Penny Arcade's Adventures : Precipice of Darkness

000000093136.jpg

سلام...
باحال ترین بازی ای که منتظرش بودم... اگر اهل اینترنت و کمیک باشید حتماً با گیب ( گابریل ) و تیکو آشنا هستید. همون شخصیت هایی که همه بازی ها رو مسخره کردند و حالا خودشون تبدیل به بازی کامپیوتری شدند:biggrin1::love::love::love::love:
بازی حالت سل شید هست و کمیک مانند هست ، شخصیت بازی رو خودتون می سازید و بازی به حالت اشاره و کلیک هست...
بازی فوق العاده است و فقط به درد خنده می خوره:biggrin1:
در ضمن بازی شامل صحنه های +18 سال می باشد که همون ها آخر خنده اند:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خلاضه پیشنهاد می کنم حتماً حتماً این بازی رو بگیرید;):love::love:
-----------------------
پ.ن: بیشتر کمیک های هفته نامه دنیای بازی همین Penny Arcade هست:love:

گرافیک : Cell-Shade ( حالت کمیک ) با VGA : 128 و رم : 512 اجرا می شه...
پلتفرم هم اگر اشتباه نکنم فقط PC ...
بازی هم اومده امروز من الان از ساعت 12 ظهر تا 6:15 دارم بازی می کنم معتاد کننده است !!!:love:

گرافیک : Cell-Shade ( حالت کمیک ) با VGA : 128 و رم : 512 اجرا می شه...
پلتفرم هم اگر اشتباه نکنم فقط PC ...
بازی هم اومده امروز من الان از ساعت 12 ظهر تا 6:15 دارم بازی می کنم معتاد کننده است !!!:love:
بازي براي XBL هم اومده بازي يه نموره هم RPG ميزنه

دوستان ظاهراً سورس بازی مشکل داره من و دوستم بازی رو از DVD بازی نما نصب کردیم ، اما هر دو مون سر یک مرحله ( اسمش یادم نیست اما تو لودینگ سر در یک شهربازی هست !!! ) مشکل داریم...تو لودینگ ارور می ده و از بازی میاد بیرون:((

دوستان راه حل رو پیدا کردم فقط باید مراحل رو پشت سر هم انجام بدید;)
1) ابتدا به آدرس :
C:\Documents and Settings\[ your user Name ]\Local Settings\ApplicationData\HotheadGames\RainSlickEp1
بروید.
( توجه داشته باشید شما باید حالت Show Hidden Files رو Enable کرده باشید ! )
2) فایل Your Character Name _AutoSave را با Note Pad باز کنید...
3) در 16 خط Entered_Boardwalk = "0"; را به Entered_Boardwalk = "1"; تغییر دهید...
4) فایل را سیو کنید.
5) وارد بازی بشید.

--------------------
پ.ن: قبلاً یک Backup از فایل Your Character Name_AutoSave بگیرید !!!
فکر کنم اسم مرحله ای در ل.دیننگش ارور می داد Pelikan Bay بود;)

من بازی رو تموم کردم فوق العاده بود:love:
یک جا دیگه دمو غول آخر ارور می ده ددوباره کاری که گفتم بکنید فقط این دفعه movie_worshipingMimes = "0"; رو به movie_worshipingMimes = "1"; تغییر بدید;)
در باره سوال دوست عزی Play_3 من عکس اولیت رو نمیبینم فقط در مورد دومی...
برو پیش مادام زادورا ( همون دستگاهه که توش یک زن پیش گوه هست...کارایی که می گه بکون ( 2 تا کار داره که جفتش کشتن دلقک ها و بدی کشتن خواننده هاست...بعد دوباره برو پیشش بهت دوتا نوشته داره....برو جلو دوده گزینه خوندن نوشته رو بزن دوده می ره بقیشم نمی گم خودت بازی کن ( اینجا ارور دومی رو می ده !!! );)
حدود 1 ساعت دیگه بازیت تموم میشه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or