Xbox 360
برای بازی کردن بیشتر بازی ها به جز استراتژی و چندتا بازی دیگه مثل کانتر و یا... XBOX از همه بهتره(دردسراشم خیلی کمتره) یه بازی اصل یا کـــپی میزاری توش تمام... 6-8 سال راحتی!:d
من خیلی بیشتر از اینا خرج Xbox 360 اولیم کردم...
2بار که چون از اون سری اولا بود(که HDMI) نداشت و فن براش نزاشته بودم 2بار هزینش کردم... (البته نسبت به ایکس باکس دیگران عالی بود 3 سال کار کرد آخرشم یکم سه چراغ داد...بازم درست میشد اما از خیرش گذشتم...فقط نمیدونم چرا اگه 2-3 ماه روشن نمیشد بازم چراغ قرمز میداد؟!!!) آخرش با یه فالکون عوض کردم(فقط 200-150)اینجا سر دادم...# خداروشکر این عالی از کاز درومده(با فنی که روش گذاشتم خداروشکر اصلا مشکلی تا حالا نداشته)...
ولی کلا خیلی از Xbox راضی ام، اگه بازم زمانو برگردونن و بگن با این همه مشکلات فراوان کدومو انتخاب میکنی و میخری بازهم میگم ایکس باکس...
اونایی که میگن xbox360 احتمالا PS3 نداشتن!
اگه داشتن این حرفو نمیزدن
بهترین بازی اختصاصی xbox360 به پای .......
ولش کن دعوا میشه
آقا اصلا xbox 360 آخره همه چی
ps3:واسه طرفتارهای gow , uncharted , .... , دیوید کیج
xbox360:واسه طرفتارهای halo , gears , .... , راحت بازی کردن با هزینه کم(در ایران)
pc:طرفتار های ..دیدن حد اکثر کیفیت در بعضی از بازی ها که برای pc هم منتشر میشن.
.......
بهترین حالت گیمینک در این نسلاز نظر من)
یه xbox360 بخر.یه دوست یا فامیل پیدا کن که ps3 داشته باشه تا انحصاری ها رو از دست ندی.یه pc یا لپتاپ متوسط هم بگیر واسه بازی های استراتزیک (اگه دوست داری)وبعضی بازی ها مثل lara croft and the guardian of light
.......
اون صورتک غمگین رو من نزاشتم.نمی دونم چرا همچین شد