PC games برای PS3 اما بسیار بد برای Xbox 360

rezaigi2004

کاربر سایت
همانطور که در جریان هستید از اواخر سال 2008 شاهد منتشر شدن عنوان های جدید و آینده کثری بازی بر روی سیستم عامل Linux خواهیم بود که بازی چه انحصاری باشد چه Only PC این بازی ها بر وی PlayStation 3 با توجه به وجود سیستم عامل Linux قابل اجرا خواهد بود.

linux-penguin.png

Q4 of 2007 will see a Linux version released that enables PC games to be played on the PlayStation 3

با توجه به اعلام سایت Streammy Game مبنی بر اجرا شدن عنوان های همچون BioShock به زودی برای PS3 پیشبینی میشود آینه روشنی برای PS3 و آینده نه چندان خوش برای X360 در راه باشد!

PC games on Sony PS3: bad for Xbox 360

پ.م:سیستم عمل Linux برای PS3 معجزه میکند یا ویستا برای X360

tv_linux2a.jpg

xp رو از طریق امولاتور میشه روی لینوکس ران کرد ولی بازم لا فائده . پس بحث سر لینوکس و ویندوز نیست بی خودی بحث نکنید مشکل دسترسی های امنیتی هستش . که اگه بخوان برن کنار باید یکی لطف کنه یه لینوکس برای ps3 بنویسه که این محدودیتها نباشه توش .

میشه بگید چه بازی هایی روی Linux هست؟ من که اسلا نشنیدم بازی براش باشه

این بازی ها از Q4 سال 2007 به بعد ساخته میشن به عنوان نمونه قبلا اعلام شده بود به احتمال قوی عنوان RAGE بر روی سیستم عامل لینوکس قابل اجرا میباشد

نمیشه

هههههههههه:laughing:

روی ps3 که همین جوری لینوکس نصب نیست و اگر کسی میخواد میتونه اونو روی ps3 نصب کنه
ولی من چنتا دلیل که فعلا تو ذهنم هست رو مبنی بر اینکه این کار نشدنی هست میگم
1-لینوکس سیستم عاملی هست که به 1Gرم احتیاج داره و 512 تای ps3 برای اون کافی نیست و نصب این سیستم عامل روی این کنسول باعث افت سرعت زیادی میشه یک سایت که الان یادم نیست این کار رو کرده بود و در محیط این سیستم عامل حتی نمیشد برنامه های کاربردی رو با سرعت قابل قبول اجرا کردئ چه برسه به بازی!!
2-بازی های ساخته شده برای pc برای پردازنده های این سیستم بهینه هست و cell توانایی اجرای این بازی ها رو تنها از طریق ppe داره که این پردازنده برای اجرای بازی خیلی ضعیفه
یعنی لینوکس تنها قادره از PPE استفاده کنه و بازی ها ی pc هم تنها روی این پردازنده (PPE)قابل اجرا هستن در حالی که این پردازنده ضعیفه(PPE)
3-برای دست رسی به تمامی رم موجود در ps3 نیاز به برنامه نویسی هست
4- بازی های pc برای استفاده از موس و کیبورد بهینه شده اند و بازی با دسته های ps3 در این موارد سخته یعنی چون سرعت موس زیاد تر از آنالوگ هست پس در بازی های pc عکس العمل نشانه گر کندتره و اگر بخواد با دسته انجام بشه که خیلی کنتر میشه
5-لینوکس توانایی شناسایی RSX رو نداره چون NVIDIA درایوی برای RSX نداره که در لینوکس یا ویندوز یا ... نصب بشه و سیستم عامل بتونه این GPU رو شناسایی کنه پس فیزیک و گرافیک و .... همگی به دوش PPE میوفته که معلومه چی از آب در میاد:sick::sick:
.
.
.

- بازی های pc برای استفاده از موس و کیبورد بهینه شده اند و بازی با دسته های ps3 در این موارد سخته یعنی چون سرعت موس زیاد تر از آنالوگ هست پس در بازی های pc عکس العمل نشانه گر کندتره و اگر بخواد با دسته انجام بشه که خیلی کنتر میشه

اگه بخوای روی PS3 لینوکس نصب کنی حتما باید موس و کیبورد USB داشته باشی => برای بازی کردن هم باید موش و کیبورد داشته باشی .

به نظر من این کار شدنی هست ولی ... . :)

با سلام
من نمی دونم شما به این سایت توجه کرده اید یا خیر؟
با توجه به اعلام سایت Streammy Game مبنی بر اجرا شدن عنوان های همچون BioShock به زودی برای PS3 پیشبینی میشود آینه روشنی برای PS3 و آینده نه چندان خوش برای X360 در راه باشد!
این سایت Streammy Game اینو می گه که ما یک plugin ساخته ایم که به شما این امکان را می دهد که تصویر و صدای بازی که را بر اساس DirectX و یا OpenGL است را به فرمت MP4 تبدیل کرده و آن را در در کامپیوتر دیگه به صورت همزمان مشاهده کنید. این یعنی اینکه برای مثال شما بر بر روی یک کامپیوتر دیگر هستید و می خواهید یک بازی را انجام دهید این برنامه به شما امکان می دهد که تصاویر بازی را که بر روی کامپیوتر اصلی در حال اجرا می باشد را مشاهده نمایید و بازی کنید مثل اینکه روی کامپیوتر اصلی نشسته اید.
خود این سایت بیان نموده که این Plugin فقط بر روی ویندوزهای XP و vista قابل اجراست.
حال PS3 این وسط چی میگه؟ اینو می گه که شما حالا که یک PS3 دارید می توانید بازی را که روی کامپیوتر اصلی در حال اجراست به فرمت MP4 ببینید و یا به عبارت دقیق تر تصاویر و صداها از طریق شبکه حال سیمی و یا بی سیم برای شما Stream می شود. مثل اینکه شما روی کامپیوتر هستید. پس اصلا به این موضوع که قرار است Bioshock و این حرفا روی PS3 اجرا شود را بگذارید کنار.
ضمنا Unreal Tournament 2004 هم روی Linux اجرا می شود. به عقیده من سازندگان معمولا برای ایجاد سرور های پرقدرت و پر کاربر برای بازی های خود امکان اجرا بر روی Linux را فراهم می کنند. نه اینکه بخواهند بیایند و بازی های خودشان را به Linux شیفت دهند. شما تصور کنید که یک بازی فقط بر روی Linux اجرا شود آیا 1 نفر هم در کل دنیا آن را می خرد؟!
پس حالا آینده نه چندان خوش برای چی در راه است؟

نمیشه

من یه سوال از شما داشتم تا حالا محیط لینوکس رو از نزدیک دید
درسته دوست عزیز من اشتباه تایپ کردم:blushing:
منظور من اینه که بازی ها اگر بخواهند در لینوکس اجرا بشن باز هم به فضایی بیش از 1 گیگ رم احتیاج دارن (بازی های امروزی PC برای اجرا شدن روی سیستم عامل به حداقل به1 گیگ رم احتیاج دارن) در حالی که ps3 تنها دارای 256 DRAM و 256 تا هم BUFFER , و برای دست یابی و بهره بری سریع از بافر باید برنا مه نویسی بشه

اگه بخوای روی PS3 لینوکس نصب کنی حتما باید موس و کیبورد USB داشته باشی => برای بازی کردن هم باید موش و کیبورد داشته باشی .

آره اینجوری میشه ولی خرجش با لاس :-" ولی باز هم فکر میکنم میشه بازی ها رو در محیط لینوکس با دسته بازی کرد چون اون رو مثل گیم پد منیشناسه;)
..........................نمیشه من که چشمم آب نمیخوره

من از یه جایی خودم که وقتی روی Ps3 سیستم عاملی مثل لینوکس نصب میکنیم ، قابلیت اجرای بازیهای 3d از کار میفته و سونی مخصوصا اینکارو کرده که نشه بازیهای Pc رو روی Ps3 نصب کرد.

آره اینجوری میشه ولی خرجش با لاس

وای نگو چه خرجی داره
موس Usb که اصلا هیچ Pc نداره ؟؟؟؟؟؟؟
کیبورد هم 9 تومانه چهقدر گرونه
ادم می خواد چه جوری این همه پولو بده :-" :-"

نمیشه

:laughing:
وای نگو چه خرجی داره
موس Usb که اصلا هیچ Pc نداره ؟؟؟؟؟؟؟
کیبورد هم 9 تومانه چهقدر گرونه
ادم می خواد چه جوری این همه پولو بده :-" :-"
عزیزم نکنه میخوای بشینی 2 متری یه تلویزیون 42 اینچی full hd و با موس و کیبرد و روی فرش بازی کنی!!:laughing:
باید موس و کیبرد بیسیم(BLOETOOTH) بگیری :laughing: که خرجش با لا تره :eek:

:laughing:
عزیزم نکنه میخوای بشینی 2 متری یه تلویزیون 42 اینچی full hd و با موس و کیبرد و روی فرش بازی کنی!!:laughing:
باید موس و کیبرد بیسیم(BLOETOOTH) بگیری :laughing: که خرجش با لا تره :eek:

ای بابا
یه چیزی هست اسمش افزایش طول هست که تو بازار بهش میگن
میری 2 تا 3 متری می خری
بعد نه رو فرش میری
نه جلو Tv میری
دونه 1700 بشه میشه 3400
فکرم نمی کنم با Keyboard bluetooth بشه linux ریخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or