PC Exculusive | Hard Reset

با تشکر از c a t a l o n ـه عزیز .

Hard Reset
Dark RPG shooter

20110714hardreset-280x80.png

سایت PC GAMER بازی Hard Reset را از یک تیم سازنده ی جدید معرفی کرد .
سبک بازی مخلوصی از The dark sci-fi single-player با shooterو RPG است که بر پایه ی موتور جدیدی به نام Road Hog ساخته خواهد شد .
بازی سپتامبر امسال به صورت اختصاصی بر روی PC عرضه خواهد شد .
داستان بازی حول ماجراجویی سربازی به نام Fletcher است که در تنها شهر باقی مانده از انسان ها یعنی Bezoar باید با ربات ها مبارزه کند .
تیم سازنده ی بازی Flying Wild Hog نام دارد که تنها از 35 نفر تشکیل شده است .
اما این 35 نفر از اعضای سابق شرکت هایی مانند People Can Fly و CD Projekt و City Interactive هستند .

تریلری از بازی همراه با چندین شات ، دید شما را نسیت به بازی باز خواهد کرد .

Trailer

• Like
Reactions: koorosh sh
جان؟!؟! چی بود؟:d
گیم پلی به این باحالی داشت با این که تقلیدی و ترکیبی از چندین FPS مختلف بود ولی عالی سرگرم کننده بود یکی از بهترین FPS های بود که سال پیش بازی کردم.
خيلي تكراري بود ...
خيلي هم سخت بود :d
-------------
شروع بازي فوق العاده بود ...
اما به نصفه كه ميرسيدي ديگه خسته كننده ميشد

خيلي تكراري بود ...
-------------
آشغال؟ چی بگم هر کس نظری داره
بنظر من تو این چند سال اگر ریون چیز درست حسابی ساخته باشه همینه

خيلي تكراري بود ...
-------------

از هر لحاض عالی بود تنوع خوبی داشت گیم پلی اصلا خسته کننده نبود زمان بازی مناسب بود اصلا هم سخت نبود داستانش خوب بود در یه کلام یه FPS بدون نقص و کامل تحویل ملت داده بودن حالا من نمیدونم تو چرا این ایراد ها رو بهش میگیری!

Singularity یکی از معدود عناوین نسل جدید بود که اون حس شوترهای کلاسیک رو برام زنده میکرد و خوشبختانه صحنه های سینمایی نداشت ، روسیه به آمریکا حمله نکرده بود و حس میکردی داری خاطرات شیرین HL 2 و Return to the castle of wolfenstein رو برات زنده میکنه ، واقعا عنوان لذت بخشی بود .

شما احیانا تاپیکو اشتباهی نگرفتیه؟ نکنه منظورت بازیه Warhammer 40000: Space Marineه ؟

به جون خودم اشتباه گرفتم. Sorry :d
خواستم بگم کجاش آشغاله. سازنده ی بازی استودیویی هست که از کارکنان چندین استودیوی دیگه تشکیل شده که همشون تو ساخت بازیهای PC تبحر دارن.

به نظر من که بازی خوبی می شه
بعد از مدت ها بالاخره یکی اومد برا pc شوتر انحصاری بسازه دمش گرم . بعدم من یه سری مصاحبه هاشونو می خوندم می تونم بگم اهداف خوبی دارن حالا چی از آب در بیاد خدا می دونه.
قراره یه arcade shooter شبیه بازی های قدیمی با گیم پلی سرعتی بسازن ...
من که هنوزم دارم همونا رو بازی می کنم از این شوترای جدید بدم میاد

به نظر من که بازی خوبی می شه
بعد از مدت ها بالاخره یکی اومد برا pc شوتر انحصاری بسازه دمش گرم . بعدم من یه سری مصاحبه هاشونو می خوندم می تونم بگم اهداف خوبی دارن حالا چی از آب در بیاد خدا می دونه.
قراره یه arcade shooter شبیه بازی های قدیمی با گیم پلی سرعتی بسازن ...
من که هنوزم دارم همونا رو بازی می کنم از این شوترای جدید بدم میاد
Like = Serious Sam and Painkiller

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or