PC گیمر ها از این به بعد برای بازی کردن Helldivers 2 نیاز به اکانت PSN دارند

rahyarpaul

کاربر سایت
Thousands of negative Steam reviews hit Helldivers 2 after players learn they need a PSN account to continue playing
امروز سونی اعلام کرد که برای ادامه بازی، نیاز به اکانت psn دارند که باعث بمباران منفی بازی شد.
امروز و تا الان بیش از 10 هزار نظر منفی ثبت شده و برخی افراد میگویند که دسترسی به psn در کشورشان امکان پذیر نیست.
عناوین مختلف کمپانیهای ماکروسافت، یوبیسافت، ea و ... نیاز به اکانتهای مختلف برای اجرا دارند ولی این اتفاق در آغاز ریلیز عنوان میوفتد، نه سه ماه بعد از عرضه
________
آپدیت: سونی امروز اعلام کرد که از تصمیم خود برای اجباری کردن استفاده از psn، برای عنوان helldivers 2 صرفنظر کرده و آپدیت پایان ماه عرضه نخواهد شد.

آخرین ویرایش:
چندتا آپدیت
کاموینیتی منیجر هل دایورز اکانت تویتر خودشو پاک کرد

nsz51wfwefyc1.jpeg

نقد های اخیر استیم به 20% رسید و شد mostly negative

افرادی که از کشور های ساپورت نشده مثل اوکراین بازی رو خریده بودن روی PC نمیتونن بازی کنن و بر اساس گفته ساپورت خود سونی فقط از طریق PS5 قابل بازی هست توی این کشور ها. در کنار این فقط کشور هایی که PSN ساپورت میکنه میشه بازی رو از استیم خرید

l.png

عجب داستان خنده‌داری شده این کار های سونی. همش برای اینکه تو گزارش Q2 آمار کاربران پلی استیشن پلاس بیشتر بشه!

کامنیوتی منجر های بازی دارن میگن سونی با ریویو منفی تحت فشار بگذارید.

استیم درخواست ریفاند برای کسانی که بیش از ۲ ساعت بازی کردند رو داره قبول می‌کنه.

بازی از ریجن هایی که PSN پشتیابی نمی‌کنه حذف شده.

یک لایو سرویس خوب سونی عرضه کرد و خودش نابود کرد.

عجب داستان خنده‌داری شده این کار های سونی. همش برای اینکه تو گزارش Q2 آمار کاربران پلی استیشن پلاس بیشتر بشه!
اکانت PSN بسازی که تعداد کاربران پلاس که اصلا رو PC نیست بیشتر شه =))
فکر کنم سونی رو با شرکت همسایه که candy crush هم جز کاربران xbox حساب میکنه اشتباه گرفتی .

من بازی خریده بودم وقت نداشتم بازی کنم دیدم بعضیا سر این قضایا درخواست ریفاند کردن استیمم قبول کرده منم ریفاند زدم ببینم چی میشه:D
واقعا چه وضعیتیه چرا رسیدگی نمیکنن!
الکی مثلا من تو کشوری هستم که کلا وی پی ان نمی‌دونن چیه:D

خب اگه بازی رو از ریجنی خریده باشیم که الان تو لیست کشورهایی هست که از فروش بازی منع شدند دسترسیمون به بازی قطع میشه؟ باید vpn بزنیم یا حتما تغییر ریجن باید بدیم؟

تقریبا اکثر بازیهای انلاین همینطوریه دیگه( بازیهایی که خیلی خیلی معروف تر از این بازین)
تو همین استیم باید با اکانت اون شرکت به بازی وصل بشی
سازنده ها هم گفته بودن اکانت psn لازمه ولی چون مشکل سرور داشتن اون اوایل اختیاریش کردن.

حالا مشکل سرور ها حل شده و اجباریه اکانت psn ساختن. اینهمه جیغ و داد نداره که. حالا اونایی که تو کشورهایی که psn فعال نیست اعتراض کنن یه چیزی و سونی بهتره یه استثنا یا راه حلی بهشون ارائه بده.(اونم باید دید کلا چند درصد پلیرها رو شامل میشه که اینهمه جیغ و داد راه انداختن)
ولی اعتراض اون کشورهایی که تو لیست psn هستن بشدت خنده دار و بی معنیه

.

خب اگه بازی رو از ریجنی خریده باشیم که الان تو لیست کشورهایی هست که از فروش بازی منع شدند دسترسیمون به بازی قطع میشه؟ باید vpn بزنیم یا حتما تغییر ریجن باید بدیم؟
باید برای اکانت پلی استیشن vpn بزنی و اگر تا حالا نخریدی باید واسه خرید تغییر ریجن بدی
البته برای ما ایرانیا مشکلی نیست چون تو ریجن هایی که معمولا استفاده میکنیم هنوز تو استور هست

• Like
Reactions: prop
بازی رو یکی دیگه ساخته و سودش رو برده،یکی دیگه خریده و لذتش رو برده،یکی دیگه هم نه خریده و نه سودش رو برده ولی حرصش رو خورده :)
هفته بعد واربوند جدید میاد و این همه هیاهو زیرش دفن میشه

• Like
Reactions: MrElectricWizard
من خودم به نظرم هنوز هم این مورد لینک کردن اکانت PSN خنده داره.
به نظرم خیلی بهتر میشد سونی طی چندتا پست توضیحی تو این چند ماهه که ما میخوایم اکانت PSN رو اجباری کنیم و... کاربرها رو از لحاظ ذهنی آماده میکردن.

ولی این همبستگی کاربرهای استیم یه چیزی رو به شرکتها داره یاد میده که حرکتهایی گاز انبری و یکباره مثل این روی PC و استیم جایی نداره.
کلا کاربرها برخلاف استورهای دیگه با انجمنهای استیم و سیستم امتیازدهی و نقد نوشتن که تاثیر مستقیم روی نمره بازی تو استیم داره این قدرت رو دارن که ناشر و استودیو رو با خاک یکسان میکنن.

عملا مثل تویتتر میمونه استیم از این لحاظ.
که به نظرم مردم وقتی قدرت دارن همیشه نکته مثبتیه ، حالا این وسط یه مواردی مثل این هم پیش میاد که واقعا نیاز نبود اینقدر برجسته بشه.
ولی تو همین یک سال گذشته چندتایی از این جنگها داشتیم که بالای 90 درصدش رو کاربرها حق داشتن ، گاها دهن استودیو و ناشر رو سرویس کردیم (آخریش روی استیم نبود ولی BSG و تارکو رو نابود کردیم).
آبروی UBI رو با خاموش کردن سرورهای Crew بدون اینکه پچ آفلاین بده بردیم و...
======

من بخوام یه نکته خوب تو این درامایی که درست شده ببینم اینکه شاید این قضیه اکانت ، مناطق تحریم شده و... حداقل یه عایدی برای ما ایرانیها داشته باشه.
وگرنه که ما به خفت و خاری عادت کردیم تو ثبت نامهای اینترنتی ، ساخت اکانت و... که کشورهای اطراف یا اروپایی/آمریکایی رو به عنوان وطن انتخاب کنیم.
یا وقتی که میخوایم از اینترنت استفاده کنیم اول VPN ، DNS و ... کانکت کنیم یا مرتب عوض کنیم و بعد دکمه وایفای و... رو بزنیم.

برای همین میگم اینها برامون بچه بازیه و دراماست.
وگرنه خب حتما یکسری که دفعه اولشونه براشون قابل هضم نیست که باید بهشون گفت تیک ایت ایزی , welcome to the third world.

بازی رو یکی دیگه ساخته و سودش رو برده،یکی دیگه خریده و لذتش رو برده،یکی دیگه هم نه خریده و نه سودش رو برده ولی حرصش رو خورده :)
هفته بعد واربوند جدید میاد و این همه هیاهو زیرش دفن میشه
اگه مثل کمپانی های دیگه سکوت میکردن و نهایتا دوباره اعلام میکردن که کاربرا میتونن کشور همسایه رو برای ساخت اکانت انتخاب کنن همه چی بعد از یه مدت تموم میشد چون این که صرفا اکانت مخصوص برای بازی نیاز باشه چیز جدیدی نیست و دعوای اصلی سر کشور هاییه که PSN ساپورت رسمی نمیکنه، ولی خب سونی الان بدتر شیلنگ رو گرفته سمت کسایی که PSN کشورشون رو به صورت رسمی ساپورت نمیکنه و اوضاع رو خراب تر کرده واسه خودش

• Like
Reactions: Alien87
مگه چنتا كشور خدا زده مثل ما وجود داره كه دسترسى به psn ندارن؟
هستیم. این لیستشون که دیروز از استوراشون حذف شده
https://steamdb.info/sub/137730/history/?changeid=23416542
من بخوام یه نکته خوب تو این درامایی که درست شده ببینم اینکه شاید این قضیه اکانت ، مناطق تحریم شده و... حداقل یه عایدی برای ما ایرانیها داشته باشه.
وگرنه که ما به خفت و خاری عادت کردیم تو ثبت نامهای اینترنتی ، ساخت اکانت و... که کشورهای اطراف یا اروپایی/آمریکایی رو به عنوان وطن انتخاب کنیم.
یا وقتی که میخوایم از اینترنت استفاده کنیم اول VPN ، DNS و ... کانکت کنیم یا مرتب عوض کنیم و بعد دکمه وایفای و... رو بزنیم.

برای همین میگم اینها برامون بچه بازیه و دراماست.
وگرنه خب حتما یکسری که دفعه اولشونه براشون قابل هضم نیست که باید بهشون گفت تیک ایت ایزی , welcome to the third world.
برات شده عادت و گر نه همین حسم من برا اولین بار که vpn برا فیس بوک گرفتم، داشتم ولی از بس که این اتفاق برات افتاده، سر شدی
و اگه کار کاربرا اشتباه بود،سونی دیروز نمیزد،این تعداد استور رو پاک کنه.

اینطور که پیداست، کسی که مثلا توی اکراین یا کشورهایی که ساپورت نمیشن، باید یه کنسول بخره و از اونجا اکانت PSN بسازه.

GMuk5UeWwAAOBY8.png

این همه سال دارم گیم میزنم، همچین چیزی ندیده بودم. درست کردن اکانت، نیاز به خرید 500 دلاری یه کنسوله. خب یعنی چی آخه!!!!!

استیم درخواست ریفاند بازی رو برای پلیرهایی با بیش از ۹۰ ساعت گیم پلی رو هم تایید می کنه.
عجیبه که یه برای یه دراما و شلوغ کاری ساده و احساسی ، سیاست خودش در مورد ریفاند نکردن گیم های با بیش از دوساعت پلی تایم و زمانِ خریده شدنِ کمتر از دو هفته رو نا دیده می گیره.
GMw6Qv3XkAAL0Y4.jpg GMw5iSHXAAAOSLz.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or