PC پلتفرم اصلی Assassin’s Creed IV است

RattleSnake

کاربر سایت
29012567978520900510.png

Hugues Ricour تهیه کننده ارشد استدیو شعبه سنگاپور Ubisoft در مصاحبه با EDGE بیان کرد PC پلتفرم اصلی بازی جدید Assassin’s Creed 4 است و 5 استدیو دیگر به استدیو Ubisoft Montreal برای ساخت بازی کمک خواهند کرد. Ubisoft Singapore نقش بزرگی را در ساخت Assassin’s Creed III داشته است و بخش گیم پلی مربوط به کشتی‌های دریایی توسط این استدیو ساخته شده است و نقش بزرگی را به عنوان یک استدیو کمکی همراه با سایر استدیو‌ها در ساخت نسخه 4 بازی دارد. شعبه Annecy و Bucharest وظیفه توسعه بخش مولتی پلیر بازی را برعهده دارند. در واقع کار ساخت بازی از سال 2011 با همکاری شعبه سنگاپور Ubisoft شروع شده است.

بازی برای PC،Xbox 360،PS3 به همراه Wii U و PS4 و احتمالا Xbox جدید عرضه خواهد شد. ولی اشاره‌ای به تفاوت بازی‌های برروی کنسول‌های این نسل و نسل بعد نشده است. کنسولی مثل PS4 باعث می‌شود بیشتر از نسخه‌های قبلی تبدیل به یک تجربه اجتماعی می‌شود.

Hugues Ricour":
ما کار توسعه بازی را برروی یک PC high-end شروع کرده‌ایم. و این موضوع باعث شده ساخت بازی و سایر چیز‌ها برایمان آسان شود. ما در حال حاضر در جستوجوی فرصت‌های جدید در Assassin’s Creed هستیم و می‌دانیم که بازی بیش از قبل اجتماعی‌تر می‌شود و می‌توان ارتباط بیشتری با آن برقرار کرد، و این را هم می‌دانیم کنسول‌های نسل جدید به ما در این زمینه کمک می‌کنند و ما بازی را از PC برای کنسول‌های پورت خواهیم کرد.
نسخه اول بازی بیشتر بر روی بخش تکنفره تمرکز داشت. اما هم اکنون طرفداران به بخش چندنفره بازی نیز علاقه دارند. و بسیاری از طرفداران بازی بیشتر مجذوب داستان و نحوه روایت آن هستند. و ما باید چطور این تجربه‌ها را گردآوری کنیم؟ این موضوع هنوز برسی می‌شود و ما نیز چند ایده خوب داریم. این بازی به ریشه‌های اصلی خود وفادار است، و ریشه‌های این بازی و نوع رویات داستان گیمر را درگیر یک تجربه داستانی خواهند کرد."

Assassin’s Creed IV: Black Flag هنوز تاریخ عرضه مشخصی ندارد و قرار است برای PC،Xbox 360،PS3،Wii U و PS4 عرضه شود.

منبع

آخرین ویرایش:
مجبور شدن lead رو PC کنن. چون آخر نسل هست و کنسول های حاضر در حد نسل بعد نیستن. پس چاره ای نداشتن جز اینکه PC رو lead کنن.
این کارها باعث نمیشه لااقل من یکی مجذوب این بازی بشم.

مجبور شدن lead رو PC کنن. چون آخر نسل هست و کنسول های حاضر در حد نسل بعد نیستن. پس چاره ای نداشتن جز اینکه PC رو lead کنن.
این کارها باعث نمیشه لااقل من یکی مجذوب این بازی بشم.
مگه این کارهارو برای جذب کسی انجام دادند؟!!! اصلا فروش این بازی و اکثر بازیها روی PC حتی به یک چهارم فروش در کنسول ها هم نمیرسه
این همه بازی پلتفرم اصلی کنسول ها بودند حالا چندتا بازی هم PC شده. چرا الکی جو میدی!
بعضی پست ها اصلا هیچ ربطی به تاپیک ها نداره (منظورم پست شما نبود، کلی عرض کردم).

مگه این کارهارو برای جذب کسی انجام دادند؟!!! اصلا فروش این بازی و اکثر بازیها روی PC حتی به یک چهارم فروش در کنسول ها هم نمیرسه
این همه بازی پلتفرم اصلی کنسول ها بودند حالا چندتا بازی هم PC شده. چرا الکی جو میدی!
بعضی پست ها اصلا هیچ ربطی به تاپیک ها نداره (منظورم پست شما نبود، کلی عرض کردم).

ایشون نظر شخصیشون رو گفتن چه ربطی به حرفایی که شما زدی داره؟؟؟؟؟

در عوض 20 ماه دیرتر بازیش رو روی PC میده و آخر هم یه DRM میزاره که کسایی هم که بازی اصل خریدن نتونن بازی کنن.:|
یعنی این یوبی چقدر مردم رو خر فرض کرده که باز هم میخواد خرشون کنه؟!:|
همون پورت های TCGRFS و AC3 کافی بود تا یه چند سالی Hater شون بشیم. خودشون رو بکشن هم نمیتونن اینا رو جبران کنن.

وقتی نسخه اصلی PC هشت چه دلیلی داره با تارخ منتشر بشه ؟:|
اون DRM هم که شما عرض میکنی خیلی وقته یوبی کنار گذاشتتش

جو الکی ندادم. پستمو میخوندی متوجه دلیل حرفم میشدی.
آخر نسل هست و شرکت ها رو آوردن به PC. عین نسل قبل.
خیلی از بازیها رو PC؟
فروش Diablo 3 رو PC از مرز 10 میلیون گذشته. Starcraft 2 تنها تو 48 ساعت اول 1.5 میلیون فروخت.
Battlefield 3 رو PC به یکی از بازیهای پروفروش این پلتفرم تبدیل شد.
Dishonored، Max Payne 3, Torchlight 2 و ... اینها نمونه ای از فروش خوب و بالا رو PC هستن که از نظر شما مرده خطاب شده.

آخرین ویرایش:
خیلی از بازیها رو PC؟
فروش Diablo 3 رو PC از مرز 10 میلیون گذشته. Starcraft 2 تنها تو 48 ساعت اول 1.5 میلیون فروخت.
Dishonored، Max Payne 3, Torchlight 2 و ... اینها نمونه ای از فروش خوب و بالا رو PC هستن که از نظر شما مرده خطاب شده.

داداش وحید که هم اسم خودمی حرفت درسته اخر نسله رو PC پورت کرده .. البته فرقی نداره رو PS4 پورت بشه خیلی خوشمل پورت میشه رو PC چون ساختارشون شبیه هم هست و دیگه اون پورتهای عجیب غریب رو PC به تاریخ پیوست ;)
چندبار یوبی اعلام کرده بود که هزینه پورت کردن در نسل بعدی به حداقل ممکن میرسه .

داداش وحید که هم اسم خودمی حرفت درسته اخر نسله رو PC پورت کرده .. البته فرقی نداره رو PS4 پورت بشه خیلی خوشمل پورت میشه رو PC چون ساختارشون شبیه هم هست و دیگه اون پورتهای عجیب غریب رو PC به تاریخ پیوست ;)
البته خب نسل جدید یه مقدار اوضاع پورت رو PC بهتر میشه. به خاطر معماریه جدیده کنسول ها

البته خب نسل جدید یه مقدار اوضاع پورت رو PC بهتر میشه. به خاطر معماریه جدیده کنسول ها
یه ذره بیشتر از یه مقدار ;;)
چند وقت پیش هم یه مقاله در مورد شباهتهای نسل بعدی کنسولها با PC میخوندم (تاحدی که بهتره به PS4 بگیم یه PCHIGHEND جموجور ) .. البته حدسه اما اگه امولاتورشون رو پی سی بیاد خیلی تعجب نمیکنم .

خیلی از بازیها رو PC؟
دیابلو و استارکرفت 2 که انحصاری های PC هستند، اگه متن رو بادقت میخوندید متوجه میشدید که منظورم بازی های مولتی پلتفرم هست
B3 هم که حدود 500 هزار نسخه روی PC فروخت درحالیکه بیش از 10 میلیون نسخه مجموعا روی دو کنسول PS3 و X360 فروخت
درضمن من خودم PC رو برای بازی بهتر از هرچیز دیگه ای میدونم و اینکه بازی ها برای اون ساخته بشه خیلی من رو خوشحال میکنه
باشما هم دعوایی ندارم، بالاخره از این صحبت ها پیش میاد آقا وحید.

دیابلو و استارکرفت 2 که انحصاری های PC هستند، اگه متن رو بادقت میخوندید متوجه میشدید که منظورم بازی های مولتی پلتفرم هست
B3 هم که حدود 500 هزار نسخه روی PC فروخت درحالیکه بیش از 10 میلیون نسخه مجموعا روی دو کنسول PS3 و X360 فروخت
درضمن من خودم PC رو برای بازی بهتر از هرچیز دیگه ای میدونم و اینکه بازی ها برای اون ساخته بشه خیلی من رو خوشحال میکنه
باشما هم دعوایی ندارم، بالاخره از این صحبت ها پیش میاد آقا وحید.

BF3 500 هزار تا فروخت؟:)) اگه اینطوری یود کرم داشتن Battlefield 4 رو باز هم pc lead کنن.
من خودم اخبار دارم تو همون 1-2 روز اول نسخه pc اول 2 میلیون فروخته شما از کجا 500 هزار تا در اوردین؟

به هر حال AC4 با وجود pc lead بودن هیچ آش دهنسوزی نمیشه. لااقل واسه من یکی اینطوریه.

همین نسل هم تقریبا تمام پورت های کنسول به PC ، از رو نسخه ایکس باکس که معماری شبیه به PC داره ، پورت شدن و .....

نسخه اخری رو پی سی بازی کردم اصلا حال نداد اما نسخه های 1 و برادر هود و رولیشن رو اکس باکس چیز دیگه ای بوود ینی رو کنسول حال دیگه ای داره :)

نسخه اخری رو پی سی بازی کردم اصلا حال نداد اما نسخه های 1 و برادر هود و رولیشن رو اکس باکس چیز دیگه ای بوود ینی رو کنسول حال دیگه ای داره :)

شانس تو بود اومدی با PC بازی کنی آخرین نسخه که بدترین پرت ممکن بود رو بازی کردی:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or