pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Stace Harman عکس را منتشر کرده و این عکس نشان می دهد pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است
nVidia03.jpeg

او همینطور پیش بینی کرده در اینده ای نزدیک فروش بازی ها pc بیشتر از کنسول ها شده و
ناشر ها سود بیشتری از عرضه بازی های خود بر روی pc به جیب خواهند زد
او عکسی از پیشبینی خود را منتشر کرده که در پایین با هم می بینیم

http://www.vg247.com/2011/11/07/tomorrow’s-world-the-rise-and-rise-of-pc-gaming/
البته او مصاحبه باBen Berraondo از Nvidia داشته که انقدر طولانی است که یک هفته طول میکشید تا ان را ترجمه کنم به همین دلیل ان را ترجمه نکردم

آخرین ویرایش:
من یک چیز کلی در مورد قدرت کنسول و PC بگم..

درسته که الان قدرت PC ها بالاتر از کنسول هست و حتی سال 2006 هم بازم بالاتر بود ولی باید دید چند درصد از PC ها این توانایی رو دارن که بازیهای رو بهتر از کنسول اجرا کنند

مثلا طبق اون اخبار گذشته فقط 15 درصد از PC ها میتونستند B.F3 رو خیلی بهتر از کنسول اجرا کنند که اون 15 درصد هم شاید خیلیهاشون اصلا سمت گیم نرن

پس هر موقعی باید صحبت از نسل بعد کنسولها بکنیم که PC ها هم این آمادگی رو داشته باشند و حداقل 50 یا 60 درصد جامعه سیستمشون فراتر از این نسل باشه..

اصلا موافق نیستم. اتفاقا اکثر پی سی باز ها سیستمی دارن که شاید High End نیست، ولی بازی ها رو با کیفیت قایل قبولی ارائه می ده. حتی همین تو ایران و حتی تو همین فروم. بعدشم، او 15 % که شما می گی اگه نخوان سمت گیم برن، پس گیمر نیستن، پس مثلا تو کارهای گرافیکی و ... هستن، پس حتی اگه سیستم های خفنی داشته باشن سیستم بازی نیست اصلا و با وجود گرون بودن کیفیت خوبی تو بازی نداره. پس اصلا جزو آمار حساب نمیشه. مگه چند تا بازی مثل Crysis و World in Conflict کامپیوترها رو زمین گیر می کنه؟ همین الان میدان نبرد سه رو گرافیک کمش هم گرافیک فوقا العاده چشم نوازی داره.

من کاری با کل کل پی سی کنسول ندارم ها. فقط نظرمو راجع به حرف محمد امین گفتم.

• Like
Reactions: mahi58
میگم طبق این آماری که تو پست اول هست PC از یک کنسول که بیشتر می فروشه که ! مثلا اگه بگیریم که سهم هر کنسول 1/2 میله تو نمودار هست ( که نیست البته و خیلی از بازیها هستند نسخه ایشون برتری داره از لحاظ فروش رو کنسول دیگه ) PC تو سال 2010 2011 از اون کنسوله جلو زده . من فک نکنم آمارش درست باشه .

اصلا موافق نیستم. اتفاقا اکثر پی سی باز ها سیستمی دارن که شاید High End نیست، ولی بازی ها رو با کیفیت قایل قبولی ارائه می ده. حتی همین تو ایران و حتی تو همین فروم. بعدشم، او 15 % که شما می گی اگه نخوان سمت گیم برن، پس گیمر نیستن، پس مثلا تو کارهای گرافیکی و ... هستن، پس حتی اگه سیستم های خفنی داشته باشن سیستم بازی نیست اصلا و با وجود گرون بودن کیفیت خوبی تو بازی نداره. پس اصلا جزو آمار حساب نمیشه. مگه چند تا بازی مثل Crysis و World in Conflict کامپیوترها رو زمین گیر می کنه؟ همین الان میدان نبرد سه رو گرافیک کمش هم گرافیک فوقا العاده چشم نوازی داره.

من کاری با کل کل پی سی کنسول ندارم ها. فقط نظرمو راجع به حرف محمد امین گفتم.
دوست عزیز اون پرفورمنسی که کنسول ها در اجرای بازی های سنگین دارن با بهینه سازی که براشون پیاده میشه, در یک pc با رنج قیمتی هم سطح نمیتونی داشته باشی نمیدونم دیگه این رو قبول داری یا نه .
من با حرف شما مخالف نیستما ! به نظر من هم pc ها الان از لحاظ سخت افزاری قدرت بیشتری نسبت به کنسول ها دارن ولی چون از لحاظ نرم افزاری و بهینه سازی از طرف سازندگان بازی ها ساپورت نمیشن مسلما نتیجه این میشه که برای اجرای بازی های سنگین رو pc حداقل باید خرج بیشتری نسبت به یه کنسول خالی داشته باشید !
تازه بگذریم از بازی هایی که هیچ وقت برای pc عرضه نمیشن و اتفاقا شاخ بازی ها هستن !

جدی؟راست گفته یعنی؟:d یعنی کنسول به درد نمی خوره اصن؟عجب:|
این دوست عزیز که این آمارهارو دادن از کجاشون در آوردن این آمار و ارقام رو؟اون سالی که PS3 و x360 اومدن این دوست عزیزمون کجا بودن؟اون موقع کسی به PC نگاه هم میکرد؟
شما اگه با کامپیوتر خونگیت قابلیت پرتاب موشک از رو پشب بوم خونتون رو هم داشته باشی بازم Red Dead Redemption رو نداری:d
حالا که سخت افزار کنسول ها داره قدیمی میشه ایشون یاده این چیزا افتادن

• Like
Reactions: bayern_vahid

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or