pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Stace Harman عکس را منتشر کرده و این عکس نشان می دهد pc ده برابر قوی تر از کنسول ها است
nVidia03.jpeg

او همینطور پیش بینی کرده در اینده ای نزدیک فروش بازی ها pc بیشتر از کنسول ها شده و
ناشر ها سود بیشتری از عرضه بازی های خود بر روی pc به جیب خواهند زد
او عکسی از پیشبینی خود را منتشر کرده که در پایین با هم می بینیم

http://www.vg247.com/2011/11/07/tomorrow’s-world-the-rise-and-rise-of-pc-gaming/
البته او مصاحبه باBen Berraondo از Nvidia داشته که انقدر طولانی است که یک هفته طول میکشید تا ان را ترجمه کنم به همین دلیل ان را ترجمه نکردم

آخرین ویرایش:
شما قویترین سخت افزار رو داشته باش . بیشترین افکتهارو تو بهترین کیفیت اجرا کن .... وقتی دوتا بازی درس حسابی واسه pc نمی یاد به چه درد می خوره ؟#:-s همیشه باید دهنت وا بمونه که یه نسخه هم واسه pc پرت شه ! قوی ترین
pc رو داشته باشی نتونی بهنرین عناوین ریسینگ شبیه سازو بازی کنی خدای جنگ رو بازی کنی سایه کلسوسو تجربه کنی و خیلی عنوانهایی که فقط رو کنسولها منتشر میشه دلت و به چی خوش می خوای کنی ؟8-|
pc ماله کسایی هست که استرا تژی بازو اول شخص بازن همینو بس برای تجربه همه سبکها و داشتن تنوع فقط کنسول :x تو مدتی که تو بورسه همه جوره راضی نگهت می داره
یه زمانی میگفتن که: "پسر PS2 رو نگاه کن!!! چیه!!! PC همچین گرافیکی نداره و ....."
ولی الان با ایکه مبدل PS2 هست،هیچکس نگاه بهش نمیندازه!!!
کنسول زیر مجموعه ای از PC هست و کاملا تایید میشه که قویتر هم هست.
چقدر جالب که شما کنسول بازا برای یه وارکرافت هزار سال هست که دارین دعا میکنین!!! بازی مال هزار سال پیش هنوزم داره بازی میشه.
دو روز دیگه مبدل PS3 و X360 هم میاد مطمئن باش که بازم هیچکس نگاه بهشون نمیکنه.
این ماکروسافت که اینقدر ادعا میکنه تازگیا اومده گفته که ویندوز 8 قابلیت اجرای بازیای X360 رو داره.
اون از کلیف بی سازنده GEARS که میاد میگه من به BLIZZARD حسودی میکنم!!!
اون از EPIC که میاد خبر از 5تا IP جدید میگه که پلتفرم اصلیش PC هست.
اره PC قویتره ولی یه مشت کنسول مانع پیشرفتشن.
ساعت آدم باید ور بره تا تنظیمات گرافیکیش رو طوری درست کنه که مثل آدم اجرا بشه مگر اینکه 4 ملیون پول PC داده باشی
درسته.حرف شما کاملا درست ولی نه 4 میلیون بلکه 1 یا نهایت 2 میلیون.
شما کنسول دارا هزینه اپدیت+هزینه تعمیر خرابی های کنسول رو با هم جمع بزنین تا یه رقم تر و تمیز گیرتون بیاد.
طی این مدت که کنسول دارین چند بار در سال اپدیت میکنین؟ چند بار میرین دسته هاشو تعمیر میکنین یا خود کنسول رو؟
راستی بازیای اورجینالش چندن؟ اگر این هکر ها نبودن که ...................
(خبرا تو همین BC هست و بعدا نیایید بگین چرت و پرته!!!)

آخرین ویرایش:
اره PC قویتره ولی یه مشت کنسول مانع پیشرفتشن.

باز خدا عوضش بده که مانعش هست که الان pc گیمرا دارن واسه چندتا سخت افزار میچزن اگه نبود فقط صفت گیمر رو باید به اشراف زاده ها میدادیم با وجود این سخت افزار سازای کلاه بردار.
در کل کنسول یه تعادل ایجاد کرده.

فن بوییسزم اینجا کارا نیست. ما هر چه قدر هم بخوایم بگیم بازی U3 زیباست (که هست) یا GeOW 3 (که هست) باز هم نباید خودمون رو گول بزنم و بگیم به همین دلایل PC بدرد نمی خوره.
تنها ضعف PC که بار ها و بار ها روش مانور داده شده موضوع پایرسیه. خیلی از شرکت ها بازی ها رو یا نمیدن یا با تاخیر های بلند مدت برای PC میدن چون میترسند بازیشون از نظر فروش نابود بشه.
استراتژی های جدید باعث رشد خرید بازی های اصلی برای PC و در نتیجه رشد PC Gaming داره. مث کار های EA برای ایجاد سرور های بازی های مولتی پلیر بزرگش.

و یه موضوع رو غافل نشیم، همیشه وقتی پایان یک نسل فرا میرسه PC Gaming به طور عجیبی رشد می کنه و با اومدن نسل بعد مثل زیبای "روز نو، روزی از نو" محقق میشه.

• Like
Reactions: mahdysh
قیمتش ام یه 10 برابر بیشتره.
شما کنسول میگیری 400 تومن؟درسته؟خوب همینو 2 برابر کن 100 تومن بش اضافه کن میشه یه PC متوسط که قدرتش 5-6 برابره;)10 برابر کجا بود اخه:-/5 برابر میگفتی میشد قبول کرد البته پی سی 4 میلیونی 590 روش میبندن 580 خرجش میشه 3 تومن

بعد از 6 سال 10 برابر قوی تر نبود جای تعجب داشت !!!!
فکر کنم بیشتر از 10 برابر باشه هر چند !
هر چند اگر بخوای میتونی یه سیستمی جمع کنی که 100 برابر قوی تر باشه !!!!
---------------
مقایسه بر حسب قیمت هم بکنن معلوم میشه کدوم قوی تره نسبت به قیمت !!!!!!!!!!!!!!

شما کنسول میگیری 400 تومن؟درسته؟خوب همینو 2 برابر کن 100 تومن بش اضافه کن میشه یه PC متوسط که قدرتش 5-6 برابره;)10 برابر کجا بود اخه:-/5 برابر میگفتی میشد قبول کرد البته پی سی 4 میلیونی 590 روش میبندن 580 خرجش میشه 3 تومن
درسته. البته اگه بخوای یه سیستم قوی جمع کنی که بازی ها رو در بالاترین تنظیمات بازی کنی باید بالای یک میلیون هزینه کنی ...

این انویدیا عوض سفسطه بازی و نشون دادن آمار و ارقامی که برای همه هویدا هستش بیاد چهارتا عنوان درست درمون و انحصاری برای پلتفرم محبوبش بسازه یا یه استودیوی بازی سازی علم کنه.... وقتی بهترین ها برای کنسول عرضه میشه و یه مشت پرت مزخرف و آشغال که روی قویترین دستکتاپ ها هم با مشکل اجرا میشن ،دیگه چه انتظاری باید از این قوطی گران بها داشته باشیم؟؟؟؟
300 تومن میدیم یه کنسول میخریم و اینو میدونیم هفته ای دست کم 2-3 تا بازی No1 داریم. در طی این ماه 2 تا بازی گیرز3 و آنچارتد 3 رو دیدم و بازی کردم... چیزی که برام جالب بود اینه که تا الان حتی روی پی سی همچین گرافیکی ندیده بودم! سر تعظیم بر روی قدرت و عظمت این 2 کنسول پایین آوردم و
رسما به رستگاری رسیدم!;)

آخرین ویرایش:
هیچی جلوی پیشرفت پی سی نمیگیره. کنسول اخر راهشه .
Seriously?!!!!!:-o

دوستان PC باز اینقد نگین کنسول بده این PC قابلیت ارتقا داره ولی PS3 و X360 اگه اشتباه نکنم 5 سالی هست که با یه سخت افزار دارن کار میکنن.
از نظر سخت افزاری PC به خاطر قابلیت ارتقاش همیشه سر تر بوده قبول دارم ولی خدایی شما PC بازا دوس ندارین RDR یا U3 یا بازیایی از این قبیل بازی کنید؟
توجه داشته باشید اینایی که شما بهشون میگید کنسول اسمشون کنسوله بازیه .یعنی 80 درصد استفادش فقط گیمه .به نظر بنده کسی که میخاد بازی کنه باید یه کنسول کناره PC داشته باشه مگه اینکه به قول بچه ها تفننی بازی کنه که همون PC کفایت میکنه.

عزیزم پول نداری بازی نکن

برو بچسب به کار....مگو چیست کار

در ضمن کنسول خودش 400 تومن
یه سیتنما خانگی لازم داره 500 تومن
یه tv 52 اینچ از نوع 3d هم احتیاج داره 5 تومن

رو هم میشه 6 تومن

خواهشا نگین بدون اینا هم میشه روی یه مانیتور 22 بازی کرد که اون دیگه اسمش بازی نمیشه
اسمش زجر دادنه

2 سالی میشه که اختلاف کنسول با یک PC خوب (800-900) خیلی زیاد شده.
در طی این ماه 2 تا بازی گیرز3
اتفاقا به نظر من گرافیکش خیلی معمولیه.عمر این نسل تموم شده. دیگه کشش نداره.Skyrim هم بازی کردم ، شاید چون لیک شده بود بافت هاش و سایه هاش خیلی داغون بود ولی در کل از کنسول ها نا امید شدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or