سلام دوستان در این جا بازی هایی رو قرار میدیم که قرار است در سال 2007 برای pc عرضه
شوند.امیدوارم تاپیک خوبی بشه
موفق باشید
شوند.امیدوارم تاپیک خوبی بشه
موفق باشید
سلام هاشم من خودم سر این موضوع خیلی ناراحتم ولی westgame این بازی رو میزنه و فکر کنم پنجم عید با پیک میتونه بفرسهسلام
اگه Cpu و یا حداقل Ramت کمی بالاتر بود امیدی داشتی دارک مسایا رو بگیر فکر کنم روی سیستمت بیاد همچنین فیر اکسترکشن پوینت . روی سیستمک من که 64 بود راحت همش اومد!
راستی شما موشته بودید که استاکر روز 3 فروردین میاد فکر میکنی توی این شلوغی بازار از کجا بتونیم تهیه کنیم یعنی شما اونموقع چطور تهیه میکنید یعنی اصلا توی اون موقع توی ایران پیدا میشه؟
جواد جان هیچ جا اشاره نشده که کرایسیس شیدر 3 رو ساپورت میکنه یا نهمن منظورم dx 9 SM. 3.0 بود...نه5XXX![]()
سمیر جان!!!یه جورایی چیزایی که یادم میاد مبهم هست..... سرعت اینترنت هم انقدر اومده پایین که دیگه دارم خودکشی میکنم....نمیتونم برم Gs نگاه کنم....ولی گفته شده بود بازی که توی e3 2006 به نمایش در اومد با کارت dx9 رندر شده....شما اون گرافیک رو نگاه کن به نظرت با SM 2 رندر میشه؟؟؟ یا sm 1???جواد جان هیچ جا اشاره نشده که کرایسیس شیدر 3 رو ساپورت میکنه یا نه
بعد خودشون گفتن که با سیستم های 2 و3 سال پیش راحت اجرا میشه
چند وقت پیش این رو تو بازی رایانه هم خوندم خودم البته اول از گیم اسپات گفت
رهام جان واقعا ممنون نظر لطف شماست خوشحالمون کردیجا داره یک تشکر خیلی خیلی خیلی درست و حسابی از samir عزیز بکنم که بی دریغ این قدر زحمت می کشه واقعا خسته نباشی

رهام جان واقعا ممنون نظر لطف شماست خوشحالمون کردی
بچه ها خیلی ممنون خوشحالمون کردید منم قول میدم فعالیتم رو بیشتر کنم
عید همه پیشاپیش مبارک![]()
سلام اولین نفر سفارش دادم تا یک ساعت ونیم یا 2 ساعت دستم میرسه منتظره پیکمسلام
بالاخره بازی استالکر به دستت رسید سمیر؟