سلام دوستان در این جا بازی هایی رو قرار میدیم که قرار است در سال 2007 برای pc عرضه
شوند.امیدوارم تاپیک خوبی بشه
موفق باشید
شوند.امیدوارم تاپیک خوبی بشه
موفق باشید
( اگر میخواید از این تاپیک استفاده کنید ، حتما این پست رو بخونید )
حالا اینکه توی سایت آپلود شه و یا جای دیگه روی حجم عکس و در نتیجه سنگین شدن تاثیری نداره . تازه اگه پیوست شه ، یه حجمی از database سایت رو میگیره که ممکنه بعدا مشکل ایجاد کنه. تنها دلیلی که فکر میکنید اگر عکس پیوست شه کمتر حجم میگیره ، اینه که مخاطبین سایت بازیسنتر مسلما از مخاطبین tinipic یا suplod و . . . کمتره و در نتیجه سرعت سایت از اونا بیشتره .
این تفاوت سرعت جزیی هم به نظر من دلیل خوبی نیست برای اینکه بیش از این مزاحم دیتابیس سایت شیم.
کمترین کاری که میتونیم بکنیم ، یک "تشکر" هستش که من یک نگاهی به صفحات قبل کردم و دیدم از همین "کمترین کار" هم دریغ کردین.
وحید جان فقط به فکر خودت نباش...
سمیر جان لطف میکنه همون یک عکس رو میذاره!!!
چون آپلود کردن عکس ها و نوشتن پست + توضیح در مورد بازی کلی وقت میگیره..خودت که میدونی این اینترنت ذغالی چه چیزی هست

سایت این قدر کوچیک و پیش افتاده نیست که با اپلود عکس در قسمت پیوست هاش مشکلی پیش بیاد!

خیلی عالیه بهتر از این نمیشه!By: The Adventure Company
Genre: Adventure
Release Date: Mar 13, 2007

ممنون امین:blushing: نه بابا چه زحمتی بقیه چیزا رو هم میخوام بترکونم:biggrin1: یه چیزایی رو هم ازافه کنمخیلی عالیه بهتر از این نمیشه!
فقط یکم زحمتت زیاد میشه![]()