PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

گرافیک بازی که عالی نیست، موتور بازی ناسلامتی موتور BF3 هست، با توجه به قدرتی که از سیستم میکشه و فریمی که میده من خیلی توقع بیشتر از این داشتم ...
به خصوص که هندلینگ واقعا در سطح بدی هست و طراحی ماشین ها هم خوب نبود.
مثلا خیلی جاها میشد ماشین به چپ و راست میرفت درحالی که چرخ ماشین صاف بود!! خیلی ضایع و...

اما در کل بازی قشنگی بود به نظرم در نسخه های بعدی میتونه بهتر و بهتر هم بشه، اولین NFS بود که تا ته ته اش رفتم :دی.

اما خیلی کوتاه بود برای من شد 2 ساعت 10 دقیقه :دی.
اما دو ساعت شیرینی بود.

گرافیک بازی که عالی نیست، موتور بازی ناسلامتی موتور BF3 هست، با توجه به قدرتی که از سیستم میکشه و فریمی که میده من خیلی توقع بیشتر از این داشتم ...
به خصوص که هندلینگ واقعا در سطح بدی هست و طراحی ماشین ها هم خوب نبود.
مثلا خیلی جاها میشد ماشین به چپ و راست میرفت درحالی که چرخ ماشین صاف بود!! خیلی ضایع و...

اما در کل بازی قشنگی بود به نظرم در نسخه های بعدی میتونه بهتر و بهتر هم بشه، اولین NFS بود که تا ته ته اش رفتم :دی.

اما خیلی کوتاه بود برای من شد 2 ساعت 10 دقیقه :دی.
اما دو ساعت شیرینی بود.

البته اینی که می زنه گیم پلی مفید بازی هست غیر مفیدش بیش از این حرفا هست

البته اینی که می زنه گیم پلی مفید بازی هست غیر مفیدش بیش از این حرفا هست
مگه غیر از بخش داستانی، بخش داستانی دیگه ای هم داره؟ :دی؟

این اهنگ های باز ی چه باحال هستند بیشترشون متال شده اند .

حالا حسین میری جلوتر، آهنگ های بازی جالب تر هم میشه، شدیدا با فضای بازی مچ هستند، یعنی یه جاهایی اصن آهنگ های بازی هستن که بهت جو میدن بازی رو بری جلو ...

یه جا که یه آهنگ کلاسیک دهه 60 گذاشته بود ته جو بود، ماشینا هم از روبرو میومدن باید از هلیکوپتر هم جاخالی میدادی خیلی جالب شده بود.

برای من که خیلی نا امید کننده کسل و غیرقابل تحمل بود .! دقیقا منو یاد ProStreet انداخت . یه افتضاح تمام عیار!
هات پرسوت واقعا محشره . تنها ورژنی که بعد از موست وانتد دوباره حس بازی کردن nfs رو بهم داد همین هات پرسوت بود !

آخرین ویرایش:
یکی از بدترین بازیها ی نید فور اسپید همین پرو استریته . این بازی رآن واقعا محشره و اصلا شبیه سازی نیست . اسمش روشه با ز ز ز ز ی ی ی ی ی ه و نه شبیه سازی .

مگه غیر از بخش داستانی، بخش داستانی دیگه ای هم داره؟ :دی؟

حالا حسین میری جلوتر، آهنگ های بازی جالب تر هم میشه، شدیدا با فضای بازی مچ هستند، یعنی یه جاهایی اصن آهنگ های بازی هستن که بهت جو میدن بازی رو بری جلو ...

یه جا که یه آهنگ کلاسیک دهه 60 گذاشته بود ته جو بود، ماشینا هم از روبرو میومدن باید از هلیکوپتر هم جاخالی میدادی خیلی جالب شده بود.

داخل اون زمان بخت ها فلش بک ها دمو ها لود ها هیچی ثبت نمی شه همشو ثبت کنه 5 ساعتی می شه نه دیگه 4 ساعتو می شه(حرفه ای بری)

حتما بازی رو برید جلوتر خیلی بهتر می شه stage 9 بازی گرافیکی که داره که رسما فر می خورید

یکی از بدترین بازیها ی نید فور اسپید همین پرو استریته . این بازی رآن واقعا محشره و اصلا شبیه سازی نیست . اسمش روشه با ز ز ز ز ی ی ی ی ی ه و نه شبیه سازی .

لول من نمیدونم چرا عوض هات پرسوت نوشتم پرو استریت !:-o
دقیقا با پرو استریت موافقم یه افتضاح تمام عیار بود .
من شخصا با هات پرسوت خیلی حال کردم . این ران واقعا کسل کننده بود برام!

Need for Speed The Run Limited Edition

Need for Speed The Run Limited Edition

سلام من بازیو شفارشی از یکی از دوستانم لیمیتد ادیشن تهیه کردم در یه کلام عالیه

به بازی از 10 میدم 9 عالیه من از عاشقان NEED FOR SPEED دم

در ضمن بازیم 5 دیویدیه کرکش عالیه هیچ مشکلی هم ندارم نه با دنده اتومات نه با کرک بازی

توضیحی میدم برای دوستانی که در مورد این نسخه اطلاعاتی میخواستن و یا میخوان این نسخه رو تهیه کنن

EA اعلام کرد که یک نسخه ی Limited Edition برای بازی NFS: The Run در نظر گرفته اند که از هم اکنون قابل پیش خرید است. این بسته ی ویژه شامل سه اتومبیل سوپر اسپرت و کمیاب است و به صورت تشویقی برای کسانی که این نسخه از بازی را تهیه کنند فعال می باشند. Lamborghini Aventador, Camaro ZL1 و Porsche 911 Carrera S
همچنین تایید شده است که علاوه بر این سه ماشین ۵ Challenge اختصاصی همراه با جوایز و اچیومنت های ممتاز در این نسخه گنجانده شده است.
تصاویر این سه اتومبیل خارق العاده را می توانید در زیر مشاهده کنید:
موفق باشید.
limitededition_lamaventador_chezl1_racing1-1024x576.jpg

آخرین ویرایش:
بازی بسیار خوش ساخت بود
گرافیک محیط واقعا عالی بود
ولی یک سری چیز ها لذت بازی رو (برای من) کم میکرد
وقتی از جاده منحرف میشدیم ، بازی ریست میشد
وقتی به خط پایان نزدیک میشدیم ، بقیه ماشین ها سرعتشون به طرز عجیبی کم میشد تا ما بتونیم اول بشیم
عوض کردن رنگ یا مدل ماشین وسط مسابقه، بدون اینکه از ماشین های دیگه عقب بمونیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or