EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .
بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .
خوب من بازی رو نصب کردم چندتا نکته به ذهنم رسید بگم
1-گرافیکش خیلی محشره کیف میکنی بازی کنی
2-بازی خیلی کوتاه هست که خیلی بیخود شده
3-Quick Time Event ها خیلی کم هستن
4-پلیس ها خیلی کم شدن
5-ماشین یه کم انحراف پیدا کنه از تو جاده دوباره Restart میشه یا اگه از توی این چراغای زرد تو جاده رد شی
6-فریم بازی رو 30 هست و هر دو ثانیه یک ثانیه حساب میشه
7-اون ریزش بهمن خیلی الکی بود گوله آتیش از زمین میرفت رو آسمون میشد بهمن
8-اصلا مثل MW نبود
9-ماشین هاش کم بودن
10-با دسته هم که نمیشد بازی کنی
11-در کل امتیاز خیلی خوبی نگرفت
12-آخر باید بگم هر وقت EA با همکاری یه شرکتی بازی میسازه خوب در نمیاد باید بره خودش تنها بسازه
13-آخر تر بگم که همه دیدین این Black Box با ساخت UC گند زد به سری NFS پس به قول قدیمی ها : کد خدای ده که مرغابی بود وای بر حال ...
2-آخر باید بگم هر وقت EA با همکاری یه شرکتی بازی میسازه خوب در نمیاد باید بره خودش تنها بسازه
13-آخر تر بگم که همه دیدین این Black Box با ساخت UC گند زد به سری NFS پس به قول قدیمی ها : کد خدای ده که مرغابی بود وای بر حال ...
با درود به دوستان
میخواستم بدونم دنده ماشین چطوری اتومات میشه؟ یا وقتی دنده دستی هست چطور میشه زیاد و کم کرد؟
من همون مرحله اول به بدبختی از ماشیت اومدم بیرون. (کلید ها خیلی قاطی بود و کلی طول کشید تا پیدا کنم باید کدوم کلید رو بزنم)
اما الان که سوار ماشین شده دنده ماشین زیاد نمیشه و مثلا با دنده 1 یا 2 راه میره و ماشین های دیگه میان منو می ترکونن.:d
اگر راهی هست که دنده اتومات بشه لطفا بهم بگید ، اگر نه حداقل بگید چطوری دنده ماشین رو تغییر بدم.
با تشکر
X : Enter
B : Space Bar
این چه مدل چیدمان کلید هاست. دیگه مسخرش رو در آوردن
با درود به دوستان
میخواستم بدونم دنده ماشین چطوری اتومات میشه؟ یا وقتی دنده دستی هست چطور میشه زیاد و کم کرد؟
من همون مرحله اول به بدبختی از ماشیت اومدم بیرون. (کلید ها خیلی قاطی بود و کلی طول کشید تا پیدا کنم باید کدوم کلید رو بزنم)
اما الان که سوار ماشین شده دنده ماشین زیاد نمیشه و مثلا با دنده 1 یا 2 راه میره و ماشین های دیگه میان منو می ترکونن.:d
اگر راهی هست که دنده اتومات بشه لطفا بهم بگید ، اگر نه حداقل بگید چطوری دنده ماشین رو تغییر بدم.
با تشکر
Open World هه هه Sand Box هم نیست چه برسه به Open World
بازی اصلا هیجان نداشت خداوکیلی با HP صد برابر این حال کردم نه پلیس داشت-نه ماشین-دو سه بار هم که بیشتر از ماشین در نمیومد کلا حال نداد
البته گرافیکش توی همه نقاط به خصوص برفی و پاییزی خیلی باحال بود
با درود به دوستان
با تشکر
داداش شما فيش دسته بازي رو بكش از كامپيوترت همه دكمه ها مي شه روي كيبوردت!! اگه كنترلر وصل باشه حالت ديفالت ميره رو كنترلر!!
بعد تو option>> game paly مي توني دنده رو اتومات كني!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما تجربيات من بعد ار رفتن 7 استيج :
1- من لقب The Big LOL & A Bit Cool رو به بازي مي دم حالا مي گم چرا!!
2- گرافيك محيط و رنگ بندي هاش دلنواز!! اما دقت كه كنين مثل يه كارتون مي مونه!!
3- طراحي ماشين داخل گاراژ افتضاح
4- طراحي بدنه ماشين داخل بازي خوب!! اما چرخ ها و رينگ ها افتضاح!! كافيه يكي از كنارتون رد بشه و به رينگ هاش توجه كنيد!!
5- طراح ها نمي دونم چرا به هيچي فكر نكردن!! مثلا مرحله اي كه هليكوپتر دنبالتون مي كنه و تير مي زنه همه ماشين ها با اولين تير ميرن هوا اما شما مثل يك روئين تن ميريد جولو!! جالب اينجاست كه من تا به حال نديدم كه ماشين تير بخوره اما صدمه ديدنش مثل اين باشه كه تصادف كرده!!
6- وقتي ماشين نابود مي شه خدا نكنه ماشن برگرده و با طراحي سطح زير ماشين رو به رو بشيد:d بعد شما از هر حالتي يك تصادف شديد داشته باشد تمام قسمت هاي بدنه يه آسيبي مي بينه!! مثلا از جولو زديد اما از پشت هم انگار يه موتوري زده بهتون!!
7- بازي هيجان خوبي داره!! اما 2 تا چيز خيلي خفن خرابش مي كنه!! سيستم برگشت بازي!! كافيه يه 3 4 متر انحراف داشته باشيد كه دوباره باس از چك پوينت قبلي بياييد!! بعديش كه من در حالت نرمال ديدم اما خوب فكر نمي كنم تو حالت هاي ديگه هم فرق كنه! وقتي برگشت كنيد به چك پوينت قبلي و دوباره مسير رو ميريد به حركت يكسان حريف ها پي مي بريد مگر اينكه يه مانعي جلوشون درست كنيد!!
8- هرچي بازي مي خواد مي شه!! مثلا من تو مرحله اي كه با Garret فكر كنم مسابقه مي ديم طرف رو كبوندم به كاميون و 8 ثانيه عقب بود و من بدون كم و كثري ادامه دادم اما طرف طي 3 كيلومتر از من جلو زد!!
9- مولتي پلير بازي سرور هاي خوبي نداره!! پرش ماشين ها به شدت احساس مي شه!! يكدفعه ديديد يه ماشن سوار ماشين شما شده!!!:d
بعد همين كه ميريد تو مسابقه مي بينيد طرف 12 ثانيه از شما جلوتره!!! :-o اما خوب در مورد اين هنوز زياد بازي نكردم!! اما خوب سرور هاي خوبي نداره فعلا!!
بعد تو مولتي پلير هم اصلا وزن ماشين همون قدري هم كه تو بازي احساس مي شه اينجا نمشه!!! رو هوا انگار داريد مي ريد!!
10- خيلي چيزا مي تونست بازي رو درست كنه!! اما اصلا روش فكر نكردند و خواستن سريع بازي رو بدن بيرون!! وقتي تو يكي از فيلم هاي كوچيك اول هر مسابقه چرخ ماشين از بدنه رد شده بود خيلي حالم گرفته شد!!
11- و نكته اخري كه يادم اومده!! وقتي پريديد نيترو بزنيد و ببنيد كه تاثر نيترو روي ماشين زمين و هوا نمي شناسه :d
شايد بگيد كه داره بد مي گه!! اما من به بازي خيلي اميدوار بودم!! بازي رو اورجينال خريدم حتي قبل اينكه بازي كنم!! و تنظيمات گرافيك رو هم روي اولترا گذاشتم!!
اينا دقيقا چيز هايي هست كه من توي بازي به شخصه ديدم و نظر منه به عنوان يك فن سري NFS كه اميدوارم زودتر برگرده به حالت اصليش دارم اين هارو مي نويسم!!
يه سوالي!! من هر كاري كردم نتونستم داستان و مسابقات اين رو براي خودم هضم كنم!! شما اگه مي تونيد يكم راهنمايي كنيد!!
دوستان من یک تجربه دارم میخوام با شما ها در میون بذارم . از هر بازی که بد گفتین من سریعا میرم میخرم چون بهترین بازی برای منه . البته سلایق فرق میکنه ولی برای من نتیجه گیری راحتیه . این نید فور اسپید واقعا عالیه من فقط نید فور اسپید 1 را دوست داشتم که حالا این غول چراغ جادو اومده بیرون . چطوری دلتون میاد بدش بگید واقعا هیجان را به 90 میرسونه . دمشون گرمممممممممممممممممممممممممممممممم.
دوستان من یک تجربه دارم میخوام با شما ها در میون بذارم . از هر بازی که بد گفتین من سریعا میرم میخرم چون بهترین بازی برای منه . البته سلایق فرق میکنه ولی برای من نتیجه گیری راحتیه . این نید فور اسپید واقعا عالیه من فقط نید فور اسپید 1 را دوست داشتم که حالا این غول چراغ جادو اومده بیرون . چطوری دلتون میاد بدش بگید واقعا هیجان را به 90 میرسونه . دمشون گرممممممممممممممممممممممم ممممممممم.
نه اونجور هم که شما فکر میکنی هیجان رو به 90 درصد نمیرسونه حتی به 30 درصد هم نمیرسونه واقعا دیگه هیچ بازی واسه من مثل MW نمیشه اصلا و ابدا به نظر خودم این HP صد برابر از The Run قشنگتر بود خیلی طبیعی تر بود بازی کلا صفایی نداد!!!!
با نظر دوستمون armin_shadow هم موافقم تجربیاتت تو بعضی جاها خیلی شبیه من بود کلا!!!