PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

چه بازی اشغالیه باووووو !
فکر کردن فراست بایت رو بندازن تنگ هر چرت و پرتی معجزه میکنه ؟
بازیش به هیچ دردی نمیخوره !!

بدت میاد بازی نکن خوب ! چرا بازی رو میکوبی ؟ :d این حرفی بود که وقتی نظر شخصی مو گفتم (مطمئنم خیلیا مثل شما با من هم عقیده هستن) حسین به من زد. اینجا فقط باید در مورد بازی حرفای خوب بزنی. متای بازی رو 66 هست . یعنی فاجعه . هیچ NFS ی رو یاد ندارم تا این حد تو این 2 سال اخیر این امتیازات رو گرفته باشه. همون 10 دقیقه اول که بازی رو انجام دادم پاکش کردم.

داش حسین بیش از 29 تا نقد اومده از بازی و متاش 66 هست . بازم مدرک میخوای برای اثبات ضعیف بودن the run ؟

.
بدت میاد بازی نکن خوب ! چرا بازی رو میکوبی ؟ :d این حرفی بود که وقتی نظر شخصی مو گفتم (مطمئنم خیلیا مثل شما با من هم عقیده هستن) حسین به من زد. اینجا فقط باید در مورد بازی حرفای خوب بزنی. متای بازی رو 66 هست . یعنی فاجعه . هیچ NFS ی رو یاد ندارم تا این حد تو این 2 سال اخیر این امتیازات رو گرفته باشه.
داش حسین بیش از 29 تا نقد اومده از بازی و متاش 66 هست . بازم مدرک میخوای برای اثبات ضعیف بودن the run ؟
حمید جان شما ناراحتی خوب بازیش نکن !!!
امتیاز سایت ها اصلا برای کسانی که عاشق بازی هستند براشون مهم نیست !!!!من خودم
همون 10 دقیقه اول که بازی رو انجام دادم پاکش کردم.
شما بهترین کار کردی .چون تو 10 دقیقه فهمیدی بازی بد هست !!!
/............................................
خوب بازی را امروز شروع کردم واقعا ازهمه لحاظ عالی بود همانطور که فکر می کردم
گیم پلی بازی خیلی هیجانی تر ازشماره های قبل میشه شده و پر از صحنه های سینمای و جذاب هست .

در مورد گرافیک بازی که فقط می تونم بگم بی نظیر هست بر عکس چند سری قبلی با استفاده از موتور جدیدی که رو بازی به کار بردن گرافیک بازی چند برابر شده و نورپردازی ها هم خیلی زیبا تر شده
همچنین بازی دارای فیزیک خوبی هست !
در کل به همه دوستان بازی را پیشنهاد می کنم

آخرین ویرایش:
.
حمید جان شما ناراحتی خوب بازیش نکن !!!
امتیاز سایت ها اصلا برای کسانی که عاشق بازی هستند براشون مهم نیست !!!!من خودم

برای من و خیلیا امتیازات مهمه و دوستان زیادی هستن از جمله خودم که قصد خرید نسخه ی اوریجینال رو دارن و وقتی امتیازات رو میبینن ناخود آگاه از خریدش پشیمون میشن. شاید برای شما که فقط سینگل رو انجام میدی امتیازات مهم نباشه.حقم داری چون نهایت 4/5 ساعت بازی میکنی میندازیش کنار. اما من هنوز دارم مولتی HP رو انجام میدم و لذت میبرم. هر کسی از یک دید قضیه رو میبینه. امتیازات بازی بینگر همه چیز هست . دیگه هم بحث در این مورد بی فایده ست .

درود .

بازی برای کسانی که به امتیازها توجه دارند ارزش خریدن ندارد . همینطور مولتی پلایر بازی .
اما برای سینگل با اینکه مسابقات خیلی آبکی هستند . لبته در چند مورد بسیار هم سخت . اما باز میشه گفت زنده کننده نیدفوراسپید اندرگراند هست به نظر من.
شما به stage 8 که برسید اتوبان ها در مراحل شب دقیقا شما رو یاد اندرگراند ها می اندازند .
به نظر من برای سینگل بازی کردن خوب هست .
و یک یچیز دیگر هم اضافه می کنم که امتیاز ها رو شما به با بازی کردنتون به بازیها میدید نه اینکه بشینید از دور فقط امتیاز بازی ها رو ببینید و بگید این خوب هست اون نیست .

همه need for speed رو به خاطر تیونینگ کردنش دوست دارن ولی حیف که blackbox فقط دنباله پوله

راستی ما غیر از nfs دیگه هیچ بازی racing نداریم؟ (واسه pc منظورمه)
آخه هیچ بازی نداریم که بشه اینو با اون مقایسه کرد :(

هنوز بازی رو نصب نکردم ، اگه این اهتمام بی صاحاب شده گرافیک مارو از گارانتی بفرسته که 4تا بازی جدید انجام بدیم ! دوستانی که بازی رو انجام دادن ، بفرمایید که Tunning بازی ایا مثل Underground جز، جز، و فوق العاده هست یا نه مثل MW کلی و بد ؟ ( نظر شخصی منه - No offence )

دوستان سلام.
به سوالم نخندین. من الان نزدیک 8 ساله که NFS نزدم. آخه عاشق شبیه سازی هستم نه یه گیم .... الانم G27 گرفتم و میخوام شیفت و MW رو امتحان کنم. این یکی بدرد فرمون میخوره یا نه ؟
ممنون

دوستان سلام.
به سوالم نخندین. من الان نزدیک 8 ساله که NFS نزدم. آخه عاشق شبیه سازی هستم نه یه گیم .... الانم G27 گرفتم و میخوام شیفت و MW رو امتحان کنم. این یکی بدرد فرمون میخوره یا نه ؟
ممنون
سلام عزیزجان
من دارم بازی رو با G27 بازی می کنم فقط میتونم بگم فوق العادست و از سریهای قبلی NFS بیشتر ازش لذت بردم :x

درود .

تیونینگ بازی اصلا قابل مقایسه با نسخه های قبلی حداقل در مقایسه با اندرگراند نمی باشد . خیلی جزیی .
خدا لعنت کنه این EA رو که چند سال مارو همینجوری نگه داشته و یک بازی درست و حسابی مثل Underground نمیدن بازار !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or