PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .

درود .
گیمپلی بازی خوب هست . گرافیک هم خوب هست . افت فریم هم ندارد فقط کاش فریم قفل نبود

بازی خیلی خوب و روان هست بسیار گیمپلی جذابی هم دارد

نمی دونم مشکل از کرک ـــه یا خود بازی اینطوریه ! ولی اشکالات بسیاری داره ! اصلا در حد nfs نیست :(
اصلا بالانس نیست ! من الان تو stage ــی هستم که باید به سمت لاس وگاس برم . اول که به هیچ کدوم از حریف هام نمی رسم . بعد که به هزار زحمت بهشون رسیدم خیلی راحت ازم سبقت می گیرن !!ماشین های عادی هم سرعت بالایی دارن ! حتی وقتی سرعتم نزدیک 180 تاست به آرومی از بقل کامیون ها رد میشم . یه بار که یکیشون ازم جلو هم زد !!!!!!! من اول با Hard شروع کردم . وقتی دیدم به هیچکس نمی رسم گفتم شاید به خاطر سختی بازی باشه . ولی وقتی رو Easy هم گذاشتم فرقی نکرد. بازم به سختی به ماشینها می رسیدم .
طراحی ماشین ها هم نسبت به hp افت داشته مخصوصا چراغ ها اون کیفیت hp رو ندارن .
هندلینگ بازی هم که تخیلی ترین هندلینگ تو سری nfs هست . دلخوشی من به همین قسمت nfs بود چون هندلینگشو از همه ی بازیها بیشتر دوست داشتم . مثلا فورزا بیش از حد طبیعی بود و Midnightclub بیش از حد مصنوعی ( قصد مقایسه دو بازی رو ندارم .) ولی به نظر من NFS حد تعادل بود و لذت بیشتری داشت .....
کسایی که میگفتن nfs shift 2 بد هست کجان؟ این سری شبیه ماشین اسباب بازی هست . اوج بچه بازی شاهد هستیم با 300 برین تو دیوار بازم بازی ادامه بدید حال کنید بعد بگین هیحان داره. آخه یعنی چی با لامبورگینی تو کوه یخ 300 برین؟ فیلم هندیه؟ بدرد گیمنت ها میخوره بچه بیاد بازی کنه آب دهنشم ولوشه رو زمین. به نظر من ردی سنی این بازی -16 هست
به نظره من shif2 بسیار حرفیه ایتر و زیباتر بود

کسایی که میگفتن nfs shift 2 بد هست کجان؟ این سری شبیه ماشین اسباب بازی هست . اوج بچه بازی شاهد هستیم با 300 برین تو دیوار بازم بازی ادامه بدید حال کنید بعد بگین هیحان داره. آخه یعنی چی با لامبورگینی تو کوه یخ 300 برین؟ فیلم هندیه؟ بدرد گیمنت ها میخوره بچه بیاد بازی کنه آب دهنشم ولوشه رو زمین. به نظر من ردی سنی این بازی -16 هست
به نظره من shif2 بسیار حرفیه ایتر و زیباتر بود
Shift 2 یه بازی شبیه ساز بود ولی NFS Run یه بازی Arcade هست زمین تا آسمون فرق دارن.
میخوای این دو سبک مثل هم باشند؟ اگر کسایی که از Shift 2 ایراد میگرفتن این بود که این سری اصلا NFS نیست چون اصالت NFS به بازی های غیر قانونی و آرکید مانندش هست نه شبیه سازی ...

انشاالله این بازی مثل nfs hp بچه بازی نباشه حداقل اصول رانندگی توش رعایت شده باشه شبیه ساز نخواستیم مثل underground و mw احساس کنیم تو ماشین نشستیم کافیه نه اینکه مثل hp تو هواپیما بودیم با اون دریفتهای . . .

درود .

کاملا حس رانندگی رو به شما القاء می کند این بازی . مخصوصا هنگام سبقت گرفتن از سمت راست .
البته پیشنهاد نمی کنم از سمت چپ سبقت بگیرید :d ولی زاویه کابین راننده رو نداره متاسفانه .
و اتومبیل از پشت چسبیده به دوربین . فقط در هنگام نیترو زدن هست که کمی از دوربین جدا میشه

میتونم بگم گرافیک روی حالت ULTRA واقعا عالیه روی موتور frostbite2
من دارم روی ای نحالت و فول اچ دی بازی میکنم هیچ مشکلی نمیبینم
بعضی ها خوششون میاد الکی عیب وایراد بگیرن
به نظر من بازیه بسیار جالب از لحاظ گیم پلی و همچنین گرافیک هستش
به هرحال خواستم بگم نسخه ایی که من گرفتم هیچ عیبی نداره
من روی نهایت گرافیک بازی دارم اجرا میکنم

آقا دم شما گرم چنتا شات بزار حال کنیم و یه توضیح هم راجب گیم پلی بده مرسی

---------- نوشته در 07:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:17 PM ارسال شده بود ----------

درود .

کاملا حس رانندگی رو به شما القاء می کند این بازی . مخصوصا هنگام سبقت گرفتن از سمت راست .
البته پیشنهاد نمی کنم از سمت چپ سبقت بگیرید :d ولی زاویه کابین راننده رو نداره متاسفانه .
و اتومبیل از پشت چسبیده به دوربین . فقط در هنگام نیترو زدن هست که کمی از دوربین جدا میشه

مرسی از توضیحات مفیدتون

خب خداقل میگفتی چه نسخه ای رو گرفتی؟!؟

من بازی رو نصب کردم و واقعا لذت بردم اصلا فکر نمی کردم انقدر خوب باشه بازی از بس ازش بد گفتن
اولین نکته ای که شما رو اینطوری میکنه:-o گرافیکی بازی هستش که به برکت frostbite2 این امر انجام میشه.این یکی از لحاظ گرافیک با همشون فرق میکنه .

رو ‏FULL HD‏ منم دارم بازیش میکنم اما بازی وقتی ‏AntiAliasing ‎‏ نداشته باشه انگار یه چیزیش کمه

full hd که aa نمی خواد حالا اگه اسرار داری از تنظیمات گرافیکت بهش بده

به نظرم گرافیکش از نسخه ی کنسولی که بازی کردم بهتره(البته من دموش رو رفتم)

نه مشکل با دسته دارم نه فرمون فقط یکم مشکل گرافیکی داره که احتمالا از کرک باشه یکی دیگه بگیرم تست کنم

میشه ماشین خرید و فروش کرد؟
تیونینگ چی؟داره؟
وضعیت پلیس ها چجوری هست؟
مثل MW غولآخر داره؟

درود .
بله داخل مسیر بازی وارد پمپ بنزین که بشوید می توانید از امکانات تعویض و خرید اتومبیل و همچنین انتخاب رنگ و نوع اسپورت بدنه بهره مند بشوید .
پلیس ها هم بهتر از همیشه باهوش تر شدند .

---------- نوشته در 01:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 AM ارسال شده بود ----------

full hd که aa نمی خواد حالا اگه اسرار داری از تنظیمات گرافیکت بهش بده

به نظرم گرافیکش از نسخه ی کنسولی که بازی کردم بهتره(البته من دموش رو رفتم)

نه مشکل با دسته دارم نه فرمون فقط یکم مشکل گرافیکی داره که احتمالا از کرک باشه یکی دیگه بگیرم تست کنم

درود .
مشکل از سیستم شماست . بازی مشکل گرافیکی نداره .

می بخشید یه سوال کلیشه ای و تکراری
این بازی رو این سیستم
phenom II x4 945
2x2 gb 1333
geforce 460gtx 1gb
و با این تنظیمات
1024x768
ultra
AntiAliasing 2x
چقدر فریم میده؟
مشکل خاصی بازی نداره(چون تو hp با همین سیستم بعضی وقتها تک های لحظه ای میزد و فریمش هم چندان تعریفی نداشت)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or