PC ا Need For Speed:The Run

nfstherun.jpg

EA امروز رسما دنباله ی سری محبوب NFS را معرفی کرد ، عنوان جدید که The Run نام دارد زیر نظر استودیوی Black Box که پیش از این بسیاری از عناوین سری را ساخته است ، در حال توسعه است و مراحل ساخت آن پس از ساخت Undercover آغاز شده است و قرار است از لحاظ ساختاری بسیار شبیه به عناوین موفقی چون Most Wanted و Carbon باشد ، طبق اطلاعات موجود این عنوان از آنجین گرافیکی قدرتمند شرکت Dice یعنی Frosbite 2 استفاده خواهد کرد .

بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .
 
وقتی پول وسط باشه همه فعال میشن:d

دوستان به نظرتون بازی سیستم بالایی می خواد؟؟

بحث پول نیست اتفاقا اینطوری نیست که هر شرکتی پشت سر هم بازی بده بیرون پول بیشتری کسب کنه ممکنه نتیجه عکس هم بده.
فکر نکنم سیستم بالایی بخواد اگه بخوان تو مایه های HP و MW و اینا بسازن...
 
ای خدا بگم... .
من هنوز Shift 2 رو نزدم به بدن که نسخه جدید بازی معرفی شد؟ :-o
این EA هم داره راه اکتیویژن رو در پیش میگیره. فکر کنم از سال دیگه شاهد انتشار سالی حداقل 2 نسخه از NFS باشیم. :d
 
چه روزگاری شده.
شب میخوابیم صبح پا میشیم یه NFS تحویلمون میدن ! :))

اون از Shift 2 که اول بازی HP هنوز شروع نکرده نسخه بعدی رو تبلیغ میکردن اینم از این که هنوز وقت ندادن Shift 2 رو تموم کنیم دارن نسخه بعدی رو میفرستن ! :d حالا درسته که دارن این سری رو به دو دسته آرکید و سیمولیشن تقسیم میکنن اما دیگه رگباری هم که نباید نسخه بدن !
 
چه روزگاری شده.
شب میخوابیم صبح پا میشیم یه NFS تحویلمون میدن ! :))

اون از Shift 2 که اول بازی HP هنوز شروع نکرده نسخه بعدی رو تبلیغ میکردن اینم از این که هنوز وقت ندادن Shift 2 رو تموم کنیم دارن نسخه بعدی رو میفرستن ! :d حالا درسته که دارن این سری رو به دو دسته آرکید و سیمولیشن تقسیم میکنن اما دیگه رگباری هم که نباید نسخه بدن !

فكر كنم shift 2 از سري NFS نبود نه ؟ آخه فكر كنم فقط نوشته بود shift 2 اسمي از NFS نديدم
شايدم من نديدم يا اشتباه مي كنم.:confused:
 
کی باب کرده هست !!!!!
بازی به دو دسته سیمولیشن و آرکید تقسیم شد ! اسم NFS و به یدک میکشند ولی دنباله رو اون نخواهند بود !

ربطی نداره ! nfs داره هم سیمو میزنه هم آرکید ! دلیل بر این نیست که جزو سری nfs نباشن ! مگه nfs:the run دنباله HP هست ؟ ( تازه جفتشون آرکید هستن )
 
دوستان من خیلی امیدوارم به این نسخه ، به نظر میرسه که داره NFS به اوج سری خودش دوباره نزدیک میشه ، توی سبک Simulation که واقعا shift 2 خوب بود، گرچه مثلا به پای Forza 4 یا ... نمیرسه ، اما خیلی خوب بود .
وهمچنین سبک اصلی و اصل و نسب دار سری nfs که همون Arcade هست ، مهمترین مسئله در این سبک داشتن داستان خوب هست که اصلا تو HP رعایت نشد و اصلا ما نفهمیدم سر چی داریم مسابقه میدیم .
با تریلری که دیدم خیلی امیدوار شدم، بازی دارای یه داستان مجزا فوق العاده هست ، به همه تریلر رو پیشنهاد میکنم ، ولی بازم باید منتظر تریلر های بیشتر و عمیق تر از این بازی باشیم .، اواخر آبان امسال منتظر این بازی هستیم .
 
  • Like
Reactions: rainman_8506

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or