PC ا Hitman : Absolution

250px-HitmanAbsolutionPackArt.jpg

Developer : IO Interactive
Publisher : Square Enix , Eidos
Release Date :
November 20, 2012
Engine :
Glacier 2
Platform :PS3,360,PC
Gener : Stealth, Third-person shooter
[TABLE="class: infobox hproduct"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: infobox hproduct"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
تاپيك تصاوير بازي

Square Enix با ثبت حقوق تجاری Hitman : Absolution با تایید رسمی عکس منتشر شده در فروم رسمی Hitman و احتمال نمایش رسمی بازی در E3 2011 عملا بازگشت مامور 47 در آینده ای نزدیک را مسلم کرد .گفته شده باازيكن همه به صورت خفا هم اكشن ميتواند بازي كند و هوش مصنوعي دشمنان نيز تقويت شده است امكانات زيادي براي مامور 47 در نظر گرفته شده است.
سازمانی که قبلا مامور 47 براش کار میکرد به او خیانت کرده و مامور 47 در پی فرتر و نجات جان خود است او به شدت تحت تعقیب پلیسان است و حتی کسانی هم که مورد اطمینان 47 بوده اند به او خیانت کرده اند.
پس از مدتها مامور 47 خود را در جایی میبینید که برایش دسیسه کرده اند و وظیفه ی او نجات جان خود است.
اینطور که گفته شده بازی با موتور گرافیکیه Glacier 2 در دست ساخت است .
و همینطور هم که انتظار میرفت کارگردان بازی جناب اقای tore Blystad است.او در گفته است که : ما برای اولین بار در زندگی شخصیت هیتمن سرک خواهیم کشید که باعث شده است بیشتر به داستان بازی بپردازیم و او گفت: این بار شما در نقش هیتمن بیشتر از گذشته لذت خواهید برد چون در این نسخه نسبت به نسخه های دیگر متفاوت است.
IO Interactive لیسانس تکنولوژی Shroud ( شبیه سازی لباس ) را برای عنوان Hitman Absolution خریداری کرده است.
تکنولوژی Shroud باعث میشود که حالت لباس با توجه به کاراکتر مورد نظر یه صورت real-time و dynamic شبیه سازی بشود.
آقای Tore Blystadt کارگردان بازی Hitman Absolution گفت :
Shroud به ما این اجازه رو میده که در بازی کیفیت بالاتری رو به وجود بیاوریم .خوشبختانه تکنولوژی Shroud بسیار آسان بود و به راحتی در موتور گرافیکی بازی قابله استفاده شد. این روش باعث شد مامور 47 در در لباس خود بهتر جلوه کند.
آقایJoe van den Heuvel رئیس CloakWorks نیز گفت :
IO Interactive میتواند عنوان های AAA خوبی را باتوجه به E3 امسال داشته باشه
در ادامه نیز گفت : Shroud باعث میشود که عنوان Hitman Absolution از شبیه سازی گرافیکی خوبی برخوردار بشود.
یکی از جریانات داستانی بازی رایانه ای Hitman: Absolution هستیم مامور ۴۷ شخصیت اصلی این بازی رایانه ای متوجه این موضوع می شود که در کلان شهر شیکاگو در یک پرورشگاهی به نام Rosewood دختری به نام دیانا برن وود تحت مراقبت قرار دارد و چند مجرم خطرناک شیکاگویی به دلایلی قصد ترور این دختر جوان را دارند و به زودی در یک شب به این یتیم خانه یورش خواهند برد مامور ۴۷ نیز برای این که این دختر به دست این مجرمین به قتل نرسد همان شب یورش این مجرمین به ان یتیم خانه می رود و… بقیه داستان را در ویدئوی جدید این بازی رایانه ای نظاره کنید.ر این ویدئو ما شاهده یکی از جریانات داستانی بازی رایانه ای Hitman: Absolution هستیم مامور ۴۷ شخصیت اصلی این بازی رایانه ای متوجه این موضوع می شود که در کلان شهر شیکاگو در یک پرورشگاهی به نام Rosewood دختری به نام دیانا برن وود تحت مراقبت قرار دارد و چند مجرم خطرناک شیکاگویی به دلایلی قصد ترور این دختر جوان را دارند و به زودی در یک شب به این یتیم خانه یورش خواهند برد مامور ۴۷ نیز برای این که این دختر به دست این مجرمین به قتل نرسد همان شب یورش این مجرمین به ان یتیم خانه می رود و… بقیه داستان را در ویدئوی جدید این بازی رایانه ای نظاره کنی
Diana كه ماجرايي جديد براي مامور 47 ميسازد.اخرين بازي اين سري از مجموعه ادمكش سال 2006 عرضه شد و مودر اسقبال قرار گرفت .DLC بازي با نام Hitman: Sniper Challengeبراي پيش خريد كنندگان هم اكنون درسترس است
ورژن PC بازي August 1, 2012 عرضه خواهد شد .

[h=3]Hitman Absolution system requirements (minimum)[/h]
  • CPU: 2.4 GHz dual core Intel or AMD processor
  • RAM: 1GB of system memory
  • Graphics: DirectX 10 compatible card with 512 MB RAM. Nvidia 8-series or AMD Radeon 3000 series graphics cards.
  • Operating system: Windows Vista
  • DirectX compatible sound card
  • 10 GB of hard drive space
[h=3]Hitman Absolution system requirements (recommended)[/h]
  • CPU: 2.6 GHz quad core Intel or AMD processor, Core i5 or Phenom X2
  • RAM: 2GB
  • Graphics: DirectX 10 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
  • Operating system: Windows 7
  • DirectX compatible sound card
  • 10 GB of hard drive space

آخرین ویرایش:
به عنوان طرفدار این بازی به خودم این حق رو میدم که اعتراض کنم نسبت به این تریلر چون توش هیچ اثری از بازی رئال Hitman ندیدم! یک مشت راحبه با بیشترین امکانات برای کشتن Agent 47 میان و با یه دوشکا وسط متل محل اقامتش میزنن! این یعنی چی؟ واقعا تو دنیای واقعی از این اتفاقات می افته! مگه این MGS هستش!!! اسم بازی روشه! تا حالا از این بازی به غیر از دنیای واقعی چیزی دیدین!!

تو این تریلر یک تابلوی تبلیغاتی دیدم که میخواد همه رو به سمت خودش جذب کنه ...جالبه بازیی که سبکش AS هستش حتی یک تریلر به صورت کامل به مهمترین بخشش یعنی "مخفی کاری" تو این بیش از یک سال که معرفی شده منتشر نکرده!
امیدوارم زودتر یک تریلر واقعی از بخشهای اصلی بازی یعنی مخفی کاری نمایش داده بشه.

به عنوان طرفدار این بازی به خودم این حق رو میدم که اعتراض کنم نسبت به این تریلر چون توش هیچ اثری از بازی رئال Hitman ندیدم! یک مشت راحبه با بیشترین امکانات برای کشتن Agent 47 میان و با یه دوشکا وسط متل محل اقامتش میزنن! این یعنی چی؟ واقعا تو دنیای واقعی از این اتفاقات می افته! مگه این MGS هستش!!! اسم بازی روشه! تا حالا از این بازی به غیر از دنیای واقعی چیزی دیدین!!

تو این تریلر یک تابلوی تبلیغاتی دیدم که میخواد همه رو به سمت خودش جذب کنه ...جالبه بازیی که سبکش AS هستش حتی یک تریلر به صورت کامل به مهمترین بخشش یعنی "مخفی کاری" تو این بیش از یک سال که معرفی شده منتشر نکرده!
امیدوارم زودتر یک تریلر واقعی از بخشهای اصلی بازی یعنی مخفی کاری نمایش داده بشه.

تریلر مخفی کاری زده بیرون از گیم پلی خیلی عالی بوده به نظرم .. من هم به شخصه از مخفی کاری خوشم میاد کلا از بزن بزن خوشم نمیاد ;) !

اون تریلری که شما از گیم پلی میگید اصلا تریلری نیست که من مد نظرمه! من تریلر مرحله ای رو میخوام که به صورت کاملا Silent Assassin به پایان رسیده شده باشه! نه با گروگان گیری و کشتن یه عده!! Silent Assassin به کسی میگن که به جز هدف به هیچ کس آسیبی نمیرسونه! شماره ی دوم رو بازی کردی! اگر بازی کرده باشی و اگر درجه ی Silent Assassin رو گرفته باشی متوجه میشی!

اون تریلری که شما از گیم پلی میگید اصلا تریلری نیست که من مد نظرمه! من تریلر مرحله ای رو میخوام که به صورت کاملا Silent Assassin به پایان رسیده شده باشه! نه با گروگان گیری و کشتن یه عده!! Silent Assassin به کسی میگن که به جز هدف به هیچ کس آسیبی نمیرسونه! شماره ی دوم رو بازی کردی! اگر بازی کرده باشی و اگر درجه ی Silent Assassin رو گرفته باشی متوجه میشی!
قسمت اول حرف شما در مورد رئال بودن درسته (که میشه گفت تو این تریلر هدف از ترکوندن motel فقط جذابیت بیشتر تریلر بوده) ولی هیتمن همیشه بازی ای بوده که میشده به 2 صورت مخفیانه و کاملا وحشیانه یه مرحله رو تموم کرد.
این تریلر و قبلیا هم همین رو نشون داده که میشه به هر 2 صورت بازی رو پیش برد. مثلا تو همین تریلر که اول 3 نفر رو مخفیانه نفله میکنه نشون دهنده ی همین نکته س.
تو نسخه ی دوم هم اگه یادت باشه مرحله ی دوم که تازه میفتادی دنبال دزدان پدر روحانی ـه همون اولش که تو یه فضای سبز جلوی یه خونه بودی میتونستی همه رو قتل عام کنی یا مخفیانه بری جلو.
من شدیدا احساس میکنم تو این نسخه با چیزی در حد Silent Assassin (به عقیده ی من بهترین نسخه ی این سری تا حالا) روبرو هستیم. مخصوصا از لحاظ داستانی فکر میکنم تو سطح خیلی بالایی باشه.
+ اینکه چیزی که پایین برای وحید جان نوشتم رو هم بخون. :)
و من همچنان به هیتمن جدید امید چندانی ندارم. :|
امید داشته باش.
Eidos کار بد تحویل نمیده، الان هم که زیرمجموعه ی SE هست کیفیت کاراش تضمین شده س. یه نگاه به Deus Ex همه ی شک ها رو برطرف میکنه. ;)

توصیه اکید من به همه شما عزیزان اینه که برید و تریلر جدید رو تماشا کنید!:d یک چیزی فراتر از فوق العاده هستش .... کشتن شخص مورد نظر رو به 5 روش متفاوت نشون میده... همه چیز عالی به نظر میرسه>:d< من که به عنوان یه طرفدار قدیمی و تعصبی این سری کاملا راضیم!:d

اینجا تریلر رو براتون آپ کردم برا دانلودش به مشکل بر نخورین
Hitman: Absolution – hands-on video and impressions

news_hitman_absolution_in_chinatown-12889.jpg

دانلود

آخرین ویرایش:
چنتا نکته ریز تو این تریلر آخری بدجور تو ذوق میزد,کثلا دراوردن چاقو که مثل بازیهای نسل قبل بود,یهو تو دستش ظاهر میشد!!!
یا اونجا که میخواست در اون سطل زباله رو ببنده خودش بسته میشه و 47 اصلا دستشم بالا نمیاره,هوش مصنوعی اون تیکه که اون چیزا رو انداخت رو سر یارو یه نمور مشنگ میزد مزدم کنرش بودن اصلا انگار نه انگار یکی مرد کنارشون!!
امیدوارم تا وقت عرضه رو این ریزه کاریا بیشتر کار کنن که حیفه این بازیه این مشکلات رو داشته باشه!!

چنتا نکته ریز تو این تریلر آخری بدجور تو ذوق میزد,کثلا دراوردن چاقو که مثل بازیهای نسل قبل بود,یهو تو دستش ظاهر میشد!!!
یا اونجا که میخواست در اون سطل زباله رو ببنده خودش بسته میشه و 47 اصلا دستشم بالا نمیاره,هوش مصنوعی اون تیکه که اون چیزا رو انداخت رو سر یارو یه نمور مشنگ میزد مزدم کنرش بودن اصلا انگار نه انگار یکی مرد کنارشون!!
امیدوارم تا وقت عرضه رو این ریزه کاریا بیشتر کار کنن که حیفه این بازیه این مشکلات رو داشته باشه!!

تا الان که درست نکردن تازه تريلرم ازش بيرون دادن مطمئن باش درست نميکنن. اميد الکى داشتيم به بازى.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

این نسخه Pre beta هستش پس این مشکلات 100% حل خواهد شد در نسخه ی نهایی چون سازندگان خیلی روی این مسئله تاکید کردند تمام مسائل ریز در این بازی حل شدست! در ضمن از بین تمام نکات مثبتی که در این تریلر بود شما فقط دنبال این مسائل کوچیک هستید! و با در نظر گرفتن همین مسائل می یاید و از نا امیدیتون در مورد بازی میگید!

نمیدونم چرا ولی اصلا از این نسخه جدید خوشم نمیاد.قبلی ها رو بار ها تموم کردم ولی با این اصلا حال نمی کنم.اصلا شبیه هیتمنی که می شناختم نیست

اين چه رسميه بازي عرضه نشده DLC‌ميدن بعد به DLC امتياز ميدن

این بخش Sinper مثل یک هدیه میمونه به اونهایی که بازی رو از الان پیش خرید کنند ربطی به بازی نداره کلا و از همین الان قابل بازیه همین!

نمیدونم چرا ولی اصلا از این نسخه جدید خوشم نمیاد.قبلی ها رو بار ها تموم کردم ولی با این اصلا حال نمی کنم.اصلا شبیه هیتمنی که می شناختم نیست

تریلرهای جدید منتشر شده از بازی رو شما دیدید!؟
تنها بازیی که میشه گفت روح کلاسیک خودش رو حفظ کرده و ارزش Replay بازی خیلی خیلی زیاده چون راه های انجام ماموریتهای هر بخش بسیار زیاده. کاملا شبیه هیتمنی هست که میشناختم تنها فرقش نبود نقشه در بازیه به نظرم اگر شما هیتمنهای قبلی رو روی درجه PRO بازی کرده باشید خود به خود این مشکلم حل میشه چون بهتر نقشه فکر و چشمی هست که میتونه برنامه ریزی کنه و اینطوری بازی جذاب تر و هیجان انگیزتر خواهد بود.
----------------------------
شما حداقل میگفتید چی در هیتمنهای قبلی بود که الان نیست تا بحث میکردیم!!!؟!؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or