PayDay 2 | PC

Payday_2.jpg
Developer : Overkill Software
Publisher : 505 Games
Engine : Diesel 2.0
Platform(s) : Microsoft Windows ( Steam ) , Xbox 360, PlayStation 3
Release date : August 13, 2013
Genre : First-person shooter
Mode : Single-player, Co-op

Operating System: Windows XP/Vista/7
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200+
RAM: 2 Gb
Disk Space: 10 Gb free
Video RAM: 256 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 2600
Sound Card: DirectX Compatible
Network: Broadband Internet Connection
Direct X: 9.0c
Operating System: Windows XP/Vista/7
Processor: Intel Core 2 Quad @ 2.4 GHz / AMD Phenom II X4 @ 2.6 GHz
RAM: 3 Gb
Disk Space: 10 Gb free
Video RAM: 1 Gb
Video Card: nVidia GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850
Sound Card: DirectX Compatible
Network: Broadband Internet Connection
Direct X: 9.0c

بازی هم اکنون منتشر و توسط گروه FLT کرک شده و با حجم 12 گیگ موجود میباشد

آخرین ویرایش:
اون حرکات مثکه لولوت که بره بالا باید پوینتاتُ بدی اسکیل بخری که سر و صدا درست نشه...مثلا شیشه رو بی سر و صدا بشکنه یا کلا سایلت کار کنن :دی
اون دست بند زدنم فایدش اینه که گروگان میگیریشون پلیسا عین بز نمیریزن سرت اول سعی میکنن اونا رو آزاد کنن بعد که اونا آزاد شدن دهن مهنتو صاف میکنن :))
آها گرفتم مرسی!:دی
دو تا دزدی رو تموم کردم رفتم از بازی بیرون الان اومدم میبینم لولم 0 ـه :| همش پریده
الان دوباره یک دزدی رو تموم کردم این دفعه کاملا بی سرو صدا رفتم! شیشه رو شکوندم کسی نفهمید! بعد تک تک سربازا رو مخفی کاری کشتم و هیچ کس متوجه نشد بعد رفتم توی وسط فروشگاه دیدم هیچ سربازی نیست! همه رو خوابوندم رو زمین کسی هم حرکت نمیکرد بعد یک دفعه پلیس با خبر شد! از کجا؟؟ باید حتما اسکیلای جدیدشو بگیری تا کاری کنی اینا با موبایلاشون زنگ نزنن پلیس؟ چیکار کنم؟؟

آها گرفتم مرسی!:دی
دو تا دزدی رو تموم کردم رفتم از بازی بیرون الان اومدم میبینم لولم 0 ـه :| همش پریده
الان دوباره یک دزدی رو تموم کردم این دفعه کاملا بی سرو صدا رفتم! شیشه رو شکوندم کسی نفهمید! بعد تک تک سربازا رو مخفی کاری کشتم و هیچ کس متوجه نشد بعد رفتم توی وسط فروشگاه دیدم هیچ سربازی نیست! همه رو خوابوندم رو زمین کسی هم حرکت نمیکرد بعد یک دفعه پلیس با خبر شد! از کجا؟؟ باید حتما اسکیلای جدیدشو بگیری تا کاری کنی اینا با موبایلاشون زنگ نزنن پلیس؟ چیکار کنم؟؟

وقتی میپری وسط جمعیت باید خیلی سری کنترلشون کنی امکانشم هست تو دوربین دیده باشنت.

وقتی میپری وسط جمعیت باید خیلی سری کنترلشون کنی امکانشم هست تو دوربین دیده باشنت.
اون دور برو چک کردم دوربینی ندیده البته شایدم بوده :دی
سریع پریدم وسط جمعیت اول میخواستن در برن سر و صدا راه انداختم و گفتم Get Down Get Down همشون خوابدن رو زمین چند تارم دستبند زدم بعد دیدم یک دفعه آژیر پلیس به صدا در مورد! با تیر هوایی نمیشه ساکتشون کرد که زنگ نزنن؟
لاکردا اینقدر قشنگ داشتم رد میکردم مرحله رو گند زدن به مخفی کاریم :(( اشکم داره در میاد :دی

بازی سینگلم داره یا فقط مولتی پلیره؟آخه یجا شنیدم سینگل نداره
چرا سینگل هم داره ولی کلا بخش داستانی نداره :دی
تو یک نفری 3 نفر دیگه Bot هستن و باید بری باهاشون بانک و مغازه بزنی!
ولی اگه آنلاینش بری خیلی بیشتر حال میده! چون این Bot ـا یکم داغون تشریف دارن :دی

اون دور برو چک کردم دوربینی ندیده البته شایدم بوده :دی
سریع پریدم وسط جمعیت اول میخواستن در برن سر و صدا راه انداختم و گفتم Get Down Get Down همشون خوابدن رو زمین چند تارم دستبند زدم بعد دیدم یک دفعه آژیر پلیس به صدا در مورد! با تیر هوایی نمیشه ساکتشون کرد که زنگ نزنن؟
لاکردا اینقدر قشنگ داشتم رد میکردم مرحله رو گند زدن به مخفی کاریم :(( اشکم داره در میاد :دی

شاید سریع عمل نکردی اما خوب کم کم دستت میاد.

تک نفره که اصلا نمیشه با حالت مخفی کاری بانک زد ! :>

90 درصد مواقع اون آدمی که به پلیس زنگ میزنه کسیه که از در بانک رد میشه و یا صدای فریاد رو میشنوه یا افراد داخل بانکو میبینه که رو زمین خوابیدن ...
اگه میشد بعد از اینکه رفت تو بانک در اصلی رو بست همه ی مشکلا حل میشد :d

مشکل همیشه افراد خارج ار بانکن نه اونایی که داخلشن .

پس این پست 26 چی میگه :d
والا نمیدونم!
بازی مپای خودشو داره که هم میشه سینگل توش بازی کرد هم مولتی! پس در نتیجه وقتی بشه سینگل زد مولتی 100% میشه زد!
مثل CoD یا BF نیست که کل مپای مولتیش جداگونه از مپای سینگلش باشن!

بعدشم اصل بازی به آنلاینشه اگه بخوان جوری فشرده کنن که آنلاینش به فنا بره هیچ کس دانلود نمیکنه! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or