Paul Meegan به Epic Games پيوست.

Dark War

کاربر سایت
درود

Untitled-3.jpg

امروز طي خبري به صورت رسمي اعلام شد كه جناب Paul Meegan به تيم Epic Games پيوسته است و سمت مدير توليد و توسعه عناوين را بر عهده گرفته است.Paul Meegan خلاق در سال 2006 به بخش چين Epic Games پيوست و هنر خود را در آنجا به كار گرفت.

Paul Meegan در اين رابطه گفت:" من بسيار خوش حال هستم كه مي توانم بخشي از خانواده بزرگ Epic Games باشم و با برخي از بهترين طراحان دنياي گيم همكاري بكنم.Epic Games در طول اين مدت افتخارات زيادي را از طريق بازي هاي AAA خود در كنسول ها و PC به دست آورده است و براي پيشرفت خود در سال آينده هاي روندي مناسب را در پيش گرفته است و اين باعث افتخار من است كه بخشي از اين روند باشم."

اين تيم در طي چند وقت اخير اعضاي بسيار بزرگ و كليدي خود مانند طراح ارشد اين تيم ( Cliff Bleszinski ) و تهيه كننده بزرگ ( Rod Fergusson ) را از دست داده است و بايد ديد كه در آينده اي نزديك چه ميكند و آيا مي تواند درخششي همانند اين نسل داشته باشد يا خير.

منبع

funبعذ از خروجش از اپیک چین روی این عناوین با یوبی ساقت همکاری کرده :Splinter Cell, Prince of Persia: Sands of Time and Rainbow Six 3: Raven Shield و همینطور مدیر ارشد شرکت LucasArts تا 3 ماه پیش بوده.

funبعذ از خروجش از اپیک چین روی این عناوین با یوبی ساقت همکاری کرده :Splinter Cell, Prince of Persia: Sands of Time and Rainbow Six 3: Raven Shield و همینطور مدیر ارشد شرکت LucasArts تا 3 ماه پیش بوده.
ممنون بابت اطلاعات تكميلي درباره ي سوابق كاري ايشون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or