Multi Platform Path of Exile

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
PathOfExileTitle.jpg

سلام دوستان می خوام یک بازیرو معرفی کنم تا شما هم در موردش نظرتون رو بگید و ببینیم واقعا بازیه خوبی هست یا نه. ( لطفا منصفانه از بازی ایراد بگیرید.)

این بازی یک بازی بسیار شبیه به بازی Diablo 2 به دلیل محیط تاریک، گیم پلی به همان حالت D2 و چیزهای دیگه هستش. بازی هنوز عرضه نشده و فعلا در مرحله بتا هستش. اگر فکر می کنید کپی هست اینم بخونید :

If you can copy another game and create something even better than I say more power to you!

این بازی به کل مجانی یا همون Free to Play هستش و یک Cash Shop داره که دارای موارد زیر هستش :

1 - انیمیشن های اضافه مثل حرکاتی برای مسخره و متلک انداختن یا همون Taunt در جاهایی مثل PvP
2 - رنگ کردن آیتم ها و اسلحه ها
3 - رنگ و افکت های اضافه برای Spell ها
4 - حیوانات یا Pet ها Social
5 - تغییر اسم و غیره..

همانطور که دیدید اصلا آیتمی وجود نداره که باعث بشه کسی که پول بیشتری پرداخت کنه یک کاراکتر قویتری داشته باشه. فقط و فقط چیز هایی که به گیم پلی بازی هیچ لطمه ای نمی زنند و فقط حالت تزیینی و زیبایی رو دارند در این Cash Shop وجود داره!

این بازی دارای صد ها یا حتی 1000+ شاخه اسکیل داره که به میل خودتون می تونید کاراکترتون رو با انتخاب های فوق العاده زیاد ارتقا بدید و یک نقش آفرینی واقعی داشته باشید.
در این عکس می تونید این Skill Tree رو ببینید که تا چه حد عظیم و بزرگه : (حتی در عکس تمام این Skill Tree گنجونده نشده!)

PathOfExileSkillTree.jpg

screenshot_0011.jpg

در این بازی هم دانجن ها و آیتم ها به صورت رندوم و با حالت های بسیاری تغییر خواهند کرد که باعث میشه انگیزه خیلی بیشتری برای دوباره بازی کردن داشته باشید.
گرافیکی بسیار سطح بالا و فیزیک و افکت های مبارزه بسیار خوبی هم داره و ضربه زدن به دشمن از جهات مختلف باعث میشه به حالت های مختلفی هم به زمین بیفته! محیط های متنوع و تاریک و زیبا هم باعث زیبایی دو چندان بازی شده. چیزی که در D2 با گرافیکی خیلی پایینتر شاهدش بودیم. در ضمن این بازی محیط کاملا باز و Open World ای هم داره.

PathofExileDesertDinos.jpg

PvP و رنکینگ هم داره.

6 کلاس به این ترتیب داره :

1 - Marauder
2 - Ranger
3 - Witch
4 - Duelist
5 - Templar
6 - هنوز در حال ساخت هستش.

اینم چند تا عکس دیگه که با محیط و گرافیک بازی آشنا بشید.

PathOfExileIceBlast.jpg

PathOfExileOcean.jpg

path-of-exile.jpg
hqdefault.jpg

Path-of-Exile-Preview-Slider.jpg

Path_of_Exile_August_Gameplay_Trailer_3.jpg

خیلی ویژگی های دیگه ای هم داره ولی این فقط یک معرفی بود.
منتظر نظرات دوستان هستم !

سایت اصلی بازی

Last edited by a moderator:
اقا چطوری میشه از این اورب ها استفاده کرد من که رو هر ایتمی میزنم فیلد میشه می خوام
بعضی اورب ها واسه ارمور و کلاه و ایناست
بعضیا برا اسلحه !
به هم نمیخوره اورباشون
تمام ایتم هایی که اد کردی روی اسلحه یا ارمور رو جدا کن بعد اورب رو ترکیب کن (ترجیحا توی صندوقت)

بازی قشنگیه.من قبلا از گارنا بتا کی گرفتم و الان هم دارمش و نیازی به بتا کی ندارم دیگه.تا لول 59 رفتم بعد open beta که اومد حوصلم نشد دوباره تا لول 59 برم گذاشتم کنار.بازی قشنگیه.

بعده 11 ساعت هنوز Act Iم :d
اینقدر سوراخ سمبه داره که نمیشه از خیر جستجو گذشت
پیشنهاد میکنم همه جا رو بگردید
بعضی آیتمای نایاب جاهای عجیب غریب گیر میان
این سیستم مینی مپش عالیه
هر جا بری راهو گم نمیکنی
میگم کوروش گفتی گردنبندو بندازیم آیتم نایاب میوفته، همین کارو کردم ولی هیچ فرقی نکرد!؟ مطمئنی این کار درسته؟

میگم کوروش گفتی گردنبندو بندازیم آیتم نایاب میوفته، همین کارو کردم ولی هیچ فرقی نکرد!؟ مطمئنی این کار درسته؟
گردنبندو بندازی ایتم های بهتری میوفته، حالا نایاب و کمیاب و ایناشو نمیدونم :d
بسته به لول کاراکترت هم داره ! هرچی لولت بالاتر باشه ایتمای بهتری میوفته (ارمور های قوی تر فلاسکای حجیم تر اسلحه های کامل تر، ولی ایتم های خاص نمیدونم چی منظورته که بگم میوفته یا نه)
راستی یادم رفت بگم فلاسکا های لایف و استامینا و (سایر فلاسکایی که میگیری) میتونی جادویی کنی
با ترکیب اون سنگ باهاشون که ایتم رو جادویی میکنه !
مثلا وقتی فلاسک لایف مصرف کنی به همراهش 30 ثانیه مقاومت در برابر اتیش میده، یا هر ضربه ای بزنی به ازاش درصدی جون بیشتر میگیری !
حالا بسته به شانست یه چیزی اضافه بر لایف یا استامینا اضافه میکنه به فلاسکت (گاهی چند تا)

بچه ها اگه کسی ایتم یونیک پیدا کرد که به هیرو خودش نمی خورد بیاد اینجا به اشتراک بذاره ما استفاده کنیم:)راستی تو این بازی set item هست؟تو دیابلو سبز رنگ بودن اینجارو نمی دونم

ببخشید من هم خیلی دلم میخواد این بازی رو انجام بدم ولی نمیدونم از کجا باید دانلود کنم یا اصلا بازی اینترنتی هست یا باید به اینترنت وصل باشیم یا پولیه چجوریه .. :-s اگه میشه یکی به من مادر مرده حالی کنه چجوریاست ؟ :((
درود

بازی کاملا رایگانه
فروشگاه داره که توش هیچ آیتم خاصی به فروش نمیره(تم و افکت و از اینجور چرتو پرتا:d)
بازی کاملا آنلاینه
همین که اتصال از نت قطع شه از بازی خارج میشید
اتصال به نت صرفا جهت چند نفره رفتنه مراحله و بازی کردن تکنفره کاملا مشابه سایر عناوین نقش آفرینیه آفلاینه با این تفاوت که باید آنلاین باشید
دو راه دارید برای دانلود کردنش
دانلود مستقیم از سایت خود بازی
ساخت اکانت استیم و دانلود از طریق استیم که این راه بیشتر پیشنهاد میشه به خاطر امکانات استیم (http://forum.bazicenter.com/thread17054/)
حجم بازی فعلا 4.5 گیگه
دانلود هم از طریق استیم خیلی راحته، امکان توقف داره و...
بعد از دانلود هم وارد بازی میشید و اکانت میسازید و شروع میکنید
و دیگر هیچ :d

سلام
اقا جریان این لینک بین استوک های لباس و اسلحه ها چیه که به صورت یه خط طلایی بینشون هست؟
منم تمپلار دارم اما کلی کریستال سبز مخصوص تیر اندازا دارم پایم برا تعویض
تو لیگ دو مینیشن aminj

جریان این لینک بین استوک های لباس و اسلحه ها چیه که به صورت یه خط طلایی بینشون هست؟

جواهرایی که تو این سوکتا نصب میشن همدیگرو پشتیبانی میکنن تا از قابلیتهای همدیگه استفاده کنن، مثلا یه جواهر دارید که Multiple Projectilesه و یکی دیگه که fireball skillه، وقتی با همدیگه ترکیب شن(لینک شن) اون فایربال میشه مولتیپل و به تعداد زیاد در جهات مختلف شلیک میشه.

منم صبح اینا گذاشتم دانلود امروز تموم شد. (دهن آدم سرویس میشه با این چیز پی ان های چرت :دی)

الان موندم کلاس چی وردارم، MMO که زیاد بازی کردم 4 سالی میشه WoW میزنم و Torchlight هم یکم بازی کردم ولی الان موندم چی بردارم :|

دانلودشم اصلا دوشواری نداشت فقط نمیدونم چرا سرعتش یکم نجومی بود :)) (اینجا باگ شده بود البته)
27168900645184771688.jpg

این League ها چیه؟ مبتدیا کدومو برن؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or