Patcher بازی جدید دیوید جفی را لو داد!

Dreadlord

کاربر سایت
مایکل پچر در گفتگویی طولانی با برنامه Bonus Round از Gametrailers سهواً بازی جدید دیوید جفی را لو داد!

او گفت: " خُب پس من فکر میکنم سونی بازیهای First Party واقعا خوبی برای E3 دارد، بازیهایی جدای از Move، مثل Twisted Metal 2 از دیوید جفی!!!" اما وقتی حالت شوک زدگی Keighley و بقیه را دید، مِن و مِن کنان ادامه داد: " هر اسمی که دارد البته! متاسفم جفی! "

با توجه به سابقه و نفوذ پچر به نظر می رسد بازی جدید خالق God of War، همان شماره دوم Twisted Metal برای PS3 باشد که این بار توسط پچر لو رفت!

منبع
BaziCenter

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HL2-GF and fixer
اگه واقعا از دهنش پریده و واقعا دیوید جف داره twisted metal میسازه که من از الان جشن و پایکوبی رو برپا میکنم:دی
یه بازی کاملا پدر مادر دار میاد این نسل جای خوشحالی داره

هر روز که میگزره من بیشتر از پچر متنفر میشم!

البته چند روز پیش خود جفی توییت کرده بود که روی TM کار نمیکنه! پس اصلا بعید نیست که دقیقا داره روی TM کار میکنه!:دی

هر روز که میگزره من بیشتر از پچر متنفر میشم!

البته چند روز پیش خود جفی توییت کرده بود که روی TM کار نمیکنه! پس اصلا بعید نیست که دقیقا داره روی TM کار میکنه!:دی

ماکان اگه واقعا درست گفته باشه من این Patcher رو میکشم که دیگه انقدر تو کاری که بهش ربطی نداره دخالت نکنه میخواستیم یه دیوید جف بیاد E3 بالا صحنه کلی حال کنیم اینم از این .:evil:

ماکان اگه واقعا درست گفته باشه من این Patcher رو میکشم که دیگه انقدر تو کاری که بهش ربطی نداره دخالت نکنه میخواستیم یه دیوید جف بیاد E3 بالا صحنه کلی حال کنیم اینم از این .:evil:
فک نکنم اینقدر ناراحتی داشته باشه :biggrin1: اخه محتمل ترین گزینه برای بازی جفی همین twisted metal بود که عالم و ادم هم میدنستن ، من که زیاد تعجب نکردم ، چون این هم مثل بقیه ی بازیهای سونی از قبل لو رفته بود !

چون این هم مثل بقیه ی بازیهای سونی از قبل لو رفته بود !

نیما من شخصا فکر میکنم لو رفتنی در کار نیست! شرکت ها با این لو رفتن های سوری عملا جوی رو بوجود میارن که همه نگاه ها به سمت کنفرانس خودشون متمایل بشه.

مثلا KZ3 میتونست یه آنونس خفن توی کنفرانس سونی باشه اما سونی با معرفی ان قبل از E3 و اینکه حالا دیگه همه میدونن حتما اولین نمایش KZ3 توی کنفرانس سونی خواهد بود کاری کرده که همه بی صبرانه منتظر کنفرانس خودش باشن. یعنی یه جورایی داره نگاه هارو به سمت خودش جلب میکنه.

• Like
Reactions: Kainé
نیما من شخصا فکر میکنم لو رفتنی در کار نیست! شرکت ها با این لو رفتن های سوری عملا جوی رو بوجود میارن که همه نگاه ها به سمت کنفرانس خودشون متمایل بشه.

مثلا KZ3 میتونست یه آنونس خفن توی کنفرانس سونی باشه اما سونی با معرفی ان قبل از E3 و اینکه حالا دیگه همه میدونن حتما اولین نمایش KZ3 توی کنفرانس سونی خواهد بود کاری کرده که همه بی صبرانه منتظر کنفرانس خودش باشن. یعنی یه جورایی داره نگاه هارو به سمت خودش جلب میکنه.
دقیقا
عمرا سوتی نبوده از قصد بوده :biggrin1:

اصلا کسی اون توئیت جفی که گذاشتم رو خوند؟؟؟؟ گفته پچر شوخی کرده!

نظرت چیه دیوید جف بیاد تعیید کنه ؟ یه چیزی میگی اگه قرار بود که بازیش یه نمایش بزرگ داشته باشه نمیاد بگه بله اوه درست گفته من قرار بود این رو نشون بدم .;)

از هيچکس تو Gaming World به اندازه اين مردک بدم نمياد !!
اگه چرت گفته باشه که ميخوام خفش کنم چون ملّت رو سر کار گزاشته .....
اگه راست گفته باشه بازم ميخوام خفش کنم که سوپرايز E3 سونی رو خراب کرد .....

از هيچکس تو Gaming World به اندازه اين مردک بدم نمياد !!
اگه چرت گفته باشه که ميخوام خفش کنم چون ملّت رو سر کار گزاشته .....
اگه راست گفته باشه بازم ميخوام خفش کنم که سوپرايز E3 سونی رو خراب کرد .....
مطمئن باش همش از رو برنامه بوده :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or