Paragon بازی جدید Epic Games معرفی شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
wx76ws8rmz1ckl1e59mv.jpg

«اپیک گیمز» از بازی جدید خود «Paragon» برای پلتفرم «PC» رونمایی کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

درحال حاضر اطلاعات زیادی از این بازی منتشر نشده‌است ولی به نظر می​‌رسد پاراگون، یک بازی شوتر تیمی آنلاین باشد که در اوایل سال 2016 میلادی عرضه خواهد شد.

با توجه به وبسایت بازی، پاراگون شامل تعدادی Hero به اسم های Twinblast، Steel، Sparrow، Dekker و Grux است که هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌ها و توانایی‌های خاص خود هستند. به گفته اپیک گیمز در ماه دسامبر، هر هفته از قابلیت های یک Hero جدید رونمایی می​شود.

شما می‌توانید از طریق این لینک برای نسخه بتا بازی ثبت نام کنید.

درحال حاضر اپیک گیمز بر روی توسعه دو عنوان آنریل تورنومنت و فورتنایت کار می‌​کند که هر دو در انحصار پلتفرم PC هستند.

منبع

آخرین ویرایش:
البته فقطم ترس از سرمایه گذاری و برگشت پول و مسایل اقتصادی نیس که باعث میشه سازنده ها نرن سمت سینگل پلیر تو این سبک........بلکه نداشتن ایده ها و تیم قدرتمند برای ساخت یه سینگل پلیر قوی و نوآورانه هست.....وگرنه طبیعیه اگه قرار باشه همین سینگلای آبکی رو تکرار کنن سینگل نباشه بهتر و کسی هم نمی خره و مجبورن برن سمت آنلاین و .....

و من این نبوغ و ایده رو تو یکی دو تا شرکت بیشتر نمی بینم که امیدوارم اونا دست به کار بشن وگرنه کلا این سبکو باید اسمشو به fpas (شوتر اول شخص آنلاین) :dتغییر نام داد

.

با بیشتر و بیشتر شدنِ بازی‌های صرفاً آنلاین، دلیلم برای بازی کردن کمتر و کمتر می‌شه.
صد حیف، من دیگه اصلاً حوصله بازی رقابتی رو ندارم، دوست دارم هر موقع حال داشتم با هر لِوِلِ سختی که دوست داشتم بازی کنم و هر موقع خواستم استراحت کنم. متاسفانه تعداد بازی‌های با کیفیتِ سینگل خیلی کم شده :(

متاسفانه این انلاین شدنم دیگه کم کم اینده بازی هاست و الانم رو شوتر ها نفوذ کرده به کلی و کم کم بسط پیدا میکنه به بقیه سبک ها ، واقعا عجیبه تو نسل جدید انقدر بازی شوتر با کمپین خوب و از روی رفع تکلیف کم باشه
اخریش همون Wolfenstein بود

بازی های آنلاین خوب در آمد زایی خیلی بیشتری دارن ،
برای بازی سینگل ، شما یک بار هزینه پرداخت میکنی ولی برای بازی آنلاین ، محتوای پولی زیادی ارایه میشه .

و همینطور قابلیت تکرار بیشتر ، چون همون حس رقابت هست .
سینگل پلیر خوب هم بازی ای مثل Punisher داشت :دی ،

و البته هنوز هستن بازی های سینگل خوب ولی تو fps بشدت کم دیده میشه ، بنظرم الان بهترین سبک که داستان خوب و درگیر کننده داره ، بازی های نقش آفرینی ان ...

این بازی هرچقدر هم موفق باش ولی تعداد کاربراش یک سوم destiny هم نمیشه چون یکی مهم ترین علت جذب کاربرای انلاین ب ی بازی هایپ اونه.مثل کلش ک بازیایی تو مارکت هست ک امتیازشون بیشتر از کلشه ولی کلا ۵۰۰۰ تا کاربر ندارن کلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or