Paragon بازی جدید Epic Games معرفی شد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
wx76ws8rmz1ckl1e59mv.jpg

«اپیک گیمز» از بازی جدید خود «Paragon» برای پلتفرم «PC» رونمایی کرد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

درحال حاضر اطلاعات زیادی از این بازی منتشر نشده‌است ولی به نظر می​‌رسد پاراگون، یک بازی شوتر تیمی آنلاین باشد که در اوایل سال 2016 میلادی عرضه خواهد شد.

با توجه به وبسایت بازی، پاراگون شامل تعدادی Hero به اسم های Twinblast، Steel، Sparrow، Dekker و Grux است که هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌ها و توانایی‌های خاص خود هستند. به گفته اپیک گیمز در ماه دسامبر، هر هفته از قابلیت های یک Hero جدید رونمایی می​شود.

شما می‌توانید از طریق این لینک برای نسخه بتا بازی ثبت نام کنید.

درحال حاضر اپیک گیمز بر روی توسعه دو عنوان آنریل تورنومنت و فورتنایت کار می‌​کند که هر دو در انحصار پلتفرم PC هستند.

منبع

آخرین ویرایش:
بازی های free to play خیلی پول ساز هستن ولی باید 1- p2w نباشن یعنی الکی پول نخوان 2- حداقل هر 4-5 ماه یک بار آپدیت بشن و content جدید بهشون اضافه بشه.
درضمن اپیک گیمز سازنده انجین unreal هست و اگه هیچ بازی هم نسازه باز هم از طریق خود انجین کلی درآمد داره :)

بازی های free to play خیلی پول ساز هستن ولی باید 1- p2w نباشن یعنی الکی پول نخوان 2- حداقل هر 4-5 ماه یک بار آپدیت بشن و content جدید بهشون اضافه بشه.
درضمن اپیک گیمز سازنده انجین unreal هست و اگه هیچ بازی هم نسازه باز هم از طریق خود انجین کلی درآمد داره :)
با توجه به وضعیت بازار F2p دو ماهی‌ یه آپدیت هم کم هست،بازیF2p خیلی‌ خوب زیاد شده،مخصوصا بازی‌هایی‌ که پلیر خیلی‌ زیادی دارن بازار رو اشباع کردن،ساختن یه F2p که برا خودش جا بسازه واقعا کار و مارکتینگ خیلی‌ درستی‌ می‌خواد.

بازم شوتر تیمی و آنلاین؟!!!
واقعا بسه دیگه به نظر من، کاش کمی هم به ساخت یه تجربه ناب در زمینه بازی های تکنفره و داستان محور با مکانیک گیم پلی منحصر به فردی مثل portal و... میپرداختن.
Wolfenstein the new order و bioshock infinite و... واقعا نمونه هاشون توی نسل جدید کم که چه عرض کنم، نایاب شده

فقط کم مونده بود Epic Games ترول شه که اون هم شد. :bighug:
حالا اگر همین بازی برای فلان پلتفرمها میومد الان جمعیت قابل توجهی سینه چاکش بودن :|

حالا اگر همین بازی برای فلان پلتفرمها میومد الان جمعیت قابل توجهی سینه چاکش بودن :|

این همه بازی شوتر انلاین هست به اندازه کافی واقعا دیگه معرفی یه بازی جدید تو این سبک چه هیجانی میتونه داشته باشه؟:|

سالهاس که یه fps با داستان و سینگل پلیر درست وحسابی ندیدیم.....تو ۳...۴ اخیر فقط یه بایوشاک اینفنیت بوده
سبکی که یه زمان غولهای بزرگی تو این زمینه داشت الان تقریبا ۹۰ درصد شده free2play و انلاین ...اون ۱۰ دزصدم اگر سینگلی براشون مونده باشه یا تر میزنن یا شبه انلاینن

.

بحث ترول نیست عزیز من، لازم نیست البته من توضیحی راجب خودم به شما بدم، ولی اینو بدونین که خود من یه pc گیمرم ولی ابدا دنبال مقایسه و برتری فلان پلتفرم نسبت به اون یکی و... نیستم و بازی ها رو از دیدگاه یه مدیوم هنری فوق العاده نگاه میکنم که جذابیت و کشش وصف نسشدنی ای برام داره و واقعا فرقی نمیکنه روی کردوم پلتفرم عرضه میشه، هر چقدر زیباتر برای منم با ارزش تر.
بحث اینه که دیگه واقعا بازار شوترهای آنلاین رقابتی خیلی خیلی داره اشباع میشه و یکنواخت شده، واقعا آرزوی روزهای قشنگی که بازی هایی مثل Crysis ، Half life ، Doom ، Quake ، Stalker و... برای pc ساخته میشدن و همه ازشون لذت میبردن به دلم مونده. در کنار اینا یه شوتر آنلاین فوق محبوب مثل Unreal هم بود که همه ی بازیبازای قدیمی باهاش میلیونتا خاطره دارن. بحث سر نبود یه شوتر داستان محور با سینگل پلیر قدرتمنده، مثل بایوشاک، ای کاش کمی هم به ساخت یه عناوینی با تمرکز بیشتر بر روی بخش تک نفره پرداخته میشد......

بحث ترول نیست عزیز من، لازم نیست البته من توضیحی راجب خودم به شما بدم، ولی اینو بدونین که خود من یه pc گیمرم ولی ابدا دنبال مقایسه و برتری فلان پلتفرم نسبت به اون یکی و... نیستم و بازی ها رو از دیدگاه یه مدیوم هنری فوق العاده نگاه میکنم که جذابیت و کشش وصف نسشدنی ای برام داره و واقعا فرقی نمیکنه روی کردوم پلتفرم عرضه میشه، هر چقدر زیباتر برای منم با ارزش تر.
بحث اینه که دیگه واقعا بازار شوترهای آنلاین رقابتی خیلی خیلی داره اشباع میشه و یکنواخت شده، واقعا آرزوی روزهای قشنگی که بازی هایی مثل Crysis ، Half life ، Doom ، Quake ، Stalker و... برای pc ساخته میشدن و همه ازشون لذت میبردن به دلم مونده. در کنار اینا یه شوتر آنلاین فوق محبوب مثل Unreal هم بود که همه ی بازیبازای قدیمی باهاش میلیونتا خاطره دارن. بحث سر نبود یه شوتر داستان محور با سینگل پلیر قدرتمنده، مثل بایوشاک، ای کاش کمی هم به ساخت یه عناوینی با تمرکز بیشتر بر روی بخش تک نفره پرداخته میشد......
ساخت اینجور بازیها هزینه و گرفتاری خیلی زیادی داره. مخصوصا بازی های AAA تک نفره که باید حتما کارگردان سینمایی و داستان نویس و چندین نفر برای موشن کپچر و.... داشته باشن رسما مثل یک فیلم باید براش هزینه بشه و باید گیم پلی شون هم طوری طراحی بشه که بعد از 6 یا 7 ساعت تکراری نشه. توی نقطه مقابل بازی های مولتیپلیر هستن که طرف 5000 ساعت هم بازی میکنه ولی خسته نمیشه :d
هرچند همین جور بازیها هم دارن به سمت co-op میرن که نمونه اش هم halo 5 , black ops 3 هستن.

توی بازی های آنلاین هم ابتکار و خلاقیت زیاد هستش نمونه اش بازی هایی مثل warframe / smite / chivalry هستن.

ساخت اینجور بازیها هزینه و گرفتاری خیلی زیادی داره. مخصوصا بازی های AAA تک نفره که باید حتما کارگردان سینمایی و داستان نویس و چندین نفر برای موشن کپچر و.... داشته باشن رسما مثل یک فیلم باید براش هزینه بشه و باید گیم پلی شون هم طوری طراحی بشه که بعد از 6 یا 7 ساعت تکراری نشه. توی نقطه مقابل بازی های مولتیپلیر هستن که طرف 5000 ساعت هم بازی میکنه ولی خسته نمیشه :d
هرچند همین جور بازیها هم دارن به سمت co-op میرن که نمونه اش هم halo 5 , black ops 3 هستن.

توی بازی های آنلاین هم ابتکار و خلاقیت زیاد هستش نمونه اش بازی هایی مثل warframe / smite / chivalry هستن.

بدبختانه همینطوره و درست میگین:d. برای همینه که من میگم باید یه نگرش جدیدی به این سبک بشه از طرف سازنده ها. البته من ابدا مخالف بازی های تیمی و آنلاین نیستم، ابدا. این بازی ها باید باشن چون کامیونیتی خودشون که اتفاقا زیاد هم هستن رو دارن. ولی حقیقت اینه که کمپانی های حال حاضر نه جرات قدم گذاشتن توی وادی بازی های سینگل پیلر محور رو دارن ( از لحاظ ایده کلی و ساختار گیم پلی) و نه ریسک هزینه کردن توی این حیطه رو ، واسه ی همینه که من میگم جای افرادی مثل levine واقعا خالیه، همینطور کمپانی های بزرگ و ارزشمندی مثل Valve هم کمی با احتیاط در این زمینه عمل میکنن. امیدوارم این Doom جدید حال و هوای 10 15 سال پیش برای این ژانر رو حداقل برای من زنده کنه.

بازم شوتر تیمی و آنلاین؟!!!
واقعا بسه دیگه به نظر من، کاش کمی هم به ساخت یه تجربه ناب در زمینه بازی های تکنفره و داستان محور با مکانیک گیم پلی منحصر به فردی مثل portal و... میپرداختن.
Wolfenstein the new order و bioshock infinite و... واقعا نمونه هاشون توی نسل جدید کم که چه عرض کنم، نایاب شده

نظرت حرف دل خیلیاست.راس میگی کجان بازیایی مثل کال اف های اولیه یا مدال آف هانر یا هالف لایف و یا.........الان درسته شاید ساعت ها پای بخش مولتی بازیا سرگرم بشیم ولی ابدا اون حس و حالی که هنگام بازی کردن بازیهای داستان محور داشتیم رو الان نداریم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or