Paragon، بازی جدید Epic Games در راه PS4

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

2733.jpg

«Paragon» بازی جدید «Epic Games» که در سبک «چند نفره آنلاین، MOBA» هست طی مراسم «Playstation Experience 2015» برای «PS4» نیز تایید شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه شوید.

بازی قبل از این فقط برای «PC» تایید شده بود اما شب گذشته به عنوان انحصاری کنسولی برای PS4 نیز معرفی شد.

بازی از دید سوم شخص خواهد بود و دارای فهرستی از شخصیت‌های زیاد و مدام در حال گسترش است. بازی‌بازان در طول بازی کارت‌هایی برای شخصی‌سازی دریافت خواهند کرد. این کارت ها قابلیت «Upgrade» دارند و هر دسته از این کارت‌ها استراتژی بازی‌باز در مبارزات را مشخص می‌کنند و ترکیب کارت‌های مختلف منجر به تغییر گیمپلی و استراتژی‌های مختلف خواهد شد.

مبارزات «5v5» در سه منطقه‌ی جنگلی است. بازی دارای موارد کلاسیک بازی‌های MOBA همانند یار همراه و Tower و غیره خواهد بود.

========

9EVzG.jpg

MYkCQ.jpg

KTBPZ.jpg

=====
منبع

واقعا از این همه بازی آنلاین حالم بهم میخوره احساس چاپیده شدن بهم دست میده. آخه NFS هم بیایی آنلاین بکنی.!!؟

این اپیک هم بعد رفتن کلیف تمام شده هست بی خودی صابون به شیکمتون نزنین

واقعا از این همه بازی آنلاین حالم بهم میخوره احساس چاپیده شدن بهم دست میده. آخه NFS هم بیایی آنلاین بکنی.!!؟

این اپیک هم بعد رفتن کلیف تمام شده هست بی خودی صابون به شیکمتون نزنین

خود کلیف جون الان از همینا که حالت بهم میخوره میسازه ! :دی

به عنوان یه فرد Social هم من حالم از بازی های single بهم میخوره

باشد که دنیای تمام آنلاین نابود شود :biggrin1:
حالم از بازی‌های تمام آنلاین به هم می‌خوره :biggrin1:

خوش به حالِ اهلِش :biggrin1:

با اجازه به عنوان یک انسان عادی منم از نظر جفتتون حالم بهم میخوره .:d هم از اینترنت کشور .:d

همون جوری که امروز بازی های آنلاین جای برای خودشون باز کردن و لذت خاص خودشون دارن همچنین بازی های آفلاین هم لذت و دنیای خاص خودشون دارن و نمیشه این دو رو از هم جدا کرد کسی که به هر کدام وابسته شدید باشه که یه همچین نظری بده داره فقط خودش از لذت بیشتر محروم میکنه پس با اجازه حرف های حال بهمزن نزنید لطفا .;)

به عنوان یه فرد Social هم من حالم از بازی های single بهم میخوره

Social بودن و نبودنِ آدم هیچ ربطی به علاقه به بازی مالتی‌پلیر نداره. من به قدر کافی در طول روز Social هستم و دوست دارم وقتی گیم بازی می‌کنم کنترل بازی دست خودم باشه و حوصله بازی رقابتی رو ندارم. برای Social بودنِ بخش گیمینگ هم به اندازه کافی با دوستان پارتی چت داریم و دور هم می‌گیم و می‌خندیم. لازم نیست روزانه برای 1000 تا هد شات و کیل خودمو خفه کنم تا اثبات کنم Social هستم!

با اجازه به عنوان یک انسان عادی منم از نظر جفتتون حالم بهم میخوره .:d هم از اینترنت کشور .:d

همون جوری که امروز بازی های آنلاین جای برای خودشون باز کردن و لذت خاص خودشون دارن همچنین بازی های آفلاین هم لذت و دنیای خاص خودشون دارن و نمیشه این دو رو از هم جدا کرد کسی که به هر کدام وابسته شدید باشه که یه همچین نظری بده داره فقط خودش از لذت بیشتر محروم میکنه پس با اجازه حرف های حال بهمزن نزنید لطفا .;)

بخش آنلاین لذت داره؟ بلــــه. ولی من دنبالِ بازی آنلاین نیستم و متنفرم و امیدوارم نابود شه :دی
البته با حرف من تغییری ایجاد نمی‌شه و بازی آنلاین بیشتر و بیشتر جا میوفته و من هم بیشتر و بیشتر از دنیای گیم فاصله می‌گیرم :دی
تو پست قبلیم هم گفتم، خوش به حالِ هر کس که دنبالِ بازی آنلاینه :دی

Social بودن و نبودنِ آدم هیچ ربطی به علاقه به بازی مالتی‌پلیر نداره. من به قدر کافی در طول روز Social هستم و دوست دارم وقتی گیم بازی می‌کنم کنترل بازی دست خودم باشه و حوصله بازی رقابتی رو ندارم. برای Social بودنِ بخش گیمینگ هم به اندازه کافی با دوستان پارتی چت داریم و دور هم می‌گیم و می‌خندیم. لازم نیست روزانه برای 1000 تا هد شات و کیل خودمو خفه کنم تا اثبات کنم Social هستم!

بخش آنلاین لذت داره؟ بلــــه. ولی من دنبالِ بازی آنلاین نیستم و متنفرم و امیدوارم نابود شه :دی
البته با حرف من تغییری ایجاد نمی‌شه و بازی آنلاین بیشتر و بیشتر جا میوفته و من هم بیشتر و بیشتر از دنیای گیم فاصله می‌گیرم :دی
تو پست قبلیم هم گفتم، خوش به حالِ هر کس که دنبالِ بازی آنلاینه :دی

من دوست ندارم تو یه دنیای کاملا مصنوعی بچرخم چی بیرون چه داخل و این جنبه ی رقابتی شامل همه سبک های انلاین نمیشه و این سبک انلاینی بهش اشاره کردی رو هم من ازش خوشم نمیاد
ما تو بازیمون تو تیم اسپیک به عنوان یک گیلد دور همیم و دوستای جدید پیدا میکنیم و یه درامدی هم از بازی داریم فکر نکنم بشه تو بازی سینگل دوست پیدا کرد
منم زمانی فقط سینگل بازی میکردم و وقتی سبک mmorpg رو شناختم دور سینگل رو خط کشیدم
من الان هم تو روسیه رفیق چند ساله دارم هم ترکیه و هم انگلیس و کلی بدردم خوردن + کلی ایرانی از هر نقطه ایران
ایا اگه سینگل بازی میکردم میتونستم اینارو داشته باشم؟
البته بعضی بازی های سینگل رو نمیتونم ازشون بگذرم مثل بازی های bethesda

آخرین ویرایش:
چرت محض تنها بازی moba به غیر از سبک استراتژیک که dota 2 هست و هیچ بازی تا سال ها نمیتونه نزدیکش بشه دیدم overwatch بلیزاردِ که میتونه موفق بشه

ایا اگه سینگل بازی میکردم میتونستم اینارو داشته باشم؟

قطعاً خیر. همونطور که گفتم بازی سینگل و مالتی لذتشون متفاوته. چیزی که من از بازی می‌خوام یه تجربه داستانی منسجم هست و حوصله بازی رقابتی رو ندارم. مخاطب بازی‌های آنلاین من و امثال من نیستن. کاملاً هم درک می‌کنم توی بازی آنلاین می‌شه چیزهایی رو تجربه کرد که تو بخش سینگل نمی‌شه. توی پروفایلم می‌تونید ببینید که کلی بازی آنلاین هم انجام دادم. ولی همونطور که گفتم اون مواردی که برای شما جذابیت داره، برای من نداره و دوست دارم گیم که بازی می‌کنم یه بازی انفرادی باشه و با هوش مصنوعی سر و کار داشته باشم و اصلاً دیگه حوصله ندارم که با دیگران رقابت کنم.

از بخش آنلاین فقط تجربه کو آپ رو دوست دارم، چون با دوست و آشنا تفریحی می‌ریم جلو. جنبه رقابتیِ گیم برای من بیشتر از لذت خط خطی کردنِ اعصاب رو به همراه داره.

چرت محض تنها بازی moba به غیر از سبک استراتژیک که dota 2 هست و هیچ بازی تا سال ها نمیتونه نزدیکش بشه دیدم overwatch بلیزاردِ که میتونه موفق بشه

اگه از ow خوشت اومده پیشنهاد میدم paladins رو تست کنی تو تاپیک free 2 play بعضی ها هستن میتونن دعوتت کنن

آقا این تاپیک کلا به کنار برای من سوال شده شما چجوری اون کسی که با ip روسیه وصل شده، رو دوست خودت حساب میکنی؟ شاید من اشتباه میکنم(امیدوارم این طور باشه)
------------
برای اینکه اسپم نشه(البته هم خیلی وقت بود همچین چیزی رو در ذهنم داشتم) که مشکل اصلی من با گیم آنلاین Cyberbulling هست. چند وقت پیش(آخرین باری که cs go بازی کردم) یکی از هم تیمی ها(بخوانید جوجه خروس) با صدای نابالغ(قصد توهین به کسی رو ندارم) داشت بخاطر اینکه من نتونستم بمب رو خنثی کنم(البته واقعا بخاطر مشکل نت فاجعه من بود که وحشتناک لگ) داشت از پشت اسپیکر فریاد میکشید و فحش تو چت داخلی بازی(نه استیم) میفرستاد. من هم کلا تصمیم گرفتم که بازی آنلاین رو ببوسم بذارم مگر اینکه با دوست صمیمی م(که از نزدیک میشناسم) بازی کنم. امیدوارم کسی به این مساله توجه کنه..

وقتی بهش میگم فلان بازیو واسم بخر میخره و اکانت 10 سالمو بهش میدم میگم برو توش فلان چیزو بگیر میشه دوست بهش گفت
این بکنار ما یه همبازی خارجی داشتیم یادم نیست کجایی بود بعد از چند ماه فارسی یاد گرفت حرف بزنه :دی بچه ها بهش فحش یاد میدادن :دی
این سبک ی که شما بازی کردید زمین تا اسمون با mmorpg فرق داره که من بازی میکنم از لحاظ محیط

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or