Pandora's Battery Creator Tutorial

• Thread starter Thread starter google
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منظور internet Explorer هست;)

خب من مگه از چی استفاده میکنم از internet Explorer استفاده میکنم دیگه

gpod جان میشه فایل پیوست درست کنی فایل پیوست درست کنی یا از raps........ همون سات اپلوده یه لینک بدی وگرنه تو شهرمون(مشهد) چون فروشگاه هاش از فروشگاه های تهران هم با انصاف ترن 40000 تومن میگرن برات تعمیر میکنن بدم به اونا درست کنم

آخرین ویرایش:
خوب این روش یکی از بهترین روش های ساخت باطری پاندورا هست که به صورت اسان و تمام مراحل توسط خود برنامه انجام میشه

مرحله 1
دانلود برنامه

مرحله 2
مموری را از طریق کامپیوتر فرمت کنید

مرحله 3
برنامه اجرا کنید و گزینه آبی go را انتخاب کنید

مرحله 4
درایو psp رو انتخاب میکنید و گزینه ok رو انتخاب میکنید

مرحله 5
در صفحه داس که باز میشود y وارد کنید و اینتر بزنید

مرحله 6
در پنجره ای که باز میشود yes وارد کنید و گزینه ok انتخاب کنید

مرحله 7
پس از اتمام مراحل و بسته شدن صفحه داس یک بار کابل و جدا کنید و مموری را در بیارید و دباره مموری را وارد کنید و کابل usb رو وصل کنید

مرحله 8
از داخل psp به داخل منوی گیم رفته و گزینه pandora's battery creator را اجرا کنید و x را زده

باطری ساخته شده و سپس میتونید باطری و داخل psp بریک شده قرار دهید و سپس مموری را وارد کنید که در صفحه ای ظاهر میشود دستورات را دنبال کنید تا دستگاه ریست میشود و بالا میاد !
برنامه به صورت easy هست و بهترین برنامه هست که میشه استفاده کرد و تمام کار ها خود برنامه انجام میده !

من همه اين كارا رو انجام دادم ولي وقتي ميزارم تو دستگاه بريك شده چراغاي power-wlan-memory روشن ميمونن ولي همچنان صفحه سياه ميمونه:confused::confused:چيكار كنم
البته گفتم شايد lcd خراب باشه رو يه دستگاه ديگه هم تست كردم همين بود:confused::confused:

من همه اين كارا رو انجام دادم ولي وقتي ميزارم تو دستگاه بريك شده چراغاي power-wlan-memory روشن ميمونن ولي همچنان صفحه سياه ميمونه:confused::confused:چيكار كنم
البته گفتم شايد lcd خراب باشه رو يه دستگاه ديگه هم تست كردم همين بود:confused::confused:
براي درست كردن PSP ـه بريك شده به پست زير برو همه چيز رو توضيح دادم. (توضيحات هميناست ولي ورژن جديد هست و روي همه جواب ميده)

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=274682&postcount=29

دانگريد 3.52 اورجينال سوني

سلام بچه ها
من يك psp اورجنال سوني با فريم ور 3.52 دارم مي خواستم ببينم بايد از همين طريق كپي خورش كنم البته umd هم ندارم ها بهترين روش رو بگيد با آموزشش
ممنون اگه زود جواب من رو بديد.

سلام بچه ها
من يك psp اورجنال سوني با فريم ور 3.52 دارم مي خواستم ببينم بايد از همين طريق كپي خورش كنم البته umd هم ندارم ها بهترين روش رو بگيد با آموزشش
ممنون اگه زود جواب من رو بديد.

اره میتونی از همین روش پاندورا استفاده کنی که در صفحه اول اموزش هم هست !
100% جواب میده من استفاده کردم

خوب این روش یکی از بهترین روش های ساخت باطری پاندورا هست که به صورت اسان و تمام مراحل توسط خود برنامه انجام میشه
برای اینکار حداقل مموری باید چند باشه و اگر باطری رو درست کنیم دیگه نمی تونه پی اس پی رو بوت کنه؟ من برای این می خوام درست کنم که هر وقت بریک می شه لازم نباشه یک پی اس پی دیگه قرض کنم و باطری را درست کنم می خوام روی همین باطری خودم کد رو بنویسم

برای اینکار حداقل مموری باید چند باشه
128 فکر کنم

اگر باطری رو درست کنیم دیگه نمی تونه پی اس پی رو بوت کنه؟
نه

من برای این می خوام درست کنم که هر وقت بریک می شه لازم نباشه یک پی اس پی دیگه قرض کنم
مگر چکار میکنی که هر دفعه بریک میشه !!!!!!!

مرحله 1
دانلود برنامه

مرحله 2
مموری را از طریق کامپیوتر فرمت کنید

مرحله 3
برنامه اجرا کنید و گزینه آبی go را انتخاب کنید

مرحله 4
درایو psp رو انتخاب میکنید و گزینه ok رو انتخاب میکنید

مرحله 5
در صفحه داس که باز میشود y وارد کنید و اینتر بزنید

مرحله 6
در پنجره ای که باز میشود yes وارد کنید و گزینه ok انتخاب کنید

مرحله 7
پس از اتمام مراحل و بسته شدن صفحه داس یک بار کابل و جدا کنید و مموری را در بیارید و دباره مموری را وارد کنید و کابل usb رو وصل کنید

مرحله 8
از داخل psp به داخل منوی گیم رفته و گزینه pandora's battery creator را اجرا کنید و x را زده

باطری ساخته شده و سپس میتونید باطری و داخل psp بریک شده قرار دهید و سپس مموری را وارد کنید که در صفحه ای ظاهر میشود دستورات را دنبال کنید تا دستگاه ریست میشود و بالا میاد !
برنامه به صورت easy هست و بهترین برنامه هست که میشه استفاده کرد و تمام کار ها خود برنامه انجام میده !

salam

agr mishe file ro dobare upload konid

ta bad bedrod

درود و 100درود

اقا این بالا یها کار نمیده من که دستگام بریکیده g_pod گفت با برنامه خودش برم منم پیدا کردم و منتظر psp اضافم!!! لینک خواستید بگید:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or