aydingta
کاربر سایت
منظور اینه که بهتر اورکلاک بشه ؟منظور از اورکلاک, اورکلاکه نرم افزاریه یا سخت افزاری؟قدرت بيشتر در چند زمينه.
در پنچمارك و نرخ فريم
اوركلاك
دماي كمتر
نويز كمتر
و چند مورد ديگه در بهتر بودن يك كارت هم مدل موثر هست.
منظور اینه که بهتر اورکلاک بشه ؟منظور از اورکلاک, اورکلاکه نرم افزاریه یا سخت افزاری؟قدرت بيشتر در چند زمينه.
در پنچمارك و نرخ فريم
اوركلاك
دماي كمتر
نويز كمتر
و چند مورد ديگه در بهتر بودن يك كارت هم مدل موثر هست.
بلهمنظور اینه که بهتر اورکلاک بشه ؟منظور از اورکلاک, اورکلاکه نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
اخه من تو یه مقاله خونده بودم !شرکت ها میان یه کارتیو اورکلاکش می کنن مثل 8600 gt که بعد از اور شدن میشه gts این درست نیست ؟ منظور از فرکانس همون core clock shader clock memory clock هستش؟بله
بيشتر اوركلاك بشه.
فركانسها افزايش بيشتري داشته باشن. البته بدون اينكه به كارت صدمه ببينه و از تست استرس به خوبي گذر بكنه.
اوركلاك سختافزاري هم نداريم. اوركلاك از طريق نرمافزار انجام ميشه.
نه درست نيست.اخه من تو یه مقاله خونده بودم !شرکت ها میان یه کارتیو اورکلاکش می کنن مثل 8600 gt که بعد از اور شدن میشه gts این درست نیست ؟ منظور از فرکانس همون core clock shader clock memory clock هستش؟
:dجالب شد !ممنونم کلی افزایش اطلاعات داشتم امشب !نه درست نيست.
شايد گفته شده كه كارت 8600GTs نمونه اوركلاك شده 8600GTهست كه منظور اين بوده كه اين دو كارت تفاوت چنداني با هم نداشتن.
بله، اون كلاك كه نوشته شده يعني فركانس. كه افرادي اون رو ساعت هم ترجمه ميكنند كه اين افراد چه كساني هستند، بماند!
ديگه براي امشب بستونه، فردا بيايد با ذهن بازتر سوال بكنيد:d:dجالب شد !ممنونم کلی افزایش اطلاعات داشتم امشب !
اون نرم افزار riva tuner هستش ؟
من اصلا ملاك رو توي فريم بالاتر در اجراي بازِ ها قرار ندادم و خيلي موارد مهمتري مورد بررسي قرار گرفت.اگه از نظر شما فقط قدرت ملاک بر برتری برند هست میریم همین دو کارتی که شما گذاشتی رو تست هاشو بببینیم!
آدم بايد وقتي تست بذاره كه بدونه داره چه تستي رو ميذاره:dادم وقتی تست میزاره نمیره بگرده تست هایی رو بزاره که حرفش ثابت شه فقط:d
من اصلا ملاك رو توي فريم بالاتر در اجراي بازِ ها قرار ندادم و خيلي موارد مهمتري مورد بررسي قرار گرفت.
خب اين دو كارت كه در پردازنده استريم، واحد شيدر، ROP ، GPU ، اينترفيس حافظه، حجم حافظه برابر هستند و تنها مورد قابل تغيير فركانس هست كه در كارت پليت هم افزايش پيدا كرده، نبايد كارت پليت قدرت بيشتري داشته باشه؟؟؟؟؟
ولي اين در حالي هست كه با اوركلاك كارت زوتاك ميشه به كارايي كارت پليت دست پيدا كرد و نيازي هم نيست كه 20 دلار خرج اضافي بكنيم. ساير برتري ها هم كه در صفحه قبل ذكر كردم رو به كارت زوتاكي كه اوركلاك كردين اضافه بكنيد، بعد بگين كه پليت برتر هست.
به خاطر قابليتهايي كه در صفحه اول ذكر كردم.اها فقط به خاطر قابلیت اورکلاک بالاتر zotac از پالیت بهتر شد؟
نكته خيلي مهم:شما نویز فن zotac رو در حالت غیر لود ببین
معني:Considering the low noise of the other cards I am quite sure that ZOTAC didn't properly adjust the fan settings of their BIOS and an update will follow soon.
دو درجه = بيست دلار؟من مزیت های پالیت رو ذکر میکنم
---
دمای پایینتر
قدرت بالاتر
نویز فن کمتر
دو درجه = بيست دلار؟
در مورد قدرت به خوبي توضيح دادم فكر نمي كنم شبههاي باقي مونده باشه.
در مورد نويز هم در اين پست توضيح دادم.