PacSteamT

شدیدا پیشنهاد میشود قبل از مطالعه این تاپیک به تاپیک زیر هم سری بزنید:
Steam​

--------------------------------------------------------------------------------------------------
از زمانی که Developer (سازندگان و توسعه دهندگان نرمافزار) ها بودند. هکر ها و کرکرها هم وجود داشتند و همواره در حال هک کردن نرمافزارهای امنیتی و تحدیدی برای سازندگان نرمافزار و فروشگاههای دیجیتال بودند.
Steam هم به عنوان یک فروشگاه دیجیتالی و یک نرمافزار قدرتمند هیچ وقت از دید این عزیزان دور نمانده است اما تکنیک های امنیتی استم همواره جلوی آنها را میگرفته و این دوستان قادر به فرا گذاشتن پای خود از حد معمول جلو تر نبودند.
با این حال چند سالی است یک کرکر به نام PaCmAn تصمیمی به جمع آوری تعدادی هک و ترکیب آنها با هم نموده تا بتواند Steam را با تغییراتی قابل استفاده کند.
این فرد نام استم دستکاری شده خود را PacSteamT نهاده است که هم اکنون قویترین نسخه هک شده Steam به حساب می آید.

و اما تفاوت های PacSteamT با Steam چیست؟!
PaCmAn هموراه در حال کار بر روی استم است تا بتواند با رخنه کردن در این نرمافزار محدودیت های جدیدی را از پیش رو بردارد. اولین هک Steam اجازه دانلود تمام بازیهای این Client را به تمامی دانلود کنندگان میداد و این خطر جدی ای برای استم به شمار می آمد ولی این موضوع چند روزی بیش تر دوام نیاورد و استم با بروزرسانی کلاینت و سرورهای خود محدودیت هایی را پیاده سازی کرد که هم اکنون برای هک کردن یک بازی ماههای زمان لازم است اما با این حال PaCmAn همواره در حال کار بر روی بازیهای جدیدی است که به غیر از استم جای دیگری عرضه نشده اند. البته از سوی دیگر استم هم همواره با آپدیت های جدید به جنگ او و سایر همکاران ( !! ) او میرود!!

اما اکنون شما میتوانید بازیهای زیر را از PacSteamT بدون پرداخت پول دانلود کنید (دقت کنید که PacSteamT به طوری کرک شده که در نظر میگیرد شما تمام بازیها را خریده اید ولی وقتی درخواست دانلود یکی از بازیهایی را میدهید که در لیست زیر نیست سرورهای استم با چک کردن اکانت شما در دیتابیس استم درخواست شما را رد میکنند و کلاینت هم پیغامی مبتنی بر شلوغ بودن سرورها را نمایش میدهد!!):
7 Wonders 2
Amazing Adventures: The Lost Tomb
Arx Fatalis
AstroPop Deluxe
Audiosurf
Bejeweled 2 Deluxe
Bejeweled Deluxe
Bookworm Adventure Deluxe
BigMoney Deluxe
Bookworm Deluxe
Chuzzle Deluxe
Codename Gordon
Condition Zero
Counter-Strike
Counter-Strike: Source
Dark Messiah
Day of Defeat

Day of Defeat: Source
Deathmatch Classic
Defcon
Dynomite Deluxe
Eets
Feeding Frenzy 2 Deluxe
Gmod10
Half-Life
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Hammer Heads Deluxe
Heavy Weapon Deluxe
Iggle Pop Deluxe
Insaniquarium Deluxe
Little Farm
Luxor
Luxor 2
Luxor 3

Luxor AR
Lumines
Ninja Reflex: Steamworks Edition
Opposing Force
Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness episode 1
Pizza Frenzy Deluxe
Poker Superstars II
Portal
Rag Doll Kung Fu
Red Orchestra: Ostfront
Ricochet
Ricochet: Lost Worlds
RoboBlitz
Rocket Mania Deluxe
Talismania Deluxe
Team Fortress Classic
Team Fortress 2
The Office
Typer Shark Deluxe
Wik and the fable of souls
Zen of Sudoku
Zuma Deluxe​

شما بازیهای بالا را بدون هیچ محدودیتی میتوانید آپدیت, دانلود و بازی کنید اما باز هم استم تا حدی جلوی این دوستان را گرفته. شما نمیتوانید در سرورهای اصلی بازی کنید و باز هم باید در سرورهای کرک شده سیر کنید چرا که زمان اتصال به یک سرور اصل, سرور اکانت شما را در استم چک میکند تا ببیند شما آیا واقعا بازی را خریداری کرده اید یا خیر!! اما احتمالا قبلا با پیغامی مبتنی بر اشتباه بودن کارکترهای ارسالی استم در زمان اتصال به یک سرور که حتی در لیست سرورهای کرک شده هم هست مواجه شده اید. درسته؟! شما میتوانید اکنون به این سرورها هم متصل شوید!! :d

لیست بازیهای بالا و لینکهای پایین را من همواره آپدیت نگه میدارم لذا لازم به مطالعه تمام تاپیک نیست.

محدودیت های PacSteamT نسبت به Steam و خطرها
محدودیت خاصی وجود ندارد. شما میتوانید بازیهای بالا را دانلود کنید و غیر از محدودیت مذکور نسبت به سرورها سایر امکانات استم کاملا فعال هستند و شما مشکلی نخواهید داشت. لیست بازیکنان در بازی , Achievement , چت و .... همگی قابل استفاده اند. Steam بدون اطلاع به طور کامل از بازی شما پشتیبانی میکند.
البته خطرهایی نیز وجود دارد. یکی از عمده ترین خطرها پیگیری موضوع توسط شبکه Steam است که در صورت اطلاع از استفاده شما از PacSteamT اقدام به بن کردن SteamID شما میکند. که در این صورت بازیهای اورجینال شما نابود میشود!! به همین دلیل شدیدا پیشنهاد میشود که جهت استفاده از PacSteamT شما از ID دیگری استفاده کنید. به همین دلیل و جهت جلوگیری از اشتباه شما PaCmAn کلا گزینه وارد کردن کد بازی اصل را در این کلاینت هک شده غیر فعال کرده است. البته این موضوع ممکن است بعد از سالها حتی یکبار هم اتفاق نیوفتد!!

نصب PacSteamT
آخرین کلاینت PacSteamT از آدرسهای زیر قابل دانلود است:

PacSteam Setup v1.0.0.0
22-07-2008
سایز: 2.42 مگا بایت
دانلود از zerowaitingtime.com
دانلود از Torrent

بعد از نصب این کلاینت به منوی استارت رفته و All Programs را باز کنید. سپس به PacSteamT رفته و با باز کردن مجدد زیر شاخه PacSteamT گزینه AutoUpdator را برگزینید. با دنبال کردن مراحل کلاینت را آپدیت کنید. سپس یک بار PacSteamT را باز کنید تا کلاینت مجددا از طریق Valve آپدیت شود ولی زمانی که به پنجره لاگ این رسیدید از برنامه خارج شوید. بعد از اینکار به محل نصب PacSteamT رفته و فایل SteamPatcher.exe را اجرا کنید. بعد از هر سوال این نرمافزار کلید y را بفشارید و سپس اینتر بزنید. حالا مجددا میتوانید PacSteamT را اجرا و بازیهای بالا را دانلود کنید.

همچنین میتوانید به جای آپدیت نرمافزار از طریق AutoUpdator از پچ زیر استفاده کنید (توصیه نمیشود):

PacSteam Update v1.0.1.9
22-08-2008
سایز 14.1 مگا بایت
دانلود از badongo.com
دانلود از rapidshare.com

اگر مایل به دانلود سایر بازیهای استم بودید در همین تاپیک مطرح کنید تا من با پیگیری کردن موضوع امکان دانلود آن بازی را کنترل و در صورت وجود راهی جهت دانلود بازی مذکور توضیحات دانلود بازی را بنویسم.
امیدوارم لذت ببرید
- سروش

آخرین ویرایش:
این مواقع یک اروری میده!! خب ارور رو بنویسید و اگر براتون مقدور هست یک اسکرین شات بزارید!! همین طوری که نمیشه پیگیری کرد.
این ارور رو میده:
can't download PacSteamT's Update file.
Reason is:
Downloading 'http://213.251.160.142/pacsteam/pst-050908-v1020.exe'failed.The URL may be invalid or the internet connection is broken.
Do you want to continue and try to get other updates?
(Yes=recommended)
yes no

این ارور رو میده:
can't download PacSteamT's Update file.
Reason is:
Downloading 'http://213.251.160.142/pacsteam/pst-050908-v1020.exe'failed.The URL may be invalid or the internet connection is broken.
Do you want to continue and try to get other updates?
(Yes=recommended)
yes no
نمیدونم. شاید فعلا سرورشون داون هست. شما بهتره فعلا آپدیت رو دستی از لینکی که دادم دانلود کنی تا بعد.

PacSteam Setup v1.0.0.0
08-08-2009
Size: 1.53 MB - Exe
Links:
PaCmAn : PacSteam Setup (hotlinkfiles.com)
SourceRadio: Client v1.0.0.0 @ PacSteamFan
SourceRadio: Client v1.0.0.0 @ GCFPlace
SourceRadio: Client v1.0.0.0 @ ESP Clan Server
SourceRadio: Client v1.0.0.0 [Mediafire]
SourceRadio: Client v1.0.0.0 [DepositeFile]
SourceRadio: Client v1.0.0.0 [Badongo]
SourceRadio: Client v1.0.0.0 [iFile.it]
SourceRadio: Client v1.0.0.0 [Uploaded]
SourceRadio: Client v1.0.0.0 [Gigaup]
SourceRadio: Client v1.0.0.0 [Megaupload]
PacSteam Update v1.0.0.7
11-08-2009
Latest change: New PacSteam update due to new steam client release
Size: 15.5 MB
Links:
PaCmAn : PacSteam Update (hotlinkfiles.com)
SourceRadio: Update v1.0.0.7 @ PacSteamFan
SourceRadio: Update v1.0.0.7 @ GCFPlace
SourceRadio: Update v1.0.0.7 @ ESP Clan Server
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [Mediafire]
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [Speedshare]
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [FileUpload]
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [FileFactory]
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [Depositfile]
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [Badongo]
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [iFile.it]
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [Uploaded]
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [Gigaup]
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [Gigasize]
SourceRadio: Update v1.0.0.7 [Megaupload]
ببخشید که دیر شد.

من یک مشکل متفاوت با دیگر دوستان دارم :( همونظور که خود شما هم اشاره کردین بسیاری از شرکت ها دارن با استیم همکاری می کنن بطوری که برخی از اونها بدون فعال بودن استیم قابل اجرا نیستن :( من خودم از طرفداران سری بازی های توتال وار هستم که آخرین ورژن های این سری یعنی Empire : Total war و Napoleon : Total war بدون استیم اجرا نمی شن. البته این بازی ها توسط Razor کرک شدن و حتی آپدیتهاشون هم از طریق Razor موجود هست. اما با این وجود هنوز امکان دسترسی به بخش Multiplayer این بازیها حتی قسمت LAN اونها وجود نداره ونیاز به استیم وسریال اورجیال بازی هست. من بدنبال انجام این بازی در اینترت نیستم ولی می خوام که دست کم بتونم در یک شبکه خانگی بازی کنم.
ممکنه در این مورد کمکم کنین؟
مرسی

آخرین ویرایش:
با سلام دوستان من يه بازی رو رو کامپيوترم دانلود کردم و ميخوام نصبش کنم که این ایراد رو ميگيره
you must be running the steam client to play deus ex:human revolution
ويندوزم 7 64 بيتی هستش لطفاً راهنمايی کنيد که برای نصب این بازی نياز به چه نرم افزاری دارم با تشکر از همگی دوستان

دوست عزيز این که کرک بازی هستش من در نصب بازی مشکل دارم نه در کرکش موشکلش رو هم در پست قبليم نوشتم ممنون اگه سريعتر کمکم کنيد با تشکر

بازی نصب نداره, یک مشت فایله می ریزی یک گوشه اجراش میکنی. اون پیغام هم میگه برای اجرای بازی نیاز به استیم هست که با ریختن کرک درست میشه.
من پیغامی در مورد نصب بازی نمی بینم.

با سلام دوستان من يه بازی رو رو کامپيوترم دانلود کردم و ميخوام نصبش کنم که این ایراد رو ميگيره
you must be running the steam client to play deus ex:human revolution
ويندوزم 7 64 بيتی هستش لطفاً راهنمايی کنيد که برای نصب این بازی نياز به چه نرم افزاری دارم با تشکر از همگی دوستان

you must be running the steam client to play deus ex:human revolution با سلام دوست عزيز من هنگامی که ميخوام بازی رو نصب کنم این ارور رو ميده اصلاً اجازه نصب به من نميده که من کرک رو در پوشه مورد نظر کپی کنم مشکل من در نصب بازی هستش نه در کرک بازی بايد بتونم اول بازی رو نصب کنم و بعد کرک رو وارد کنم نميشه بازی نصب نميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or