Pachter: ناتال از Sony Motion Control بهتر خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
166729-xbox-360-project-natal_original.jpg

درود

جناب اقای michael pachter که یک تحلیلگر میباشند در یک مصاحبه خود به یک نکته جالب اشاره نمود . ایشون گفتند

در رقابت بین Sony Motion Controller , natal من فکر میکنم که این natal است که پیروز میدان میشود . در مورد اینکه natal بهتر است من 2 دلیل دارم . یکی از انها این است که natal به احتمال قوی نسبت به motion ارزانتر ارزه شود و یه تجهیزات کمتری نیاز دارد و دومی این است که احتمالا به همراه 360 های جدید به صورت بسته بندی و عمده وارد بازار میشود . اگر ما نگاهی به بسته بندیهای قبلی ماکروسافت بیندازیم خواهیم فهمید که وقتی این شرکت برای چیزی ارزش قائل بشود از اینکه چقدر بابت این جنس به کاربرانش تخفیف بدهد هراسی ندارد . او همچنین ادامه داد
در سال جدید احتمال اینکه شرکت یک xbox 360 250gig hdd را به همراه natal با 50دلار تخفیف روانه بازار بکند بسیار زیاد است . بله همانطور که گفتم با $249.99 احتمالا شاهد xbox 360 به همراه ناتال خواهیم بود

و اقای pachter اضافه کرد احتمالا وقتی ماکروسافت این تخفیف 50دلاری را انجام بدهد sony هم برای motion خود دو برابر قیمت را در نظر خواهد گرفت

www.fragland.net

اما قیمت natal واقعا 50 تا میشه؟ آخه یکبار کیانوش میگفت احتمالا 200 تا هست که اگه ارزون باشه میشه 100 تا (البته همون وقتی که Natal معرفی شد گفت). اگه 50 تا باشه واقعا قیمت خوبی داره!
به نظرم قیمت نهایی اش برای مایکروسافت ممکن 100 یا 200 یا 150 در بیاد ولی این که چه قیمتی برای فروش میزاره مهم همین طور که میبینی این Pachter هم گفته مایکروسافت هیچ هراسی برای ارزون فروختن محصولاتش نداره خدارو چه دیدی ممکن برای ابتدای کار به قولی خودمون روی Natal یارانه تقدیم کنه :biggrin1:. حداقل من مطمئنم برای کنسولی که Natal داره به صورت پیش فرض هیچ پول اضافه ای نباید بپردازیم.
اینکارو به احتمال خیلی زیاد هر دو شرکت انجام میدن، یعنی باید انجام بدن تا شرکت های دیگه رو مجاب به ساپورت کنترلر هاشون بکنن!!
اون دسته قبلی که برای PS3 عرضه شد DS3 رو میگم تا مدت ها به صورت جدا فروخته میشد این هم همینه کلا با این حرفش موافقم که سونی با دو برابر قیمت وسایلش رو عرضه میکنه.

آخه یکبار کیانوش میگفت احتمالا 200 تا هست که اگه ارزون باشه میشه 100 تا (البته همون وقتی که Natal معرفی شد گفت).

یعنی شما می خوای بگی کیانوش بیشتر از Michael Pachter بارشه؟ :laughing: بقول خودش LOL
(اینجوری هم میشه گفت که برای بعضی اعتبار کیانوش کنی بالاتر از تحلیلگرای حرفه ای ِ. بازم LOL )

یعنی شما می خوای بگی کیانوش بیشتر از Michael Pachter بارشه؟ بقول خودش LOL
(اینجوری هم میشه گفت که برای بعضی اعتبار کیانوش کنی بالاتر از تحلیلگرای حرفه ای ِ. بازم LOL )

دوست عزیز خواهشا به کسی توهین نکنید!! در ضمن این آقا هم همچین تحلیلگر شاخی نیستن!

به نظرم قیمت نهایی اش برای مایکروسافت ممکن 100 یا 200 یا 150 در بیاد ولی این که چه قیمتی برای فروش میزاره مهم همین طور که میبینی این Pachter هم گفته مایکروسافت هیچ هراسی برای ارزون فروختن محصولاتش نداره خدارو چه دیدی ممکن برای ابتدای کار به قولی خودمون روی Natal یارانه تقدیم کنه . حداقل من مطمئنم برای کنسولی که Natal داره به صورت پیش فرض هیچ پول اضافه ای نباید بپردازیم.

درسته که مایکروسافت چون به $ مجهز هست از تخفیف دادن حراسی نداره ولی نه در این حد که یک وسیله 200 دلاری رو 50 تا بده! البته بازم باید دید چی میشه چون هیچ کدوم ما نمیدونیم Natal واسه مایکرو چند در میاد.

اما باز هم من معتقدم که MC سونی دیگه نهایت 60 هست، چون دوربینش رو الان سونی داره با سودش 40 میده. از انجایی که خود دسته هم چیز بخصوصی نداره و اصل کار با دوربین هست نمیتونه بیشتر از 20 تا قیمت داشته باشه (دیگه قیمت سنسور دستمون هست دیگه!:biggrin1: سونی هم که خودش سازندس!!). خلاصه سر جمع سر راستش کنی همین 50 60 تا میشه نه 100 دلار!!

کلا با این حرفش موافقم که سونی با دو برابر قیمت وسایلش رو عرضه میکنه.

این بنده خدا دیگه چیکار کنه آخه؟:biggrin1: داره روی فروش کنسولش که ضرر هم میده!:biggrin1:

البته تلفظ صحیح Natal به این صورت هست : نـِــتال..

واقعا Fantastice!!! بالاخره یکی این اشتباه روگوشزد کرد!

اصلی ترین قسمتهای Natal نرم افزارش هست که کار خود مایکروسافته ! بعدش هم که پردازنده اش هست که باز کسی نمیدونه چیه و کار کیه ! دست آخر سنسور !!! ولی من فکر میکنم Natal با ارزانترین قیمت ممکن عرضه بشه ! و شاید با ضرر ! مایکروسافت میخواد بازار گیم رو از آن خودش کنه ! نه اینکه فقط بیشتر بفروشه !

شاید برای همین پچر همچین چیزی گفته ! مایکروسافت با ضرر دادن روی Natal میتونه بازار نرم افزار و بازی رو بیشتر از قبل در دست بگیره و درآمدش از لایو و فروش لوازم جانبی و ... بالاتر ببره ( مثل کاری که Wii و Sony کردن و میکنن البته جدا جدا ! و مایکروسافت یکجا ! ) همین الان هم بازی ای پت داره با Ps eye میاد تو بازار فقط 60 دلار !! پس تعجبی نداره که مایکروسافت هم همچین کاری کنه ! البته هنوز زوده که به این مسائل بپردازیم !

نکته جالب اینه که حتی تاریخ عرضه Natal رو هم به صورت رسمی اعلام نکرده ! چه برسه به قیمت و بازی و مشخصات محصول و ... ! همین هم گفتن اینکه قیمتش 200 یا 150 یا 100 یا 50 دلار هست رو بی ارزش میکنه ( چون حتی نمیدونیم ارزش وسایل بکار رفته چقدر میشه و ... بعد پیش بینی میکنیم !!! ) باید منتظر موند و دید !

دوست عزیز خواهشا به کسی توهین نکنید!! در ضمن این آقا هم همچین تحلیلگر شاخی نیستن!

دوست بزرگوار بنده به کسی توهین نکردم، ولی گویا شما...
در هر صورت چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

پ.ن : فقط همین مونده که بگید Pachter در مقابل کیانوش تحلیلگر شاخی نیست!

ولی من فکر میکنم Natal با ارزانترین قیمت ممکن عرضه بشه ! و شاید با ضرر ! مایکروسافت میخواد بازار گیم رو از آن خودش کنه ! نه اینکه فقط بیشتر بفروشه !

!
اینجا رو خوب گفتی!
مایکروسافت همیشه میخواد بهترین باشه و به یک رقیب شاخ بودن هم قانع نیست!
واسه همین منم مطمئن هستم اول کاری تخفیف زیادی میده

اینجا رو خوب گفتی!
مایکروسافت همیشه میخواد بهترین باشه و به یک رقیب شاخ بودن هم قانع نیست!
واسه همین منم مطمئن هستم اول کاری تخفیف زیادی میده

خود مایکروسافت گفته به تدریج قیمت Natal رو کاهش میده ! و یعنی از همون اوله تخته گاز نمیره ! ولی فک کنم اونقدر قیمت رو پایین میگیره که در نهایت به هدفش برسه ! ضمن اینکه حتی میتونه قیمت Natal و یک 360 رو به صورت باندل کمتر هم بده ! یعنی سودش روی 360 رو تا جای ممکن کم کنه همچنانکه چند روز قبل مدل 120G Elite رو با 250$ بفروش رسوند تو آمریکا ( یعنی 50$ تخفیف ) و احتمال داره که اگه قیمت ورود Natal به صورت جداگونه به بازار 100$ باشه ( به فرض ) میتونه با باندل شدن قیمت کل باندل رو به 350$ برسونه ( کمترین سود ممکن روی سخت افزار ) !

همه چیز ممکنه ! اما چون اطلاعات درستی نداریم همش در حد حدسیات هست ! :biggrin1:

آخرین ویرایش:

جواب احتمالی Cloud Strife ( شوخیه به دل نگیری جناب )
یعنی میخوای بگی کیانوش در مقابل patchter تحلیلگر شاخی نیست ؟:smoke1:

بابا ول کنید این بحث رو هر کسی میتونه حدث بزنه کمترین قیمت ممکن این natal حدودای 100 دلاره ...
انتظار نداشته باشید شرکت پول پرستی مثل مایکروسافت بیاد چوب حراج بزنه و با ضرر محصولشو دستت بده ....
این مایکروسافت تو xbox live و windows ثابت کرده تو هر چیزی اول فکر پول هست ... یعنی همه فکر پول هستن ....

آخرین ویرایش:
دوست بزرگوار بنده به کسی توهین نکردم، ولی گویا شما...
در هر صورت چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

آخه عزیزم من اصلا با کیانوش چیکار دارم که شما گیر دادی بهش! من میگم از کیانوش شنیدم که ممکنه Natal با این قیمت عرضه بشه! همین! بازم میگم لطفا بیخیال کیانوش بشید که مشکلی پیش نیاد.:smile:

جواب احتمالی Cloud Strife ( شوخیه به دل نگیری جناب )

:biggrin1:

اصلی ترین قسمتهای Natal نرم افزارش هست که کار خود مایکروسافته ! بعدش هم که پردازنده اش هست که باز کسی نمیدونه چیه و کار کیه ! دست آخر سنسور !!! ولی من فکر میکنم Natal با ارزانترین قیمت ممکن عرضه بشه ! و شاید با ضرر ! مایکروسافت میخواد بازار گیم رو از آن خودش کنه ! نه اینکه فقط بیشتر بفروشه !

شاید برای همین پچر همچین چیزی گفته ! مایکروسافت با ضرر دادن روی Natal میتونه بازار نرم افزار و بازی رو بیشتر از قبل در دست بگیره و درآمدش از لایو و فروش لوازم جانبی و ... بالاتر ببره ( مثل کاری که Wii و Sony کردن و میکنن البته جدا جدا ! و مایکروسافت یکجا ! ) همین الان هم بازی ای پت داره با Ps eye میاد تو بازار فقط 60 دلار !! پس تعجبی نداره که مایکروسافت هم همچین کاری کنه ! البته هنوز زوده که به این مسائل بپردازیم !

نکته جالب اینه که حتی تاریخ عرضه Natal رو هم به صورت رسمی اعلام نکرده ! چه برسه به قیمت و بازی و مشخصات محصول و ... ! همین هم گفتن اینکه قیمتش 200 یا 150 یا 100 یا 50 دلار هست رو بی ارزش میکنه ( چون حتی نمیدونیم ارزش وسایل بکار رفته چقدر میشه و ... بعد پیش بینی میکنیم !!! ) باید منتظر موند و دید !

1- آخه نرم افزار چه ربطی به هزینه تولید فعلی داره؟ این یه هزینه اولیه تحقیقاتیه که یه بار انجام میشه و هیچ ربطی به خط تولیدت نداره.چه یه دونه تولید کنی چه صد میلیون.

2- لابد پردازنده های ضعیف هر دو تا کنترلر قراره با استفاده از پارامتر ها و الگوریتم های پیچیده،رنگ و وایت بالانس و کنتراست اشباع رنگی و نویز و فوکوس و نورسنجی و....رو کنترل کنه!!!! و همچنین تصاویر فوق سنگین و خام بدست اومده از سنسور رو پردازش کنه و پهنای باند خروجی رو واسه ذخیره و یا ارسال اطلاعات آماده کنه!!!!! برو بین یه بادی SLR الان تو بازار با سنسور 12 یا 14 با یه لنز چنده! چرا بعضی از برند ها دنبال ساخت سنسور نمیرن و چرا اصلا بعضیا فقط سنسور تولید میکنند.بی خیال بحث تخصصی میشه و...
در هر صورت ،این وسط اونی که از خودش چیزی نداره،بیشتر متحمل فشار میشه.(هم سنسور و هم پردازنده)

3- بله،این حرفت درسته ،کاملا عاقلانه هم هست.مایکرو برگ برنده خودش رو ناتال میدونه و هدفش رو روی این پروژه گذاشته.اینکه حتی سرش ضرر هم کنه واسش تفاوتی نداره.چون این پروژه در نهایت به سود دهی میرسه.من نمیدوم Natal واسه مایکرو چند در میاد ولی اگه خیلی گرون در بیاد ممکنه کمی بیشتر یا هم قیمت MC ریلیز بشه

ولی این طرف واقعا چرت گفته.اگر مایکرو بخواد کنترلر رو ارزونتر از سونی بده ،بد شوخی کرده.چون طرف مقابل دستش حسابی تو این زمینه بازه و خیلی راحت میتونه کاهش قیمت بده.مخصوصا اینکه تکنولوژی خاصی هم به کار نبرده.اگر به حدسیات باشه که طرف باید چند تا دلیل درست حسابی بیاره نه اینکه از رو شیکم حرف بزنه.

آخرین ویرایش:
در جواب بگم که الان هر کی میاد یک حرفی میزنه و دلیل میاره خودش نوعی تحلیل هست دیگه!از کجا معلوم حالا چی بشه(اما خوب آقای کنی رو ما قبول داریم توهین نکنید لطفا)(شانس آوردیم مدیر نیست وگر نه میگفتن طرف پاچه خواره!)
کلا با این حرفش موافقم که سونی با دو برابر قیمت وسایلش رو عرضه میکنه.
:dخدایی اگه قیمت ها مساوی بود توی اجناس(حالا غیر از کنسول)شما چیزی غیر از سونی میخریدی به هر حال هر گرونی بی ثمر و هر ارزونی....
من که میگم Natal 100 باشه! و موشن سونی هم نباید از 50 بزنه بالاتر!

.نیکون و ...هم از سنسور های سونی استفاده میکنند.توی بازار عکاسی هم قیمت بادی (نه وسایل جانبی) سونی همیشه ارزونتره.تازه قراره یه سنسور واسه MC تولید کنند نه سنسور یه فول فرم.

منبعی واسه ی این حرفات داری؟ سونی هنوز یه نوزاد بود نیکون داشت دوربین ها فوق حرفه ای میساخت اونوقت سونی بیاد واسه نیکون سنسور بسازه ؟!
سونی هنوز تازه تازه داره سنسور های فول فرم ( حسگرهای فول فریم برای دوربین عکاسیش میسازه که فقط فکر کنم دو مدل از این دوربین ها فول فرم داره ) میسازه . با یه سرچ تو گوگل میتو نی به نتیجه برسی .
ولی کانون و نیکون چندین سال دارن دوربین فول فریم میسازن یعنی از قدیم . نکنه اون سنسور های که سونی جدیدا یاد گرفته فول فریم بسازه را واسه کانون و نیکون میساخت ؟!

البته اینم اضافه کنم همین سنسور و لنز تقربا 80% قضیه ی با کیفیت بودن یه دوربین هست اگه هر شرکتی میتونست تو این زمینه به خوبیه کانون و نیکون عمل کنه حتما میتونستن تو بازار دوربین های فوق حرفه ای وارد بشن و دوربین های 4 میلیون و 5 میلیون تومانی عرضه کنن ! البته مسئله قیمت ولی همین عوامل باعث این قیمتشون شدند .
الان هر عکاس یا خبرنگاری مشخصه که کدوم دوربین دستشون هست و لازم به ذکر نیست و اینم قضیه ی همون لنز و سنسور هست .

مربوط به تاپیک نمیشه فقط جهت آگاهی بود .

آخرین ویرایش:
منبعی واسه ی این حرفات داری؟ سونی هنوز یه نوزاد بود نیکون داشت دوربین ها فوق حرفه ای میساخت اونوقت سونی بیاد واسه نیکون سنسور بسازه ؟!

حالا فرخ من با اینکه سونی واقعا برای نیکون سنسور میسازه یا نه کار ندارم چون هیچ اطلاعای ازش ندارم اما حرف تو هم غیر منطقی هستش!

آخه دلیل نمیشه که چون یک شرکت خودش غول هستش دیگه همه قطعاتش رو خودش بسازه و به بقیه شرکت ها سفارش قطعه نده! (کلی دارم میگم، فقط منظورم نیکون نیست) سونی هم که از لحاظ کیفیت محصول شرکت درپیتی نیست....

آخرین ویرایش:
سونی هنوز تازه تازه داره سنسور های فول فرم ( حسگرهای فول فریم برای دوربین عکاسیش میسازه که فقط فکر کنم دو مدل از این دوربین ها فول فرم داره ) میسازه . با یه سرچ تو گوگل میتو نی به نتیجه برسی .
جوابت:
با یه سرچ تو گوگل میتونی به نتیجه برسی

پ.ن:فقط کم مونده دوربین جدید نیکون رو، سونی زودتر معرفی کنه.

****دوست عزیز قبل از اینکه چیزی رو بنویسی، قبلش خودت یه سرچ کن.در ضمن این قضیه به موضوع تاپیک مربوط نیست.کسی حرف از خوبی یا بدی هیچ برندی نزده،استفاده از سنسور یه برند دیگه هم یه کار معمول هست***

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or