درود
جناب اقای michael pachter که یک تحلیلگر میباشند در یک مصاحبه خود به یک نکته جالب اشاره نمود . ایشون گفتند
در رقابت بین Sony Motion Controller , natal من فکر میکنم که این natal است که پیروز میدان میشود . در مورد اینکه natal بهتر است من 2 دلیل دارم . یکی از انها این است که natal به احتمال قوی نسبت به motion ارزانتر ارزه شود و یه تجهیزات کمتری نیاز دارد و دومی این است که احتمالا به همراه 360 های جدید به صورت بسته بندی و عمده وارد بازار میشود . اگر ما نگاهی به بسته بندیهای قبلی ماکروسافت بیندازیم خواهیم فهمید که وقتی این شرکت برای چیزی ارزش قائل بشود از اینکه چقدر بابت این جنس به کاربرانش تخفیف بدهد هراسی ندارد . او همچنین ادامه داد
در سال جدید احتمال اینکه شرکت یک xbox 360 250gig hdd را به همراه natal با 50دلار تخفیف روانه بازار بکند بسیار زیاد است . بله همانطور که گفتم با $249.99 احتمالا شاهد xbox 360 به همراه ناتال خواهیم بود
و اقای pachter اضافه کرد احتمالا وقتی ماکروسافت این تخفیف 50دلاری را انجام بدهد sony هم برای motion خود دو برابر قیمت را در نظر خواهد گرفت
www.fragland.net

:biggrin1: البته فکر نمیکنم اینطور باشه و خواسته هدسیاتش رو بگه که تر زده وگرنه تو این بوه بوه کسی نمیاد 50 دلار امریکا تخفیف قائل بشه بعد به گفتی خودش هم sony هم دوبرابر میکنه که fan هاش حتما خریداری میکنن