Pachter:قیمت 99 دلار برای kinect شیرین خواهد بود

Apóllōn

کاربر سایت

Michael Pachter اعلام کرد: که قیمت 99 دلار قیمت عالی برای جیب مصرف کنندگان خواهد بود!
ماکروسافت هنوز قیمت قطعی برای این دستگاه اعلام نکرده است اما اعلام کرده که در ماه اگوست و در gamescome قیمت قطعی را اعلام خواهد کرد
او میگوید ماکروسافت به دنبال قیمتی بین $99 تا $149 برای kinect است.
مدتی قبل kinect با قیمت 149$ در Amazon.com قرار گرفته بود

Pachter میگوید: من فکر میکنم که 99 دلار قیمت معقولی برا کینکت است که موجب میشود MS به هدف های خود برسد. اگر MS قیمت 149 دلار را برای کینکت اعلام کند قطعا میخواهد که به حداکثر سود دست یابد که این مسئله ارزش کینکت را کاهش میدهد
kinect نوامبر امسال عرضه خواهد شد!

منبع

• Like
Reactions: .::XIII::.
کجایی که فعلا 149 $ داره به حقیقت می پیوندد!!!=))
دیگه سیاست پول پرستی مایکرو ... کاریش نمیشه کرد !

میگم میخوای مفتی بدن بهت؟!:d
اخه 99$ چیه دیگه! 60 دلار میدین یه بازی میخرین حالا 99 زیاده؟!:d

60 $ ?! والا من که 2 دلار میدم ! :d

ولی به این نکته توجه کنید که شما یدونه کینکت می گیرید برای کل خونه بسته حالا هر قیمتی 99 تا 149
ولی برای WII یا move اگه بخواین کل وسایلشو بخرین باید همین حدود یا بیشتر هزینه کنید ...

از نظر من این وسیله کاملا تجاری وبرای نگه داشتن 360 توبازار تا دوسال دیگه است اون Move سونی هم همینطور بنظرمن کارایی خاصی ندارن وبیشتر بدرد گیمرهای عادی میخورن بنظرم این وسیله بیشتربرای جذب کسانی هست که با کنسول نینتندو بازی میکنن وگرنه من هرجور بالا پایین میکنم میبینم خیلی مسخره هست جلوی تلوزیون بالا وپایین بپرم وبازی کنم! منتها جو دیگه ادمو میگیره بعضی وقتها هم ادمو میندازه به به به وچه چه:d

از قدیم گفتن یه بار جستی پچرک دو بار جستی پچرک بار سوم زیر دستی پچرک :d
2 بار پیش بینیش درست بود بار سوم اشتباه کرد این پچر خان :d:d

كلا ماكروسافت قيمت هاي خوبي نسبت به كيفيت روي دستگاهاش مي ذاره نمونه هاش زياده كينكت هم تكنولوژي خيلي بالايي داره همون توانايي دقيق تشخيص صداش تا حالا تو هيچ دستگاهي نديدم(منظورم دقتش هست) اما مشكل اينجاست كه استفاده درستي ازش نمي كنه گيريم 50 تا بازي هم براش بياد تقريبا همشون حالت ميني گيم دارن و تا توي گيم پلي بازي هاي اصلي تاثير نذارن بدرد نمي خوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or