Pachter:دیگر نمیشود روی Nintendo حساب باز کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20121120_wii_u.jpg

Michael Pachter آنالیزور معروف در مصاحبه ای به تازگی اظهار داشته که نینتندو دیگر نمیتواند به دوران اوجش باز گردد
در همین حال Nintendo life از ایشان پرسیده که ایا شما از نینتندو متنفر هستید؟و او جواب داد:
نه من به هیچ وجه از نینتندو متنفر نیستم.
به نظرم نینتندو از نظر سخت افزاری چیز های زیادی را از دست داد,برای برقراری امکان Multiplayer بسیار زمان تلف کرد و سازنده های 3rd party را فراموش کرد.تمامی این ضعف ها به قیمت کنسول نسل بعدش تمام شد
در جایی دیگر ایشان درباره ی عملکرد WiiU نظر میدهد و عمر این دستگاه را بسیار شبیه WiiU می بیند:
من فکر نمیکنم که WiiU بدون حمایت زیاد 3rd party ها بتونه دوامی بیاره و به نظر میرسه تا زمانی که یک سخت افزار بهتری بر روی این کنسول نصب نشود,خبری از آن ها نخواهد شد
تمامی این ها یک زنجیره است:یک سیستم ضعیف حمایت 3rd party ها را جلب نخواهد کرد و بدون حمایت آن ها این سیستم پیشرفت نخواهد کرد.
اگر نینتندو بتواند آن ها را متقاعد کند که برایش بازی های انحصاری و Cross platform بسازد شاید شانسی باشد,هر چند با نیامدن بازی هایی مثل GTA و BattleField به نظر میرسد از بازی 3rd party برای این کنسول امسال خبری نباشد
WiiU بیشتر نزدیک به GameCube (با فروش 23 میلیونی) است تا به Wii (با فروش 99 میلیونی).با قیمت فعلی به نظر میرسد که همانند GameCube بفروشد.نینتندو اگر قیمت را به 199$ کاهش دهد شاید بتواند بهتر از Gamecube بفروشد.
اگر بتوانند قیمت را به زیر 199$ بیاورند حتی میتواند بیشتر بفروشد.تمامی این ها بستگی به سونی و مایکروسافت دارد که اگر بتوانند قیمتی زیر WiiU تایین کنند,WiiU با بازدهی حتی کمتر از Gamecube روبرو خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
پکتر حرفش کاملا درسته. اونهایی هم که میگند اشتباهه احتمالا اطلاعات درستی از صنعت بازی ندارند. پکتر پیش بینی هاش در مورد بازی ها زیاد جالب نیست. مثل بوردرلندز که خودش هم اعتراف کرده بود اما در بقیه موارد حرفهاش منطقی و درسته. برای اونهایی هم که نمی دونند کار ایشون همینه. پکتر به شرکت و کمپانی ها مختلف مشاوره میده که کجا سرمایه گذاری کنند و کجا نکنند. اگه این طرف چیزی بارش نبود ملت دیوانه نبودند نظرش رو بخواند یا یک شو اختصاصی توی GT بگیره.
توی صنعت بازی هیچی معلوم نیست. چون Wii کلی کنسول فروخته دلیل نمیشه Wii U هم به همون تعداد بفروشه. اگه اینطوری بود الان PS3 باید فروشش از همه بیشتر می شد. صنعت گیم عوض شده و همچنین سیاست هاش. سعی کنید باهاش کنار بیایند.
پیش بینی‌هاش از هوا شناسی ایران هم بدتره. گفته 3DS شکست می‌خوره پس چرا نخورد چون فکر می‌کرد 3DS قیمتش همیشه بالا می‌مونه ولی قیمتش آمد پایین الانم بهترین کنسول دستی است.
درمورد Wii هم پیش بینی شکستش رو کرد ولی چی شد! Wii U هم اگر قیمتش پایین بیاد که مطمئنا میاد موفقیتش تضمین شده است.
دقیقا.
مردم نسبت به مولتی بازی ها خیلی بدبین شدن به نینتندو, 1 نسل دیر مولتی رو شروع کرده اونم نه خیلی درست حسابی, ملت هم دیگه بازی که مولتی نداشته باشه احتمال خیلی زیادی هست که نخرن. پس چه دلیلی داره که کنسولی که بازی مولتی پلیر خیلی خفن نداره بخرن؟
شما مولتی پلیر بازی‌های Wii U رو تجربه کردی؟ بازی مولتی که کلی داره .

پیش بینی‌هاش از هوا شناسی ایران هم بدتره. گفته 3DS شکست می‌خوره پس چرا نخورد چون فکر می‌کرد 3DS قیمتش همیشه بالا می‌مونه ولی قیمتش آمد پایین الانم بهترین کنسول دستی است.
درمورد Wii هم پیش بینی شکستش رو کرد ولی چی شد! Wii U هم اگر قیمتش پایین بیاد که مطمئنا میاد موفقیتش تضمین شده است.
کجا گفته ؟ در مورد Wii رو من نمیدونم اگه منبعی دارید بدید. در مورد 3DS اگه درست یادم بیاد ، گفته بود باید قیمتش پایین بیاد که کاملا درست گفته بود و قیمت دستگاه هم پایین اومد. نینتندو خیلی سال بود که طی 1 سال و نیم قیمت هیچ کدوم از وسایلش کم نکرده بود که در مورد 3DS مجبور شد این کارو بکنه. همین جناب پکتر هم گفته باید قیمتشو کم کنه ، نگفته Wii U شکست می خوره.
خیلی از خریدارهای Wii همون دسته از ادم هایی بودند که فقط جذب کنترلر این کنسول شدند. همون دسته البته از نوع غیر حرفه ای الان جذب تبلت ها شدند. دنیای فناوری همین شکلیه. برای چند سال یک چیز مد میشه و دوباره عوض میشه.

سونی این همه ضرر روی ps3 داد بر شکست نشد بعد نینتندو که داره از 3ds سود می کنه بر شکست بشه
رمش مشکلش چیه
gpu طوری طراحی شده که کار cpu هم می تونه انجام بده
cpu هم با توجه به این که برای گیم پلی و فیزیک هست بیشتر پنهای باند رو اختصاص دادن به دسته
خوبه نینتندو تیم کمکی می فرسته برای استدیو ها تا با مشکل مواجه نشن

---------- نوشته در 08:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:01 PM ارسال شده بود ----------

بنده ی خدا فقط همین دو تا بازی رو به عنوان ترد پارتی می دونه=))

من اطلاعات سخت افزاری زیادی ندارم ... ولی تا اونجا که بهم گفتن و فهمیدم ... این همیشه cpu هست که جور کمبود jpu رو برای پردازش میکشه .... یه jpu خوب فقط بار و فشاری روی cpu تحمیل نمیکنه ... البته گفتم اطلاعاتم کمه و شاید اشتباه کنم ... و یا gpu این کنسول به شکل خاص و جدیدی طراحی شده باشه

اولا خودم جلوش نوشتم یه ترول کوچیک ... اگه خونده باشید ....

ولی نمیبنم جلوی ترولی که سونی داره روی ps3 ضرر میکنه چیزی نوشته باشید ...

رمش مشکلی نداره کلی گفتم

کسایی که میگن Pachter چرت گفته ... چرا سر هر خبر ویتا میریزن انواع اقسام ترول های کارشناسی رو ارائه میدن ... ویتا تنها چیزی که نداره حمایت 3rd party هاست ... و تا الان برای همین فروشش ضعیف بود ... البته یه دو ماهی هست استارت زده و دور گرفته ...

آخرین ویرایش:
هر نسل قوانین خودشو داره...نینتندو میخواست با تک روی و به قولی قانون شکنی سود کنه که خب کرد و باعث باز شدن پای یک قشر دیگه به صنعت بازی شد اما همون طوری که پکتر هم گفته این حرکت (نداشتن مولتی و..)عین سرطان رشد کرد و الان بروز کرده و مطمئنن رو WiiU تاثیر میزاره ..نینتندو سریع باید یک فکری بکنه درسته بایونیتا و ماریو مرهم درد نینتندو به مدت کوتاه میشه اما تا کی میتونه جلوی بازی های 3rd party که برای کنسول های دیگه میاد رو بگیره؟نسل بعد دیگه نسلی نیست که بشه با یک سری بازی سرش رو گرم کرد

کجا گفته ؟ در مورد Wii رو من نمیدونم اگه منبعی دارید بدید. در مورد 3DS اگه درست یادم بیاد ، گفته بود باید قیمتش پایین بیاد که کاملا درست گفته بود و قیمت دستگاه هم پایین اومد. نینتندو خیلی سال بود که طی 1 سال و نیم قیمت هیچ کدوم از وسایلش کم نکرده بود که در مورد 3DS مجبور شد این کارو بکنه. همین جناب پکتر هم گفته باید قیمتشو کم کنه ، نگفته Wii U شکست می خوره.
خیلی از خریدارهای Wii همون دسته از ادم هایی بودند که فقط جذب کنترلر این کنسول شدند. همون دسته البته از نوع غیر حرفه ای الان جذب تبلت ها شدند. دنیای فناوری همین شکلیه. برای چند سال یک چیز مد میشه و دوباره عوض میشه.
The Escapist : News : Michael Pachter Predicts Wii U Failure
PlayStation Vita 3-Month Sales will be Ahead of... | GameZone
Nintendo Wii: Pachter Says PlayStation 3 Will Capture The Wii Crowd, But Wii Will Be Top This Holiday Season | My Nintendo News
من نمایش Wii رو دیدم گفتم Wow نمایش 3DS رو دیدم باز گفتم Wow ولی نمایش WiiU رو دیدم کاملا نا امیدم کرد واقعا حتی انتظار این رو داشتم از عرضه این کنسول به این شکل صرف نظر کنه ! یه چیز واضحه تا حالا هم اینقدر فروخته چون اسم نینتندو روش بوده ! کلا چیزی نداره که بخواد در آینده تکونی بخوره همون در حد ژاپن با عرضه چندتا بازی JRPG تکونی تو فروشش میخوره نه بیشتر ... امیدوارم این سیاست های غلط به شرکت نینتندو که قسمت بزرگی از صنعت گیمــه لطمه نخوره ... اون هایی که از کنسول WiiU حمایت می کنند به صرف داشتن کنسولـــشه بهتره کمی واقع بین باشن .​
شما هم واقع بین باش چون نینتندو سالهاست داره خودش رو برای E3 امسال آماده می‌کنه بخاطر این مجبور شد نصف برنامه‌هاش رو در E3 2011 نشون نده. Wii چیزی داشت یا 3Ds?

من نمایش Wii رو دیدم گفتم Wow نمایش 3DS رو دیدم باز گفتم Wow ولی نمایش WiiU رو دیدم کاملا نا امیدم کرد واقعا حتی انتظار این رو داشتم از عرضه این کنسول به این شکل صرف نظر کنه ! یه چیز واضحه تا حالا هم اینقدر فروخته چون اسم نینتندو روش بوده ! کلا چیزی نداره که بخواد در آینده تکونی بخوره همون در حد ژاپن با عرضه چندتا بازی JRPG تکونی تو فروشش میخوره نه بیشتر ... امیدوارم این سیاست های غلط به شرکت نینتندو که قسمت بزرگی از صنعت گیمــه لطمه نخوره ... اون هایی که از کنسول WiiU حمایت می کنند به صرف داشتن کنسولـــشه بهتره کمی واقع بین باشن .

شما مولتی پلیر بازی‌های Wii U رو تجربه کردی؟ بازی مولتی که کلی داره .

شما اصلا خبر رو خوندی یا فقط تیترش رو خوندی داری نظر میدی ....
اگر بتوانند قیمت را به زیر 199$ بیاورند حتی میتواند بیشتر بفروشد.تمامی این ها بستگی به سونی و مایکروسافت دارد که اگر بتوانند قیمتی زیر WiiU تایین کنند,WiiU با بازدهی حتی کمتر از Gamecube روبرو خواهد شد.

خودشم داره میگه با این قیمت شکست میخوره باید قیمت رو بیارن پایین

توی خبر اول من ندیدم پکتر بگه این نسل می بازه. گفته مشکلش نبود ساپورت کامل کمپانی 3rd party هست. فعلا هم حرفش کاملا درسته. نه خبری از بتلفیلد نه gta و نه COD.
در مورد دوم پکتر حدس زده با توجه به لانچ تایتیل های بهتر فروشش مقداری بهتر باشه. جالبه که پکتر اینجا خودش میگه حدس می زنم. با جدیت چیزی رو نمیگه. افتتاحیه جفتشون تقریبا در یک سطح بوده و بعد از اون هم با عرضه بازی های بهتر فروش 3DS بیشتر شده. الان جای گفته این کنسول شکست می خوره ؟ تازه این خبر برای زمانیه که کنسول نینتندو کاهش قیمت نداشته.
توی خبر سوم هم که خودش گفته فروش دو ماه پایانی Wii بهتره اما به مرور زمان PS3 می تونه خریدارهای Wii رو جذب کنه. الان باز هم من نمی بینم گفته باشه شکست. در ثانی این خبر برای دو سال پیش یعنی زمانی که همه می دونستند Wii برنده این نسله.
کلا توی تمامی این خبرها پکتر مشکل رو گفته و نگفته کسی می بره یا می بازه. البته وقت زیاده. فعلا که فروش کنسول واقعا بد بوده. باید ببینیم در آینده چی کار می کنه.

The Escapist : News : Michael Pachter Predicts Wii U Failure
PlayStation Vita 3-Month Sales will be Ahead of... | GameZone
Nintendo Wii: Pachter Says PlayStation 3 Will Capture The Wii Crowd, But Wii Will Be Top This Holiday Season | My Nintendo News

شما هم واقع بین باش چون نینتندو سالهاست داره خودش رو برای E3 امسال آماده می‌کنه بخاطر این مجبور شد نصف برنامه‌هاش رو در E3 2011 نشون نده. Wii چیزی داشت یا 3Ds?

من کار به بحث ندارم هرچند خودم دوست دارم وضعیت نینتندو خوب بشه ولی دیگه دوست عزیز شما هم کوتاه بیا.نینتندو سالهاست برا این e3 اماده میشه؟بیخیال جان من:d

جالبه تا دیروز پکتر اراجیف میگفت الان شده مشاور شرکت های بزرگ:))
پکتر تو چیزی نگی ملت نمیگن لالی
نمردیم و فهمیدیم ترد پارتی یعنی بتلفیلد و gta
یعنی الان اینهایی که تا الان براش اومده اصلا ترد پارتی نیستن

آخ آخ اشتباه کردم فکر کنم Injustice Gods Among Us و batman arkham origins و Watch dogs و NFS:MW2 و Cod Bo2 انحصاری هستن و اصلا برای ترد پارتی نیست :|

آخرین ویرایش:
ولی نمیبنم جلوی ترولی که سونی داره روی ps3 ضرر میکنه چیزی نوشته باشید ...
عزیز دروغ می گم گفتم داشته ضرر می کرده امارش هم هست خواهشا الکی نگید من ترول می کنم بخدا مجله می گرفتم دستم می خواستم بخونم یک خبر مشترک توش بود اون هم ضرر زیاد سونی روی ps3 بود
--------------------------------
این بابا اصلا نمی دنه که چرا بازی های ترد پارتی روی wii u نمیاد حرف مفت زده
wii u اول باید به وسیله بازی های نینتندو فروشش خوب بشه تا ترد پارتی ها بازیشون رو پورت کنن نه این که به خاطر فروش بد پورت نکنن

---------- نوشته در 10:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------

من نمایش Wii رو دیدم گفتم Wow نمایش 3DS رو دیدم باز گفتم Wow ولی نمایش WiiU رو دیدم کاملا نا امیدم کرد واقعا حتی انتظار این رو داشتم از عرضه این کنسول به این شکل صرف نظر کنه ! یه چیز واضحه تا حالا هم اینقدر فروخته چون اسم نینتندو روش بوده ! کلا چیزی نداره که بخواد در آینده تکونی بخوره همون در حد ژاپن با عرضه چندتا بازی JRPG تکونی تو فروشش میخوره نه بیشتر ... امیدوارم این سیاست های غلط به شرکت نینتندو که قسمت بزرگی از صنعت گیمــه لطمه نخوره ... اون هایی که از کنسول WiiU حمایت می کنند به صرف داشتن کنسولـــشه بهتره کمی واقع بین باشن .
wii u نمایشش بد نبود توی e3 2012 بیشتر بازی درست براش معرفی نشد ولی من هنوز وقتی تریلر e3 2011 رو می بینم همونی که نشون می ده کارایی گیم پد رو به وجد میام
در اینده وضعش درست می شه
سیاست نینتندو غلط نیست اینجا مشکلش این هست که باید خودش بازی هاش رو اول بده نه منتظر ناشر ترد پارتی بشه
داداش بیا خونم رو بگرد اگر wii u دیدی من پولش رو می دم به خودت

Pach-Attack! Video - Why Pay Ahead Of Time? | GameTrailers
Pachter: "I Would Never Ever Question Nintendo’s Software Strategy" - NeoGAF
MP: “Urm, I think Nintendo is an enigma wrapped up in a question mark. I have no idea what motivates Nintendo to release the games they release. I think you can safely assume that if Nintendo thinks they can make money re-releasing a game, they’re going to re-release the game. I certainly wouldn’t diss them at all for bringing back Wind Waker, and I would not rule out that because today there is no mention of any other game they’re not going to do that. I think that pretty much anything that is Mario or Zelda is under Miyamoto’s control and I think that Miyamoto is given complete freedom to pick and choose what he wants to work on, what he wants his studios to work on. I think that he decided that Wind Waker would just look great in HD. The demos we saw it looks pretty great in HD. It’s a big big franchise and I think they will sell a lot of units. The only constraint to selling units of Wind Waker is the amount of Wii Us out there. So far not very many, but in time there is going to be 10, 15, 25 million and I when there are they are going to get a very high attach rate. That audience is super loyal to the Zelda franchise, of course they’re also loyal to Mario but you’re going to get a new Mario title, probably more of these retro titles later on in the Wii U’s life cycle, but again I’m at a complete loss to explain what motivates Nintendo to do anything, they have their own method, it has worked for them for a long time. I would never ever question their software strategy, I think they do a great job on software, I consistently question their hardware strategy but not software, I think they know what they’re doing.

همین 3-4 روز پیش بود صحبت های بالا رو کرده.گفته من هیچ وقت استراتژی نرم افزاری نینتندو رو زیر سوال نمی برم!اونا می دونن چیکار می کنن و همینکارشونم باعث شده سال ها بمونن در صنعت بازی.یا در بخش ابتدایی گفته درسته نینتندو دیر وارد عرصه ی انلاین شده ولی کاری که انجام میده در حال حاضر عالی هست و با اینکه دیر وارد شده ولی کارش رو خوب انجام داره میده.یعنی به واقع تعریف کرده از نینتندو!حالا اینجا اومده این حرفا رو گفته!یعنی دو صحبت و نظر متفاوت از یک شخص در 2 روز مختلف با فاصله ی زمانی 48 ساعت!
اقای پکتر که شما هیچ وقت جرات ندارید استراتژی نرم افزاری نینتندو رو زیر سوال ببرید به نظرتون ممکن نیست نینتندو بتونه با استراتژی نرم افزاریش بتونه این نسل رو هم سربلند بیاد بیرون؟
یا اومدی گفتی پشتیبانی third party نداره.این همه بازی ساخته ی شرکت های ثالث قرار هست برای این کنسول عرضه بشن چین په؟بازی فقط یعنی battlefield و gta ؟؟؟

آخرین ویرایش:
عزیز دروغ می گم گفتم داشته ضرر می کرده امارش هم هست خواهشا الکی نگید من ترول می کنم بخدا مجله می گرفتم دستم می خواستم بخونم یک خبر مشترک توش بود اون هم ضرر زیاد سونی روی ps3 بود
--------------------------------

نمیدونم اون اخباری که میخوندید مال چند قرن پیش بوده ولی از 2009 به بعد سونی داره حسابی از PS3 سود میکنه ...

این اقاهه پچر ... پنچر .... پرچم ... لنگر هیچی بارش نیست هیچی نمیفهمه ... فقط ما میفهمیم ... برای خودمون نابغه ایم ... ولی نمیدونم چرا این نوابغ BC دارن هرز میرن ... کسی نه میاد باهاشون مصاحبه کنه و نه کامنت هاشون تو تمام سایت های معتبر خبری گیم بازتاب داده نمیشه ... نمیدونم چرا ... احتمالا اونها هم مثل پنچر کج فهمن ...

کاش نینتندو هدفش رو مثل سونی برای کنسول بعدیش بذاره روی هاردکور گیمر ها و سخت افزار سطح بالا
چون واقعاً پتانسیلش رو داره
من که تازه دولفین رو کشف کردم دارم بازی های گیم کیوب رو که همیشه تو کفشون بودم دانلود و بازی میکنم
الان اویل 1 رو دانلود کردم
بعدش هم میخوام اویل زیرو رو دانلود کنم
بعدش هم متال گیر توین اسنیک
فقط کاش زودتر بهش پی میبردم!
گرافیک بازی های گیم کیوب از پلی استیشن 2 کمتر به نظرم میاد مگه از پلی 2 ضعیف تر بوده ؟ آخه من یه جا خونده بودم از پلی 2 قوی تر بوده!

گرافیک بازی های گیم کیوب از پلی استیشن 2 کمتر به نظرم میاد مگه از پلی 2 ضعیف تر بوده ؟ آخه من یه جا خونده بودم از پلی 2 قوی تر بوده!
قوی تر بوده برادر من بای مقایسه برین رزیدنت اویل 4 رو مقایسه کنید
armansepehri عزیز نینتندو قبلا هم حدفش مثل سونی و مایکرو رو روی سخت افزار بوده ولی وقتی شکست می خوره دیگه ریسک این کار نمی کنه
نمیدونم اون اخباری که میخوندید مال چند قرن پیش بوده ولی از 2009 به بعد سونی داره حسابی از PS3 سود میکنه ...
یکم اخبار رو دنبال کنید یادم نیست تا چه سالی ضرر می کرد اما ضرر کرد روش
----------
این جناب پیش بینی هاش به درد خودش می خوره
تا همین دیروز کل بازی سنتر مسخرش می کردن امروز چون در مور نینتندو یک چیزایی گفته طرفداریش می کنن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or