با توجه به گفته های Michael Pachter قیمت PS3 و Xbox 360 در اوایل فوریه می تواند کاهش یابد. او احساس می کند ناشران به سوی PS4 و Xbox One خواهند رفت و سونی و مایکروسافت مجبور خواند شد قیمت کنسول های خود را کاهش دهند.
اخیرا پیش بینی او مبنی بر اینکه تا سال 2016 PS4 سی درصد بیشتر از XBOX One می فروشد نیز دیدیم.
این خبر از صحبت های او در GameTrailers است که می گوید:
ایا شما کنسول های نسل فعلی خود را نگه می دارید ؟ ایا شما منتظر کنسول های نسل بعدی می مانید ؟
منبع
اخیرا پیش بینی او مبنی بر اینکه تا سال 2016 PS4 سی درصد بیشتر از XBOX One می فروشد نیز دیدیم.
این خبر از صحبت های او در GameTrailers است که می گوید:
وی افزود:من فکر می کنم ناشران تولیدکنندگان را مجبور به کاهش قیمت PS3 و Xbox360 می کنند. من شرط میبندم در فوریه کاهش قیمت اتفاق می افتد زیرا من واقعا فکر می کنم اگر کاهش قیمت سریع رخ ندهد ناشران در این تعطیلات از PS3 و Xbox360 پشتیبانی نمی کنند.
خبر خوب این است که مایکروسافت میتواند قیمت را به $199 کاهش دهد و انها هیچ پولی از دست نمی دهند منظورم این است که انها سود خود را می کنند. سونی نیز می تواند مشابه همین کار را انجام دهد. هر دو شرکت میتوانند این کار را انجام دهند و این یک فرصت خوب برای مصرف کنندگان است. هنوز 100 میلیون دارنده Wii وجود دارد که احتمالا سه چهارم انها هرگز PS3 یا Xbox360 نداشته اند. من فکر میکنم این یک فرصت خوب برای 10 میلیون نفر یا بیشتر است که این کنسول ها را داشته باشند.
ایا شما کنسول های نسل فعلی خود را نگه می دارید ؟ ایا شما منتظر کنسول های نسل بعدی می مانید ؟
منبع