Pachter: اغلب ناشران Call of Duty را بر GTA ترجیح می‌دهند

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
GTA و Call of Duty دو اسم بزرگ در صنعت گیم می‌باشند. زیرا آن‌ها در طول حیات خود توانسته‌اند دستآورد‌های زیادی را بدست بیاورند و افزون بر آن‌ها با نظر مثبت منتقدان زیادی روبرو شده‌اند. اما Michael Pachter یکی از تحلیل‌گران صنعت گیم، مدعی است که اغلب ناشران عنوان Call of Duty را نسبت به GTA ترجیح می‌دهند.
یکی از خبرگزاری‌ها با آقای Pachter در این باره صحبت‌هایی کرده است و از او نظرات خودش را در مورد عرضه‌ی سالانه‌ی بازی‌ها و تأثیر آن‌ها در بازار فروش عناوین دیگر پرسیده است که آقای Pachter به این سئوالات پاسخ داده است.

آقای Pachter گفت: "در مورد بازی‌های ورزشی این امر طبیعی است. ولی در مورد بازی‌های دیگر همواره من دچار ابهاماتی هستم اما با این حال Call of Duty در چند سال اخیر ثابت کرده است که من در اشتباه هستم. من حدس می‌زنم که اگر ناشر روی عناوین خود مدیریت قوی‌ای داشته باشد، مطمئناً راه‌های زیادی را برای بازیکنان قرار داده است."
وی افزود: "برای مثال دو قسمت اولی که برای سری Assassin's Creed عرضه شد، از نظر من بسیار خوب بود و من به آن‌ها علاقه‌مند شدم. ولی در مورد نسخه‌های بعدی این سری، این حس را نداشتم. با این حال قسمت پنجم این بازی خوب بود. اما فردی که اگر بخواهد برای اولین بار کنسولی را خریداری کند (مثلاً یک فرد 14 ساله) ممکن است به سمت بازی‌های قدیمی و سالانه برود. زیرا حق انتخاب بیشتری را برای او به جای می‌گذارد."

علاوه بر این صحبت‌ها، آقای Patcher در مورد گیم‌پلی و سایر مضامین این‌گونه از بازی‌ها اظهاراتی را انجام داده است.
وی می‌گوید: "کاملاً واضح است که خیلی‌ها نگران این هستند که فرنچایز آن‌ها پس از مدتی تکراری شوند اما من فکر می‌کنم که خیلی از ناشران عنوان Call of Duty را نسبت به GTA V ترجیح می‌دهند."
وی افزود: "سری Call of Duty نزدیک به 125 میلیون تا به حال برای شرکت Activision سود داشته است و سری GTA باید به چنین رقمی برسد که رقم بسیار زیادی است و رسیدن به آن بسیار سخت است."
وی در آخر گفت: "البته فرنچایزهای سالانه سبب به اشباع در آوردن بازار می‌شوند و خیلی از بازی‌ها سعی بر این دارن که در زمان عرضه‌ی Call of Duty، منتشر نشوند."

نظر شما چیست؟ شما کدام را ترجیح می‌دهید؟ عنوانی که سالانه عرضه می‌شود یا عنوانی که هر چند سال یکبار منتشر می‌شود؟

منبع

کاری به بقیه گفت و گو هاش ندارم ولی میشه بگی کجای حرفش الان اشتباهه؟
نمیدونم الان این توهین به شخصی یا بازی بود که ملت ناراحت شدن؟؟
خوب حرف حقو زده دیگه!!

وقتی ناشر میتونه با یک هزینه پایین هی CoD با گیم پلی و ... کپی سال قبلش یک بازی بسازه و کلی فروش کنه معلومه واسش خیلی بیشتر سود داره تا اینکه بیاد یک GTA به اون عظمت درست کنه!!
من نمیدونم یا شما حرفشو بد برداشت کردید یا کلا با این آدم مشکل دارید!

نصف افراد تو این تاپیک حتی متن خبر رو هم نخوندند! اینو به راحتی از پستاشون میشه فهمید!!! بابا کسی این 2 تا بازی رو مقایسه نکرده! کال آو دیوتی با توجه به اینکه هر سال عرضه میشه و هزینه ی کمتری هم میبره سود بیشتری نسبت به جی تی ای داره پس هر ناشری اونو ترجیح میده! تمام!

نصف افراد تو این تاپیک حتی متن خبر رو هم نخوندند! اینو به راحتی از پستاشون میشه فهمید!!! بابا کسی این 2 تا بازی رو مقایسه نکرده! کال آو دیوتی با توجه به اینکه هر سال عرضه میشه و هزینه ی کمتری هم میبره سود بیشتری نسبت به جی تی ای داره پس هر ناشری اونو ترجیح میده! تمام!

مسئله همینه خوب :d
چشم بسته غیب گفته مگه کسی ازش پرسیده ناشرا چیو ترجیح می دن
مثلا من الان بیام بگم سایپا پراید رو به بنز ترجیح میده! :d

ناشرایی که کال ترجیج میدن اشتباه میکنن
کال 13-14 بار از شکست فرار کرده...2 تا نسخه دیگه بده کارش تمومه...
ولی GTA حالا حالا ها جا داره...

حاظرم شرط ببندم کمه کم تا 20 نسخه دیگه هم میره و فروششم افت اساسی نمیکنه!
CoD دیگه مثل FIFA شده هر سال بده بازم ملت میخرن بازی میکنن
کپی هم باشه مردم دوسش دارن!

باز سر و کله هیترا پیدا شد!

آقا شما تولید کن من میام ازت اوریج میخرم!:دی هرچیم قیمت دادی قبول:دی

دیگه به هرچی ایراد بگیری به داستان سری CoD نمیتونین ایراد بگیرین!
سری MW که داستانش معروفه و یکی از محشر ترین داستانایی هست که واسه یک بازی ساخته میشه مخصوصا نسخه MW2
BOII هم که داستانش حرف نداشت کسی نمیتونه تکذیبش کنه! حداقل 4 بار باید تمومش میکردی تا تمام پایانا رو میدیدی! نقد و ... هم بخونی میفهمی! حتی توی خود همین سایت هم به قسمت همین بازی بری هر نسخش (داستان عالی) بهش تعلق میگیره!!

پس لطفا الکی از این حرفا نزنید!!

آقا خودتو خسته نکن جوابشونو ندی بهتره

مسئله همینه خوب :d
چشم بسته غیب گفته مگه کسی ازش پرسیده ناشرا چیو ترجیح می دن
مثلا من الان بیام بگم سایپا پراید رو به بنز ترجیح میده! :d
نه این پستای بچه ها جوریه که اومدن متن موضوع رو خوندن:
ناشران بیشتر CoD را به GTA ترجیح میدن!

بعدش این حالتی شدن:
چیــــــــــــــــــــ برو گمشو عوضی ...:دی
بعد اومدن پست دادن این یارو ... هستش این یارو هیچی نمیفهمه GTA بهترینه CoD بدترینه! هیچ ربطی هم به قضیه متن خبر نداره:دی
بحث چشم بسته غیب گفتن نیست که:دی

فرار از شکست یعنی‌ جابجا کردن رکورد‌ها هر سال؟:دی
ناشر‌ها به طور کلی‌ پول رو ترجیح میدن کاری ندارن ساختن این دو ماه طول کشیده ساختن اون یکی‌ دو دهه, فقط بد و بدتر داریم اینجا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or