Pachter: اغلب ناشران Call of Duty را بر GTA ترجیح می‌دهند

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
GTA و Call of Duty دو اسم بزرگ در صنعت گیم می‌باشند. زیرا آن‌ها در طول حیات خود توانسته‌اند دستآورد‌های زیادی را بدست بیاورند و افزون بر آن‌ها با نظر مثبت منتقدان زیادی روبرو شده‌اند. اما Michael Pachter یکی از تحلیل‌گران صنعت گیم، مدعی است که اغلب ناشران عنوان Call of Duty را نسبت به GTA ترجیح می‌دهند.
یکی از خبرگزاری‌ها با آقای Pachter در این باره صحبت‌هایی کرده است و از او نظرات خودش را در مورد عرضه‌ی سالانه‌ی بازی‌ها و تأثیر آن‌ها در بازار فروش عناوین دیگر پرسیده است که آقای Pachter به این سئوالات پاسخ داده است.

آقای Pachter گفت: "در مورد بازی‌های ورزشی این امر طبیعی است. ولی در مورد بازی‌های دیگر همواره من دچار ابهاماتی هستم اما با این حال Call of Duty در چند سال اخیر ثابت کرده است که من در اشتباه هستم. من حدس می‌زنم که اگر ناشر روی عناوین خود مدیریت قوی‌ای داشته باشد، مطمئناً راه‌های زیادی را برای بازیکنان قرار داده است."
وی افزود: "برای مثال دو قسمت اولی که برای سری Assassin's Creed عرضه شد، از نظر من بسیار خوب بود و من به آن‌ها علاقه‌مند شدم. ولی در مورد نسخه‌های بعدی این سری، این حس را نداشتم. با این حال قسمت پنجم این بازی خوب بود. اما فردی که اگر بخواهد برای اولین بار کنسولی را خریداری کند (مثلاً یک فرد 14 ساله) ممکن است به سمت بازی‌های قدیمی و سالانه برود. زیرا حق انتخاب بیشتری را برای او به جای می‌گذارد."

علاوه بر این صحبت‌ها، آقای Patcher در مورد گیم‌پلی و سایر مضامین این‌گونه از بازی‌ها اظهاراتی را انجام داده است.
وی می‌گوید: "کاملاً واضح است که خیلی‌ها نگران این هستند که فرنچایز آن‌ها پس از مدتی تکراری شوند اما من فکر می‌کنم که خیلی از ناشران عنوان Call of Duty را نسبت به GTA V ترجیح می‌دهند."
وی افزود: "سری Call of Duty نزدیک به 125 میلیون تا به حال برای شرکت Activision سود داشته است و سری GTA باید به چنین رقمی برسد که رقم بسیار زیادی است و رسیدن به آن بسیار سخت است."
وی در آخر گفت: "البته فرنچایزهای سالانه سبب به اشباع در آوردن بازار می‌شوند و خیلی از بازی‌ها سعی بر این دارن که در زمان عرضه‌ی Call of Duty، منتشر نشوند."

نظر شما چیست؟ شما کدام را ترجیح می‌دهید؟ عنوانی که سالانه عرضه می‌شود یا عنوانی که هر چند سال یکبار منتشر می‌شود؟

منبع

مسلما هر چندسال یک بار
هرسال تکرار فایده نداره.ناشران COD دوست دارند اما توی گیمرها بچرخند ببینند چند نفر واسه GTA V له له میزنند چند نفر واسه COD : Ghost !!!

منظورش اینکه ناشران پول آسان رو به پول سخت ترجیح می دن
اون زحمتی که راکستار برای هر قسمت GTA می کشه رو COD تو تمام قسمت هاش یک صدم هم نکشیده

منظورش اینکه ناشران پول آسان رو به پول سخت ترجیح می دن
اون زحمتی که راکستار برای هر قسمت GTA می کشه رو COD تو تمام قسمت هاش یک صدم هم نکشیده
Activison اصلا زحمت نمیکشه...
کال بدن دست بچه 14 ساله هم میتونه بسازتش
فقط کافیه یک نقشه تولید کنه یک داستان مسخره بزنه تنگش....
اینم اضافه کنم که کال:
خودش که ر.. هیچ به بازی های دیگه هم ر..د(مثال:Resident Evill)

آخرین ویرایش:
اینم اضافه کنم که کال:
جک نگید خواهشا

وی می‌گوید: "کاملاً واضح است که خیلی‌ها نگران این هستند که فرنچایز آن‌ها پس از مدتی تکراری شوند اما من فکر می‌کنم که خیلی از ناشران عنوان Call of Duty را نسبت به GTA V ترجیح می‌دهند."
اینم یه کلام از آینه بغله ماشین عروس :d
اینا تحلیل نکنن مردم میگن لالن 8-|
cod بازی خوبه ولی gta فوق العادهس b-) پس با هم مقایسه نشن بهتره !!!

Dan Houser وSam Houser شخصیت دارن برا خودشون تو صنعت گیم این فرق استودیویی هست (Rockstar North)که چند سال روی بازی کار میکنه با استودویی مثل iwکه انقدر بازی دوغی میسازه که با اینکه اعضای اصلیش جدا میشن دوباره همون بازی دوغیش رو میسازه دوباره 14ساله ها میرن میخرن زیاد فروش میکنه بدون هزینه سود وحشتناک از بازی که هر سال تکرار میشه معلومه ناشر ها از این خوششون میاد مثل EAکه سعی میکنه از روی همون تقلید بکنه و به سوددهی بالا برسه اما گیمر ها اسم نیکو بلیک و سی جی و تامی و جان مارستون و ... بیشتر تو ذهنشون میمونه تا مکتاویش و پرایس و رزنوف و مک میلان و...

از نظر من آقای پچر یک آدم مزخرف بیشتر نیست که فقط چرت و پرت میگه .

باید یک قانونی تو بازیسنتر بزارن اخبار مربوط به این یارو ترجمه نشه !

اینم اضافه کنم که کال:
باز سر و کله هیترا پیدا شد!

آقا شما تولید کن من میام ازت اوریج میخرم!:دی هرچیم قیمت دادی قبول:دی

دیگه به هرچی ایراد بگیری به داستان سری CoD نمیتونین ایراد بگیرین!
سری MW که داستانش معروفه و یکی از محشر ترین داستانایی هست که واسه یک بازی ساخته میشه مخصوصا نسخه MW2
BOII هم که داستانش حرف نداشت کسی نمیتونه تکذیبش کنه! حداقل 4 بار باید تمومش میکردی تا تمام پایانا رو میدیدی! نقد و ... هم بخونی میفهمی! حتی توی خود همین سایت هم به قسمت همین بازی بری هر نسخش (داستان عالی) بهش تعلق میگیره!!

پس لطفا الکی از این حرفا نزنید!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or