شایعه OXN: بازی project-gotham-5 لانچ تایتل XBOX نسل بعد .

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
در شماره مارچ 2012 مجله OXM اعلام کرده Project Gotham Racing 5 لانچ تایتل XBOX نسل بعد خواهد بود .در اصل خود Crystal Ball این خبر را تائید کرده در طی سوالی که شده که ایا مایکروسافت اماده است که Project Gotham Racing 5 لانچ تایتل XBOX نسل بعد کند ؟ انها گفتند که این ممکن هست گذینه بسیار خوبی باشه !
بعد از وارد عمل شدن استادیوی T10 با Forza Motorsport که PGR به خواب زمستانی رفته بود میتونه سوپرایز خوبی باشه .
Bizarre Creations که تمام سری بازها را قبلا ساخته بود توسط Activision بسته شد و بنابراین مایکروسافت مجبور است که تیم سازنده دیگری را وارد عمل کننه .

http://loudmouthedgamers.com/blog/2012/02/04/oxm-project-gotham-5-launching-with-next-xbox/

آخرین ویرایش:
من که اصلا از اون شمارش خوشم نمیومد البته تمومش کردم از سر نداشتن بازی ریس ولی با حضور استاد فورزا خیلی راه سختی رو در پیش دارن

از خاطره انگیز ترین بازی های ریسینگ این نسلم همین PGR4 بود.
تنها بازی ماشین سواری بود که فکر میکنم اون همه بازی کردم. افکت بارون تو بازی معرکه بود.

آریا کجایی؟ :-".

با اینکه بازی هایی که اوایل نسل بعد بیان رو احتمالآ نمیشه زمان خودشون بازی کرد ، ولی خبر ساخت PGR5 و دیدن عکس ها و ویدئوهاش هم آدم رو خوشحال میکنه ! :دی البته یه خبر دیگه من رو خوشحال تر میکنه ، اینکه T10 همین نسل PGR5 رو بسازه و Forza 5 رو بذاره Launch Title نسل بعد ! :دی

البته یه خبر دیگه من رو خوشحال تر میکنه ، اینکه T10 همین نسل PGR5 رو بسازه و Forza 5 رو بذاره Launch Title نسل بعد ! :دی
جدی میگی؟ بیشتر از این باید خوشحال بشی که تمام اعضای Bizarre Creations (ر.ع) زیر یه پرچم جم بشن و اون چیزی رو بسازن که درش مهارت دارن هستن.
امیدوارم خبر حقیقت داشته باشه و MS (ـMicrosoft Studios :دی) حمایتشون کنه (بخره :دی).

جدی میگی؟ بیشتر از این باید خوشحال بشی که تمام اعضای Bizarre Creations (ر.ع) زیر یه پرچم جم بشن و اون چیزی رو بسازن که درش مهارت دارن هستن.
امیدوارم خبر حقیقت داشته باشه و MS (ـMicrosoft Studios :biggrin1:) حمایتشون کنه (بخره :biggrin1:).
به نظرم بیشترین احتمال همین هست که T10 بازی رو بسازه ! :دی
مهارت فوق العاده ای توی ساخت ریسینگ داره و بعید نیست بعد از ساخت 4 تا Forza بخواد یه تنوعی هم بده و چه بازی ای بهتر از PGR ! :دی
اعضای Bizarre که دیگه بعیده بتونن کامل دور هم جمع بشن. هرکدوم رفتن توی یه جایی و البته بعضی از اعضای اصلی هم Lucid Games رو تشکیل دادن که نمیدونم الآن مشغول چه کاری هست !

واقعا یکی از بهترین خبرها بود برای من، به شدت با این فرانچایز حال میکنم.

من آخر فلسفه کارای Activision رو نمی فهمم؛ اول اومد BC رو خرید بعدشم بستش، (البته بازی هایی که برای اکتیویژن ساخت تقریبا همه بازی های متوسطی بودن !)
فقط از این خوشحالم که ipـیِ PGR دست مایکروسافت ـه.

به نظرم بیشترین احتمال همین هست که T10 بازی رو بسازه ! :biggrin1:
مهارت فوق العاده ای توی ساخت ریسینگ داره و بعید نیست بعد از ساخت 4 تا Forza بخواد یه تنوعی هم بده و چه بازی ای بهتر از PGR ! :biggrin1:
اعضای Bizarre که دیگه بعیده بتونن کامل دور هم جمع بشن. هرکدوم رفتن توی یه جایی و البته بعضی از اعضای اصلی هم Lucid Games رو تشکیل دادن که نمیدونم الآن مشغول چه کاری هست !

البته من بیشتر دوست دارم PGR بیشتر بره به سمت آرکید تا Sim. که به نظرم خب فرتزا که اصالتا یه semi-sim بود داره با هر نسخه بیشتر و بیشتر به یه sim تبدیل میشه و اگر PGR هم به T10 بدن همین اتفاق براش میفته. جدا تو این نسل من هنوز مزه یه آرکید یا حتی استریت ریس درست و حسابی - * پارادایس - (در حد و اندازه های شبیه سازای این نسل) رو حس نکردم امیدوارم حداقل نسل بعد این اتفاق نیفته.

آخرین ویرایش:
من اصلا خوشحال نشدم :| همین نسل بیاد نسل بعد کی به کیه آخه حالا 5 این نسل بدن بیرون 6 نسل بعد :d
ولی فکر نکنما T10 اینا بسازه ها نمیدونم ولی حس میکنم T10 از همین الان داره با تمام قوا فورزا 5 برای لانچ نسل بعد میسازه در کنارش به گروه سازنده PGR5 هم کمک میکنه :d

چه بد فکر میکردم اخر نسلی بیاد یه حالی بهمون بده ولی pgrهمیشه اول نسل اومده اینم احتمالش زیاده.باید اخر نسل سبک ریسینگ بترکونه من منتظرdritجدیدgrid2وflatoutجدیدburnoutجدیدوpgr5هستم هر چند فورتزا4تا اخر نسل سرگرمم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or