شایعه Overwatch 2 در BlizzCon امسال معرفی خواهد شد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
https___a2.espncdn.com_combiner_i_img=%2Fphoto%2F2019%2F1027%2Fr618945_1296x729_16%2D9.jpg&w=9...jpg
لوگوی جدید بازی

Report: ‘Overwatch 2’ Is Coming To Blizzcon With A Full PvE Mode

اورواچ 2 در بلیزکان امسال معرفی خواهد شد شامل هیرو و مپ های جدید میشه و یک مد پر پیمون PvE هم خواهد داشت این مد برگرفته از مد horde هستش و پلیر ها باید در برابر هجوم AI مقاومت کنند در کنارش یک سناریو داستانی هم خواهد داشت
بلیزکان 2019 به مدت دو روز از جمعه این هفته شروع خواهد شد

همچین ایده ابلهانه ای به ذهن می رسیده تو بیلزارد ، وقتی اورواچ بازی می‌کنی ، قشنگ حس می‌کنی کاش کارکترت ابیلیتی دیگه ای داشت که میتونستی بیشتر باهاش مانور بدی و موقعیت رو عوض کنی ، بعد بیان ابیلیتی هارو محدود به انتخاب یک تلنت بکنن، رسما بوی fail میده!
فکر کنم اشتباه متوجه شده باشی
کاراکتری مثل تریسر هنوز ابیلیتی recall و flash رو داره آلتیمیتش یعنی pulse bomb رو هم داره
این talent فقط یه مزیت به اون سه تای بالا اضافه میکنه

• Love
Reactions: vaan 2
View attachment 120807

یکی از ویژگی های Overwatch 2 اینه که هر هیرو چندتا Talent داره و مثل اینکه در آن واحد فقط یک Talent رو میشه انتخاب کرد
حتی گرافیکشم قابل قبول نیست انگار همین رو کپی پیست کردن جمع کنن بهتره من که فردا اسکین دیمن هانتر سومبرا رو میگیرم و خداحافظ :-h

بلیزاد رسما یجورایی بازی رو تیز کرد با یه آرت ورک رسمی جالبه اگه سینماتیک های اورواچ رو دنبال کنید تو سینماتیک مکری یه روباتی رو میبینید که همون روبات تو این عکس یه هیرو (پس به عنوان هیرو تاییدش کردن)

120855

بلیزاد رسما یجورایی بازی رو تیز کرد با یه آرت ورک رسمی جالبه اگه سینماتیک های اورواچ رو دنبال کنید تو سینماتیک مکری یه روباتی رو میبینید که همون روبات تو این عکس یه هیرو (پس به عنوان هیرو تاییدش کردن)

View attachment 120855
اسم اون ربات eco هست و از همون قرار بود به عنوان هیرو بیاد، واقعا مسخره است اگه نسخه ی دو در کار باشه و این بره برای نسخه 2

اورواچ سال هاست به دلیل بالانس فوق العاده اشغال بازی و مپ های نه چندان فان و متعادل ....
و از همه بدتر پلیر هایی که تو comp به هیچ عنوان جدی بازی نمیکنن یا ترول میکنن ..... باعث شده این بازی DEAD بشه
البته داستان بازی هم خیلی خز شده و تکراری ( مثل داستان ANA در دی ماه پارسال که دیالوگ های کمیک بوکش مال فیلم های هالیودد 30 سال پیشه !! )
و از همه بدتر عدم تمرکز تیم سازنده اورواچ بر روی مشکلات بازی ...
من وسط تابستون دیگه بازی نکردمش و هیچ وقت هم اینکار رو نخواهم کرد
(البته نظر شما هم محترمه و ممکنه شما هم از بازی هنوز لذت می برید ولی من واقعا خسته شدم از این مشکلاتی که حاج جف هیچ وقت حلش نمیکنه )

• Like
Reactions: RoCoCo and RohFa
اسم اون ربات eco هست و از همون قرار بود به عنوان هیرو بیاد، واقعا مسخره است اگه نسخه ی دو در کار باشه و این بره برای نسخه 2
البته ممکنه به عنوان آخرین هیرو 1 معریش کنن ولی تا الان که واسه 2!
اورواچ سال هاست به دلیل بالانس فوق العاده اشغال بازی و مپ های نه چندان فان و متعادل ....
و از همه بدتر پلیر هایی که تو comp به هیچ عنوان جدی بازی نمیکنن یا ترول میکنن ..... باعث شده این بازی DEAD بشه
البته داستان بازی هم خیلی خز شده و تکراری ( مثل داستان ANA در دی ماه پارسال که دیالوگ های کمیک بوکش مال فیلم های هالیودد 30 سال پیشه !! )
و از همه بدتر عدم تمرکز تیم سازنده اورواچ بر روی مشکلات بازی ...
من وسط تابستون دیگه بازی نکردمش و هیچ وقت هم اینکار رو نخواهم کرد
(البته نظر شما هم محترمه و ممکنه شما هم از بازی هنوز لذت می برید ولی من واقعا خسته شدم از این مشکلاتی که حاج جف هیچ وقت حلش نمیکنه )
آخرین بار که بازی کردید کی بود؟ یه زمانی که بریجیت آمده بود بالانس بازی خراب شده و بازی رو فروختم ولی الان دوباره خریدم و اصلا مشکلی نداره الان بجز یکی دوتا هیرو کاملا بالانس!

اینو همونی فرستاده که بازی رو لیک کرده
و جدا اگه این حجم از جزئیاتی که میگه درست باشه، باید بلیزارد رو بندازیم رو بایوور و با هم سوختن دوتاشون رو تا خاکستر کامل شدن تماشا کنیم

View attachment 120833

حالم بد شد ... یعنی چی اخه ؟؟ واقعا حیفه این کمپانی.
امیدوارم همشون اشتباه باشه و الکی ....

آخرین ویرایش:
حالم بد شد ... یعنی چی اخه ؟؟ واقعا حیفه این کمپانی.
امیدوارم همشون اشتباه باشه ولی الکی ....
بلیزارد خیلی وقته تر زده همشم بخاطر اکتیویژن! اصلا من نمیدونم دردشون چی بود با اکتیویژن مرج شدن! کارمندای بلیزارد ولی آدمای درستین و پولکی نیستن همین سر قضیه چین و بن قهرمان هارت استون کلی از اعضای تیم بخاطرش رفتن! با رفتن Michael Morhaime بنیان گذار کمپانی بلیزارد واسه من تموم شد حالا هرچند که بازنشست شده باشه! Jeff Kaplan هم بره دیگه واقعا تمومه عملا مهم ترین فرد بلیزاده :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or