**overlord**

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی با مشخصات زیر تا هفته دیگه عرضه میشه نظر بدید:
By: Codemasters, Triumph Studios
Genre: Fantasy Action Adventure
Release Date: Jun 26, 2007 (more)
Players: 1 Player (tech info)

932852_20070615_thumb001.jpg
932852_20070615_thumb002.jpg
932852_20070615_thumb009.jpg
932852_20070615_thumb015.jpg

به زودی چند تا تریلر هم میزارم

salam dostan toro khoda komakam konid yek ja too bazie overlord gir kardam chetori bayad minoon haye abi ra azad konam man too mantagheye evernight hastam minoon haye sabz ra azad kardam vali ehtiaj beh minoon haye abi daram

فکر کنم بدون استفاده از مینونهای ابی هم بتونی از اب رد شی و با استفاده از مینونهای دیگه درختان رو قطع کنی و به عنوان پل استفاده کنی

har ki midone toro khoda komak kone hame jaye mantaghe ra ghashtam hame ra ham koshtam faghat bayad minoon haye abi begiram keh betoonan shena konan

باید به منطقه ی heaven's peak یه جا دم یه غاره 3 تا minoon ابی وایسادن و جلوشون با سه تا کنده سمی بسته است باید بری تو غار لونشونو بیاری! همین
راستی خود کراکتر از تو آب رد می شه.

من وقتی میخوام با gamepad بازی کنم تو sweep مشکل دارم دوربین اصلا نمیچرخه شما نمیدونین چرا؟
با 6200 شاید روی 800*600 low روون اجرابشه (احتمالش کمه)

من وقتی میخوام با gamepad بازی کنم تو sweep مشکل دارم دوربین اصلا نمیچرخه شما نمیدونین چرا؟
کلا دوربین بازی یه جورایی ثابته ولی اگه به جای خاصی دید نداری میتونی با دکمه هدف گرفتن دوربینو بیاری پشت سر شخصیتت

با سلام من توي قسمتي که بايد Minion قرمز بسازم گير کردم قسمتي که بايد از زمين اتش گرفته رد شيم لطفا راهنماييم کنيد

اصولا مینیونا ساختنی نیستن باید بری لونه‌ي اونها رو که وسط آتیشه برداری این کارم فقط با استفاده از مینیونای قرمز ممکنه بعدم کافیه تا دم پورتال اسکورتشون کنی

شما اول باید بری سبزها رو گیر بیاری توی جنگل هستن.
بعد بری سمت مردابها (Swamps) و اونجا از مانع سمی به کمک سبزها ردشی و بری سراغ آبیها.

یه سوال از اونایی که تو این بازی حسابی پیش رفتن داشتم اینکه شما با مردم خیلی لطیف و به قول خودشون قهرمانانه رفتار میکنید یا همه رو لتو پار میکنید؟ (:love: یا :evil:) آخرش چه تاثیری روی بازی داره؟

یه سوال از اونایی که تو این بازی حسابی پیش رفتن داشتم اینکه شما با مردم خیلی لطیف و به قول خودشون قهرمانانه رفتار میکنید یا همه رو لتو پار میکنید؟ (:love: یا :evil:) آخرش چه تاثیری روی بازی داره؟

اگه با مرم خوب باشی اخر بازی overlord قبلی میاد و باید باهاش بجنگی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or