OverLord II-Pc

سلام
هر چی گشتم هیچ تایپیکی در مورد نسخه ی pc این بازی پیدا نکردم و چون همون اول قضیه گیر کردم گفتم یه تایپیک بزنم تا هر کسی مثل من به مشکل خورد بیاد تو این تایپیک بگه.
و اما مشکل خودم:
بچه ها من چون overlord 1 رو بازی نکردم تو این دومی یکم گیج میزنم و همون اولای بازی گیر کردم. هون جایی که یه دختره رو پیدا میکنیم بعد باید دنبال اون بریم. بعدش به یه جا میرسیم که یه موشک هست ولی هرچی alt میزنیم موشکه عمل نمیکنه و یه پیغام هم رو صفحه هست که فکر میکنم میگه هر دوتا کلید موس رو فشار بدین و از روبه رو هم بهمون گوله برف پرت میکنن.
یا علی مدد

اینجا رو چه جوری باید رد کرد.
1.JPG

سلام
چجوری ردش کردی آخه منم همونجا گیر کردم. ;)
یا علی مدد
باید مردمی که تو اون محوطه هستن رو با زدن Alt تابع خودت بکنی.
سه تا حالت هم داره تا ردش کنی.
1.باید انقدر Alt روشون نگه داری تا بمیرن:biggrin1:
2.باید Alt روشون نگه داری ولی جوری نباشه که بمیرن زمانش دست خودت مییاد. تا آخرش دنبالت بیان فکر کنم 3 بار باید این کار بکنی.
3.حالت بعدی هم که آخری هست باید مینیون ها رو بفرستی پیش مردم با Shift و Left Click تا نذارن حرکت کنن و دوباره Alt بزنی تا بمیرن.

کلا خیلی مسخرست:biggrin1:

آخرین ویرایش:
کمک

سلام دوستان
من یه جایی تو این بازی گیر کردم
همون جایی که میری تو معبد بعد زیر پای اور لورد خالی میشه و میفته پایین یه جایی هست که باید با یه عنکبوت بزرگ مبارزه کنم و دو تا گل سمی هم دوطرف منطقه هست کسی میدونه چطور باید عنکبوت رو از بین ببرم؟ حسابی گیرشم اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه ممنون

آخرین ویرایش:
بازیه خوبیه ؟ خسته کننده نمی شه ؟
به خدا اسپمر نیستم :biggrin1: می خواستم نظر بچه های BC رو هم بدونم

بازیش خیلی خندس:biggrin1:
مرحله به مرحله هم خنده دار تر میشه:biggrin1:برای تنوع خوب چیزیه:biggrin1:
در کل بازیه خوبیه من چهار پنچ ساعت بازی کردم فعلا که خسته نشدم.

سلام دوستان
من یه جایی تو این بازی گیر کردم
همون جایی که میری تو معبد بعد زیر پای اور لورد خالی میشه و میفته پایین یه جایی هست که باید با یه عنکبوت بزرگ مبارزه کنم و دو تا گل سمی هم دوطرف منطقه هست کسی میدونه چطور باید عنکبوت رو از بین ببرم؟ حسابی گیرشم اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه ممنون
تو باید ان گل های سمی رابا استفاده از مینیونها به زیر عنکبوت ببری وقتی ترکید اون مید پایین باید زود یه گل سمی دیگر را درجای که شش تا دریچه هست یکیش بزاری وقتی عنکبوت خاصت بیاد اونجا زود برو وست ...

سلام.من یه مشکلی دارم،اونم اینه که وقتی رو آیکون کلیک میکنم،تا میاد وارد بازی بشه،Crash میکنه بازی.PhysX ها رو دوباره ریختم،بازی رو Remove کردم دوباره ریختم microsoft visual c++ 2005 رو هم دوباره ریختم.البته فروم Codemaster Community رو هم چک کردم.خیلی ها مشکل منو داشتن.خواستم ببینم شما نظری ندارید؟

آخرین ویرایش:
سلام.من یه مشکلی دارم،اونم اینه که وقتی رو آیکون کلیک میکنم،تا میاد وارد بازی بشه،Crash میکنه بازی.PhysX ها رو دوباره ریختم،بازی رو Remove کردم دوباره ریختم microsoft visual c++ 2005 رو هم دوباره ریختم.البته فروم Codemaster Community رو هم چک کردم.خیلی ها مشکل منو داشتن.خواستم ببینم شما نظری ندارید؟
ارور خاصی ننوشته؟!!;)
(اگه راه حلی باشه؛ حتما تو فروم خود بازی نوشته)!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or