شرمنده اساتید دارم نظر میدم ما کوچیک همه هستیم
عزیز از عکسها معلومه کیستون معمولیه.اونقدر قطعات به هم نزدیکن و فشرده شدن که فضا برای گردش هوا وجود نداره.
به نظر من یه x9 یا x6 یا x7 بگیر بهترین گزینه ها هستن.x3 و x5 در صورت کمبود بودجه خوبن
ببخشید ندیده بودم
اینکه اطلاعات شما درباره خرید کارت گرافیک کم بوده، توجیه پذیر نیست. همین فروم در تاپیک مشاوره برای خرید کارت گرافیک می تونستین از من یا دوستان کمک بگیرین.دوستان من اطلاعاتم در مورد خرید کارت کافی نبود رفتم کارت BioStar GTX 550Ti خریدم حالا میشه بگید چطور قدرتش رو تا حد GTX 470 یا GTX 460 افزایش بدم؟
ممنون میشم...
مشخصات سیستم:
CPU:CORE I3 3220 3.3
VGA:GTX 550 TI
RAM:4GB 1333
MAIN:ASROCK P75 PRO 3
میتونم نسل بعد رو کیفیت پایین با رزولیشن 1024*768 بازی کنم؟
اینکه اطلاعات شما درباره خرید کارت گرافیک کم بوده، توجیه پذیر نیست. همین فروم در تاپیک مشاوره برای خرید کارت گرافیک می تونستین از من یا دوستان کمک بگیرین.
ضمنا با جستجو در نت و دیدن بنچمارک ها به راحتی می تونی تشخیص بدی کدام کارت گرافیک قوی تر هستش.
خب بگذریم. میریم سر مبحث شیرین و لذت بخش اورکلاک و البته خطرناک!
کارت 460 بین 15 تا 20 درصد از کارت شما سریعتر هستش. یعنی با اورکلاک معمولی رسیدن به 15-20 درصد افزایش کارایی اصلا راحت نیست.
من کلا اورکلاک رو به شما توصیه نمی کنم.چون نیاز به مطالعه و دانش داره و اینکه شما با یک اشتباه ساده در اورکلاک به کارت و یا به سیستم خودت صدمه جدی وارد می کنی، طوری که هم از گارانتی خارج میشه و دیگه قابل استفاده نیست.
ضمنا برای کارت رفرنس که کولینگ و برد معمولی دارن، اورکلاک منطقی نیست و دمای کارت شما به شدت افزایش پیدا می کنه که طول عمر کارت کم میشه و کارت اسیب جدی می می بینه.
نتیجه برای شما: اورکلاک gtx 550 ti منطقی نیست و افزایش کارایی قابل توجه نداره.
والا اینجا دوستان می خوان کارت گرافیک high-endبخرن، ما بهشون تضمین نمی دیم که در اینده می تونه همه بازی ها رو 60 فریم و very high بازی کنه.
ولی شما می تونی بازی ها را رزولوشن 1024 و تنظیمات low بازی کنید(البته بازی های سنگین)
بازی های سبک تر رو می تونی رزولوشن و تنظیمات رو افزایش بدی.
شما با چه بازی ای تست کردی که بیشترین دما 67 بوده؟سلام دوستان
من یک GTX 680 Zotac مدل رفرنس دارم و از کارآیی کارت در حالت Stock راضیم. فقط تو این فکر هستم که در آینده چون 100% به اورکلاک کارت نیاز دارم میخواستم یک مشاوره فنی برای یک اورکلاک safe بصورت 24/7 (منظور اورکلاکی که کارت همیشه بصوت stable کار کنه) بگیرم.
Stock Specification :
Core : 1006 boost to 1084
Mem Clock : 3000
Power Limit : 100%
-------------
Overclock Spec :
با استفاده از نرم افزار Precision X
Core Clock : +76mhz با افزودن 76 تا Core Clock کارت به 1150 mhz میرسه(البته جمع ریاضیش میشه 1160 ولی Core رو 1150 نشون میده).
Mem Clock : +105 که میشه 3105 mhz
Power Limit : 115%
-------------
لازم هست بگم با استفاده از Fan Curve خود نرم افزار در سنگین ترین بازی Gpu Temperature فقط به 67 درجه میرسه. چه در حالت Stock و چه Overclocked.
همچنین در یکی از بررسی های این کارت باید بگم منتقد تونسته بود براحتی Core Clock رو 186mhz بالا ببره و البته Mem همون 105 تا و Power Limit = 132%
حالا این تنظیمات خوب هست یا بیشتر میتونم اورکلاک کنم ؟