Outlast 2 در دست ساخت است

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
outlast.jpeg

استودیو Red Barrels، سازنده عنوان تحسین شده Outlast امروز تایید کرد که دنباله ای بر نسخه اول در دست ساخت است.

آقای Philippe Morin از بنیان گذاران این استودیو اذعان داشت:
بعد از عرضه نسخه Xbox One، ما به بررسی موقعیت پرداختیم و تشخیص دادیم که ساخت حداقل یه بازیِ ترسناک دیگه رو باید در دستور کارمون بگذاریم. پس آره، Outlast 2 در دست ساخت هست.
آقای Morin تایید کرد که نسخه دوم در همان دنیای نسخه اول به وقوع خواهد پیوست اما شخصیت و المان های جدیدی در بر خواهد داشت:
شاید یه روزی دوباره به تیمارستان Mount Massive برگردیم اما در حال حاضر ما ایده ها و پیش زمینه های جدیدی رو مد نظر داریم و فکر میکنیم که چیزی به خصوص داریم میسازیم.
ما هنوز یه استودیو مستقل کوچک هستیم (12 نفر) و شاید مدت زمانی طول بکشه که ساخت و عرضه بازی بعدیمون به سرانجام برسه اما میدونیم که ارزشش رو داره.
هنوز هیچگونه اطلاعاتی در رابطه با پلتفرم ها و تاریخ عرضه بازی منتشر نشده است. وی افزود:
بخشی از انجام یه بازیِ Survival Horro، حس جستجو و پی بردن به کلمه "WTF! چه اتفاقی داره اینجا میوفته؟" هست. پس در این لحظه من نمیتونم چیز خاصی رو برملا کنم.

خیلی هم عالی.
Outlast یکی از ترسناک ترین بازی هایی بود که انجام دادم و خیلی هم لذت بخش بود انجام بازی (اول که بازی روی PS4 اومده بود، حسرتشو می خوردم :d )
امیدوارم نسخه دوم بازی کامل تر و طولانی تر باشه :d

ایول دمشون گرم :bighug:

اگر شخصیت اصلی این بار یه دختر مو بِلُندِ دست و پا چلفتی باشه که مثلا دانشجو هم هست و از قضا ماجرا تو دانشگاهی که داخلش تحصیل میکنه اتفاف بیفته خیلی خفن تر میشه:-s

بعضی بازیا با کلی کبکه و دبدبه میان نتیجش میشه اون بعضیا هم مثل این میان و نتیجش میشه این :| مطمعن باشید ترس واقعی رو فقط شرکت های ایندی میتونن خلق کنن چون بازی ساختن اولویت اولشون تا پول در اوردن واسه همین ترسی ندارن که بخاطر سبک بازیشون چقدر بازیشون میفروشه ....

آخرین ویرایش:
هیچ وقت فکر نمی کردم در حضور اون همه بازی پر مدعی در سبک horror این بازی ترسناکترین تجربه ی نسل هفتمی من باشه! فوق العاده بود این بازی:x

به شدت از شماره ی 2 استقبال میشه ولی به نظرم بهتره کمی گیم پلی بازی رو پررنگتر کنن!

هیچ وقت فکر نمی کردم در حضور اون همه بازی پر مدعی در سبک horror این بازی ترسناکترین تجربه ی نسل هفتمی من باشه! فوق العاده بود این بازی:x

به شدت از شماره ی 2 استقبال میشه ولی به نظرم بهتره کمی گیم پلی بازی رو پررنگتر کنن!
این بازی نسل هشتمی هست

اگر شخصیت اصلی این بار یه دختر مو بِلُندِ دست و پا چلفتی باشه که مثلا دانشجو هم هست و از قضا ماجرا تو دانشگاهی که داخلش تحصیل میکنه اتفاف بیفته خیلی خفن تر میشه:-s

WTF ؟! همون پیشنهاد ندی خیلی بهتره :d

شماره اول نسل هفت؟

این بازی وقتی واسه pc اومد هنوز کنسولای نسل هشت عرضه نشده بودن واسه همین احتمالا دوستمون گفته نسل هفت ، اما کلا نسل گفتن واسه این بازی اشتباهه ! چون واسه PC اومده بود که شامل نسل نمیشه اصلا

خبر توپی بود! :d

بازی رو ببرن تو جنگل و تو شب، بعد تنها نور دوربین رو داشته باشی. خیلی خوب میشه! :d (مثل برخوردت با walrider تو حیاط تیمارستان :-s)

بخش های Mirror's edgeای بازی بیشتر بشه اگه بشه. :d

خبر توپی بود! :d

بازی رو ببرن تو جنگل و تو شب، بعد تنها نور دوربین رو داشته باشی. خیلی خوب میشه! :d (مثل برخوردت با walrider تو حیاط تیمارستان :-s)

بخش های Mirror's edgeای بازی بیشتر بشه اگه بشه. :d
به جای هندی کم گوشی موبایل باشه خیلی دلچسب تر میشه. :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or