Orlando Bloom در نقش Prince of Perisa ظاهر نخواهد شد

BlackCat

کاربر سایت
jake-prince.jpg
نويسنده ي سايت منبع اعلام كرده كه آقايOrlando Bloom در نقش Prince Of Persia ايفاي نقش نخواهد كرد.
وي در ادامه مي نويسند تلاش بسياري كرده تا مطلع شود كه Disney پيشنهاد بازي در نقش Prince Of Persia را به چه كس ديگري داده و توانسته باخبر شود كه اين پيشنهاد به JAKE GYLLENHAAL داده شده است.
نويسنده سايت در ادامه مي نويسد كه او در Hollywood زندگي مي كند و چند وقت پيش Jake را در حال بازي بسكتبال ديده و بعدا مطلع شده كه وي در حين انجام بازي‌ آسيب ديده و در حال حاضر آسيب ديده است. او در ادامه تحليل هايش مي گويد كه نمي داند Disney براي بازگشت سلامتي كامل Jake صبر خواهد كرد يا خير زيرا ايفاي نقش در نقش Prince نيازمند فعاليت هاي فيزيكي بسياري است.
منبع

اون اصلا خبری نبود !
یه نظر سنجی بود که اون برادر زندی توش از طرف مردم بعنوان بازیگر محبوبشون برای نقش پرنس انتخاب شده بود ، همین !

موفق باشید !

الکی نگین jake به درد بازی تو این فیلم نمیخوره تازه اگه قبول کنه چون واقعا بازیگر حرفه ای هست

چند تا هم اسکار گرفته با اون بازی زیباش تو فیلم زودیاک

این Ian Somerhalder بازیگر واقعا در پیتی هست من که فیلم Pulse اونو دیدم زیاد

تعریف نداشت

تازه کمپانی سازنده فیل پرنس هم خیلی در پیته شک نکنید که از بازیگر حرفه ای استفاده

نمی کنه اگه Fox یا WB بود یه چیزی

دوست عزيز كمپاني سازنده كه ديزني هست حالا مننميدونم شما به چيش ميگي درپيت اما همين بگم وقتي تهيه كننده اي مثل Jerry Bruckheimer اومده براي يك بازي كه ميخواد به فيلم تبديل بشه چنين سرمايه گذاري كرده خيلي عاليه و كارگرداني همچون Mike Newell با شاهكاري مثل Donnie Brasco واقعا براي اين پروژه عالي هستند

شما بازي Ian Somerhalderتوي LOST ببين نظرت عوض ميشه

دوستان منم از این jaik خیلی خوشم میاد و با تفاسیری هم که دوستمون 619 فرمودند ( تهیه کننده و کارگردان) و کمپانیه سازنده که منم فکر میکنم اصلا در پیت نیست باید منتظر باشیم و ببینیم که چی از آب در میاد

ببخشید این چندتا اسکارو کی بهش داده که فقط شما خبر داری؟
فقط یک بار کاندید شده.
احتمالا شما منظورت جاییزه ای هست که به خاطر بهترین kiss با مرحوم heath ledger از MTV movie awards گرفتن.

آخرین ویرایش:
من خودم از jake خیلی خوشم میاد.ولی آدم باید یکم حس کنه که این طرف همون پرنسه. ولی jake از هیچ نظر به پرنس نمیخوره.
هیچ طرفداریی هم از Ian Somerhalder نمیکنم "فقط میگم خیلی به پرنس میخوره خودتون قضاوت کنید.

الکی نگین jake به درد بازی تو این فیلم نمیخوره تازه اگه قبول کنه چون واقعا بازیگر حرفه ای هست

این Ian Somerhalder بازیگر واقعا در پیتی هست من که فیلم Pulse اونو دیدم زیاد

تعریف نداشت

تازه کمپانی سازنده فیل پرنس هم خیلی در پیته شک نکنید که از بازیگر حرفه ای استفاده

نمی کنه اگه Fox یا WB بود یه چیزی

این آقای JAKE GYLLENHAAL کی اسکار برده که کسی متوجه نشد
این آقا مهمترین افتخارش فقط یک بار نامزدی اسکار واسه فیلم Brockback Mountain بوده ، ولی در کل بازیگر بدی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or