Operation Flashpoint: Red River ~ Xbox 360

• Thread starter Thread starter m0jtaba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    flash
گیمپلی نسبت به نسخه قبل تغییرات چزئی داشته ولی دستور و فرمان دادن تو بازی راحتتر شده.گرافیک خوبه.برای پیش بردن ماموریت با هدف و استراتژی باید بازی کرد.
در کل به نظر من بازی خوبیه و ادمو به یک میدون جنگ تمام عیار می بره.

سلام من همون اويل بازي گير كردم مرحله اول وسطاش كه دشمن ها رو ميكشيم ميرم كنار فرمانده سوار ماشين ميشيم اما ماشين ها حركت نميكنن نميدونم چيكار كنم هيچ كسي هم نيست كه بكشيم پياده هم ميرم صفحه سياه ميشه/ تو اون صحرا

به نظرم بیخالش بشی بهتره
رفیق بازی پره باگه معلوم نیست رو هوایی یا رو زمین
همراهانتم که شوت میزنن همشون :d
بی خیال
.....

دقیقا همون نسخه اوله یه خورشید بهش اضافه کردن پر از باگهای مختلف ولی من چون از سبکش خوشم میاد دارم بازیش میکنم هیچ چیزی به جز گیم پلی منحصر به فرد نداره که بشه بهش اکتفا کرد گرافیکش رو هم که اصلا صحبتشو نکنم سنگینترم این کد مسترز همون بره racing بسازه سنگینتره

واقه واسه codemaster متاسفم به قول دوستان انقدر باگ داره كه... گرافيك هم اصلا نداره بيخيالش بشيد به نظر من هم اصلا اسمان بازي را نگاه ميكني انقدر مصنوعي و زننده است كه... ولي خوب سبك واقعي گرايانه اش جالب استاما نه زير نظر اين شركت

دوستان فقط یه سوال
co op دو نفره {البته آفلاین} یا هر نوع ماموریت دیگه ای که بشه به صورت اسپلیت اسکرین {آفلاین} بازی کرد داره یا نه؟
چند وقتی هست بازی که co-op آفلاین داشته باشه نیومده هوس کردیم باگهاش رو به جون بخریم و دو نفری بازی کنیم

من امروز این بازی رو امتحان کردم و یه مرحله رد کردم و واقعا بازیه خوبیه البته عالی نیست ولی قابل قبوله.انتظار داشتم یه سری از مشکلات بازی از نسخه قبل حل بشه که یه تعداد کمیشون حل شد ولی واقعا بازی یه سیمولیشن باحال جنگه.مدل دستور دادن هم بهتر شده ولی درست نشده:d
در کل بازی خوبی بود و نمیدونم بعضیها چرا انقدر ازش ایراد میگیرن شاید چون براشون سخت میزنه دارن گند میزنن به هیکلش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or