BLACK.HAWK
کاربر سایت
من بازی رو امروز گرفتم.یازی خیلی خوبیه و خیلی هیجان داره توصیه می کنم حتما بخرید
سوالی داشتید در خدمتم.
سوالی داشتید در خدمتم.
دوست من این بازی همانطور که دوستمون گفت شبیه ساز کامل جنگه تو این بازی هدف یا دشمن هرجایی میتونه باشه اینطور نیست که راحت همرو بکشی ولی اونقدر هم سخت نیست که نتونی کاری انجام بدی وسعت جزیره ای که ما توش بازی می کنیم یعنی جزیره SKIRA تقریبا 220 کیلومتر مربع هست و 60 نوع سلاح و 34 نوع سلاح در بازی وجود داره.ماموریت ها رو می تونی با یک گردان و اگه کمی فرزو زیرک باشی میتونی با یک نفر هم ماموریت رو تموم کنی.در بازی رهبری یه گروه 4 نفره رو می کنی و می تونی بهشون دستور بدی (اماده برای حمله-عقب نشینی-فرم حرکت و..).و اونطوری هم نیست که تو رو با 4 سرباز ول کنن بگن برید ماموریت انجام بدبد در برخی مراحل نیروهای پشتیبانی زرهی و گروه های دیگه هم هستن که به کمک هم دشمن رو ناکار می کنی.AIR SOPURT رو داری و می تونی از بمباران به وسیله هواپیما استفاده کنی.در بازی مجبور میشی که با HEAD SHOT کردن یا کشتن سریع دشمن پیش بری.و به طور کل بازی خوبیه من به شما که اولین بارته توصیه می کنم برای استارت خودتو یه محک بزنی در این سبک.black_howk جان من call of duty اون سبك بازي ها را بازي كردم ولي تا حالا اين بازي را 1 را امتحان نكردم نظرت چيه من را از ابهام در بيار چجوريه؟ اخه سازندش گفته بود يا ميخري و دوستش داري يا ميندازيش كنار ماملا يك توضيحي بده من با جو اين طور بازي ها اشنا نيستم
lolبچه ها بنظر شما من که حوصله شبیه ساز و با 2 تا مردن رو ندارم این بازی رو بگیرم ؟!!
خوش خبرباشی دکتر جاندوستان اچیومنت های بازی هم به شدت آبکی هست و با یه بار تموم کردن روی Hard میشه اون رو 1000 کرد .
حدود 700 تاش که در خط داستانی باز میشه . بقیه هم میشه به راحتی گرفت .