Operation Flashpoint 2 : Dragon Rising

939188_20090917_790screen002.jpg

939188_20090917_790screen005.jpg

939188_20090917_790screen003.jpg

939188_20090917_790screen001.jpg

939188_20090917_790screen004.jpg

939188_20090917_790screen006.jpg

939188_20090901_790screen002.jpg

939188_20090901_790screen004.jpg

939188_20090901_790screen006.jpg

تعدادی عکس جدید و قدیم بازی!

داستان بازی برخلاف اکثریت قریب به اتفاق این نسل که یا در آینده ی دور اتفاق میفتن یا در گذشته ی عهد عتیق ، در آینده ای بسیار نزدیک یعنی 2011 اتفاق میفته( برای من خیلی جالب و دور از کلیشه است!) زمانی که روسیه، چین و آمریکا بر سر یه منبع نفتی که در جزیره ای در خلیج شرقی روسیه قرار داره دچار مشکل شدن. اسم جزیره skira هست که در دنیای واقعی هم با چنین مشخصاتی وجود داره. البته سازندگان بازی اعلام کردن که به خاطر منطقه و طبیعت جالب تر ، نقشه ی جزیره در واقع یکی از جزایر آلاسکایی هست .

شما میتونید بازی رو به صورت تک نفره یا co-op برید اما این طور به نظر میاد که تمرکز اصلی بازی و به قولی حال اصلی بازی ، مولتی پلیر و لایو هست. دو حالت مولتی پلیر در بازی تعریف شده ، Annihilation و Infiltration . که اولی همون سیستم همیشگی و کلاسیکه که دو گروه تا زمانی که یک گروه کاملا نابود بشه با هم می جنگن. در مود دوم یک گروه وظیفه ی دفاع از یک هدف رو به عهده داره و گروه دیگه وظیفه ی نابود کردنش رو( چیزی شبیه به کانتر!) البته نکته ی جالب اینجاست که گروه مدافع دارای اعضای بیشتر ولی امکانات کمتره و گروه مهاجم برعکس. در هر دو مود، هر یک از بازیکن ها یه گروه سه نفره که همگی توسط کامپیوتر هدایت میشن رو تحت سرپرستی داره که می تونه بهشون دستور بده.( طبق گفته ی سازنده ها هر یک از این سرباز ها به صورت جداگانه رفتار می کنه و هوش مصنوعیش هم در حدی هست که کمک باشه نه دردسر، البته هنوز تضمینی وجود نداره از نظر من!) نکته فوق العاده ای که در این بین دیدم ، قابلیت هوشمند صدمه دیدنه( البته عبارت مسخره ای هست!)که به طور مثال اگر تیر به بازتون بخوره توی نشونه گیری مشکل پیدا می کنید و یا اگر به پاتون بخوره تا زمانی که توسط یه هم تیمی باندپیچی بشید، می لنگید. در صورت مرگ ، با وجود محیط بزرگ نقشه در کنار نزدیکترین هم تیمی کامپیوتریتون respawn میشید و اگه هر سه بمیرید از یه نقطه ی شروع پیش فرض.( ممکنه مثل من اول یادتون بره که شما چهار نفر در واقع یک عضو از یک گروه بزرگتر هستید، پس دوباره یادآوری می کنم!)

منبع: gamespot

به نظر من بازی فوق العاده ای خواهد بود به خصوص در بخش مولتی پلیر.که به نظرم لااقل در قسمت مولتی پلیر می تونه از رقیب اصلیش یعنی modern warfare 2 جلو بزنه، در ضمن موثق ترین تاریخی که برای ریلیس بازی ذکر شده 6 اوکتوبر امسال هست.

این بازی ادامه همون بازی 8 سال پیش نیست ؟
بازی خوبی بود ولی سیستم جونش خیلی واقع گرایانه بود طوری که اگه تیر به پات میخورد لنگان لنگان بازی رو ادامه میدادی و معمولا کشته میشدی اگر هم به جای حساس میخورد که فورا فاتحت خونده بود . دشمنات هم خیلی زبل بودن و معمولا دیده نمیشدن ، یهو میدید یه تیر خورد تو مغزت حالا از کجا اومده بود معلوم نیست !!!
ولی انصافا بازی خوبی بود خدا کنه این شمارش ضعفهای قبلی رو نداشته باشه .

دوستان سلام
در بازی 60 سلاح و 34 وسیله نقلیه جنگی وجود داره
صداهای شلیک تفنگ ها و ماشین های جنگی تماما از روی نمونه های واقعی برداشت شده.
و به گفته اقای MARK TUROSZ (مدیر بازاریابی بازی در امریکای شمالی) صدای تمام جزئیات نظیر باز و بسته شدن در -صدای موتور ماشین ها و هلیکوپتر ها و.... کاملا از نمونه ای واقعی برداشت شده است.
به گفته ایشون OPF 2 یک بازی ارکید نیست بلکه یک جنگ واقعی است و باید با استراتژیک و تاکتیک و با برنامه ریزی بازی کنید.

دوستان سلام
در بازی 60 سلاح و 34 وسیله نقلیه جنگی وجود داره
صداهای شلیک تفنگ ها و ماشین های جنگی تماما از روی نمونه های واقعی برداشت شده.
و به گفته اقای MARK TUROSZ (مدیر بازاریابی بازی در امریکای شمالی) صدای تمام جزئیات نظیر باز و بسته شدن در -صدای موتور ماشین ها و هلیکوپتر ها و.... کاملا از نمونه ای واقعی برداشت شده است.
به گفته ایشون OPF 2 یک بازی ارکید نیست بلکه یک جنگ واقعی است و باید با استراتژیک و تاکتیک و با برنامه ریزی بازی کنید.

قسمت اولش هم دقیقا همینطور بود و همه چی به واقعیت نزدیک بود مخصوصا استراتژی که باید کاملا حساب شده جلو میرفتید حتی یه قدم اضافه منجر به کشته شدنتون میشد . حتی باید به نوع حرکت اعم از دراز کش و یا سینه خیز و ایستاده توجه میکردید . من که اون موقع یسره دراز کش میرفتم :biggrin1:

قسمت اولش هم دقیقا همینطور بود و همه چی به واقعیت نزدیک بود مخصوصا استراتژی که باید کاملا حساب شده جلو میرفتید حتی یه قدم اضافه منجر به کشته شدنتون میشد . حتی باید به نوع حرکت اعم از دراز کش و یا سینه خیز و ایستاده توجه میکردید . من که اون موقع یسره دراز کش میرفتم :biggrin1:

خوب این بخاطر ژانر بازیه که Tactical Shooter ـه اگه Ghost Recon (اولین قسمتش) رو بازی کرده باشید میدونید یعنی چی اون هم یک تیر = به فنا رفتن تازه مدال K.I.A هم بهتون میداد :دی

این عکسایی که گذاشتید ؟ جدیدن ؟ 2 پست بالاتر
درسته گیمپلی خیلی مهم تر از گرافیکه ولی به نظرم دیگه خیلی ضایس !!
دوست عزیز این عکس ها جدیدن.
و اگه شما منظورت اینه که گرافیک ضایس من نمی دونم CODEMASTERS دیگه باید چیکار کنه!:mad:
بازی مثل COD MW2 مناطق بسته که نداره این بازی یه جور OPEN WORLD هست و وسعت بازی خیلی زیاد هست و به نظر من ساختن چنین بازی هایی خیلی سخت هست.
FAR CRY 2 که یادت هست که چقدر تبلیغ و هیاهو راه انداخت اخرش دیدیم چی شد.زیاد جالب نبود.
ولی اگه منظور شما گیم پلیه لطفا ایرادشو به ما بگو...

و اگه شما منظورت اینه که گرافیک ضایس من نمی دونم CODEMASTERS دیگه باید چیکار کنه!:mad:
بازی مثل COD MW2 مناطق بسته که نداره این بازی یه جور OPEN WORLD هست و وسعت بازی خیلی زیاد هست و به نظر من ساختن چنین بازی هایی خیلی سخت هست.
FAR CRY 2 که یادت هست که چقدر تبلیغ و هیاهو راه انداخت اخرش دیدیم چی شد.زیاد جالب نبود.
به نظر من بازی مثل بتلفیلد میزنه و بازم به نظرم بازی خدایی میشه ... :biggrin1:

درسته open world تشریف دارن ولی دیگه خیلی جزئیاتش پایینه درختاشو نیگا کن :-"
اصلا قابل مقایسه با BF نیست :-"
البته اون عکس قبلیا رو کامل ندیدم ولی اونا کوچیک بودن و نمیشه روشون نظر داد
شاید این عکسا مال نسخه ی ps2 - wii چیزی باشه :biggrin1:

درسته open world تشریف دارن ولی دیگه خیلی جزئیاتش پایینه درختاشو نیگا کن :-"
اصلا قابل مقایسه با BF نیست :-"
البته اون عکس قبلیا رو کامل ندیدم ولی اونا کوچیک بودن و نمیشه روشون نظر داد
شاید این عکسا مال نسخه ی ps2 - wii چیزی باشه :biggrin1:
به نظر من شما 13 روز صبر کن تا بازی بیاد بعد نظرتو بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or