Ono : دوست دارم Street Fighter نسل بعد بسازیم

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
20110412streetfighter.jpg

سازنده ی Street Fighter آقای Yoshinori Ono اظهار داشت که دوست دارد بازی های بیشتر در سری Street Fighter ببیند، و حتی نسخه های جدیدی برای نسل بعد بسازد. اما به هر حال این کار هزینه دارد. در مصاحبه ای که Ono با سایت 4gamer داشته اند، بیان کردند که نمی خواهند سری اصلی Street Fighter با شماره ی چهار متوقف شود.

"واقعی بگم، ساخت عنوانی برای کنسول های نسل بعد نیازمند تعداد زیاد کارکنان و جمع زیادی پول است. موضوع پول به کسان دیگر نیز مربوط میشود، زیرا نیاز به سرمایه گذاری روی کنسول جدید،بازی و Arcade Stick است."

همیشه امکان ساخت بازی جدید است، اما Free-to-Play کردن آن مثل سازندگان Tekken Revolution ، Dead or Alive 5 Ultimate و Killer Instinct یکی از ایده هاست، در حالی که Ono فکر میکند ایده ی بزرگی است، اما متعقد است که کمپانی باید قادر به جبران هزینه ها نیز باشید.

" اگر شما به بازی های مبارزه به عنوان یک ورزش رقابتی نگاه کنید، شاید کسی بگوید که بازیکن بیشتر، بهتر. F2P شدن باعث پایین آوردن نیاز به پول برای شروع میشود، که من اعتقاد دارم، این یکی از قسمت های ایده آلش است. روی دست دیگر، دانستن اینکه شرکت توانایی بازگردانی هزینه ی ساخت را دارد، چیزی است که من در حال حاضر جوابش رو نمی بینم. همچنین بعد از این که من دیدم Harada (تهیه کننده ی سری Tekken ) وHayashi (تهیه کننده ی سری Dead or Alive ) چه چقدر خوب از پس این کار برآمدند، دوست دارم بیشتر از این به F2P فکر کنم."

" برای بازی های مبارزه ای، ما همیشه به پیدا کردن چیزی که بتوان با پول دادن به بدست آورد، فکر میکنیم. اگر بتوانیم آن را پیدا کنیم ، من اعتقاد دارم که چیز ها به آرامی پیش خواهد رفت."

Ono همچنین گفت که یکی از راه هایی که کپکام این روش را تست کرده است، عرضه ی Gem ها برای Street Fighter X Tekken بوده است. آخرین بازی از سری Street Fighter با نام Ultra Street Fighter 4 که پنج کرتر جدید به Super Street Fighter 4: Arcade Edition اضافه میکند، بصورت جداگانه برای PC ، PS3 و Xbox360 در سال دیگر عرضه میشود.

منبع

نمیدونم من که توی این ویدئو کلا 3 -4 تا بیشتر حرکت ندیدم !
و کوچکترین جذابیتی نداشت :)
میدونم زدن همون چند حرکت هم خیلی سخت ـه چون خودم بارها امتحان کردم و نتونستم بیشتر از چند ضرب بزنم
اما شما همون ویدئوهای اموزشی که کاربر LeonSM از Kombat رو گذاشته ببین ! ادم لذت میبره یعنی حرکات جوری هست که خودت دوست داری بری سمتش و یاد بگیری
اما اینجا اینقدر حرکات خشک و رنگارنگ ( کل صفحه فقط رنگی میشه :d ) هست که ادم رقبت نمیکنه حتی بره تمرین کنه یاد بگیره !
4تا حرکت؟ نمیدونستم جدیدا با 4تا حرکت کمبوی 42 ضرب میزنن;)) نمیخوای ببینی دیگه تقصیر من نیست;) این دیگه از توان من خارجه.
MK رو با اینکه دوست دارم اما بیشتر یه بازی فانه تا یه فایتینگ استخون دار مثل SF و Tekken.
30122215582094479046.jpeg

No countering bro ؟​
به قول همین LeonSM خودمون، Ed Boon و بقیه به تجربه کپکام توی بازی های فایتینگ نزدیک هم نشدن . متاسفانه این یه حقیقته و میتونین با رجوع به مسابقات جهانی EVO و دیدن شرکت کننده های هر بازی با این موضوع خیلی راحت کنار بیایین;)

به قول همین LeonSM خودمون، Ed Boon و بقیه به تجربه کپکام توی بازی های فایتینگ نزدیک هم نشدن . متاسفانه این یه حقیقته و میتونین با رجوع به مسابقات جهانی EVO و دیدن شرکت کننده های هر بازی با این موضوع خیلی راحت کنار بیایین;)
Virtua Fighter 4 ،Dead Or Alive 2 و دو شماره اول SoulCalibur از شاهکارهای تاریخ بازیهای فایتینگ هستند، متاشون هم بالای 90ـه؛ این مدلی حرف زدن که فلان بازی به فلان چیز نزدیک هم نمی شه و اینها مساوی عدم آگاهی و نشون دهنده دفاع کورکورانه از چیزیه.
من کاری ندارم تکن و استریت فایتر چقدرخوب و عالی هستن، که هستن، اما دلیل نمی شه چون اسکایریم شاهکار باشه پس دارک سولز بهش نزدیک هم نشه. الآن فکر میکنم منظورم رو گرفته باشی...

والا من حدود 190 دقیقه مسابقات رو دانلود کردم اما دریغ از یه Combo ـه لذت بخش یا طولانی !
همگی خیلی بی مزه لوس بچه گانه و خیلی هم کوتاه !

توی بازیهای دیگه با Combo میشه 70 درصد خون طرف رو برد اما اینجا ...
در کل ممنون میشم یکی از اون Combo های لذت بخش رو بزاری ما هم ببینیم !!!

من همون SF 30 سال پیش رو به اینا ترجیح میدم
همونی که مال میکرو خدا بیامرز بود
مثلا اگر تو یک مسابقه ی فوتبال بازیکن 30 - 40 تا روپایی و برگردون نزنه اون مسابقه قشنگ نیست؟
eye candy و خوش آب و رنگ بودن تو بازی های فایتینگ و خصوصا استریت فایتر اولویت نیست.
تو استریت فایتر زمان بندی و mindplay از خود کمبوها مهم ترن.
ولی جدا از اینا منم فکر کنم کمبت به خاطر گیم پلی سریع ترش دیدنش جذاب تر باشه.

Virtua Fighter 4 ،Dead Or Alive 2 و دو شماره اول SoulCalibur از شاهکارهای تاریخ بازیهای فایتینگ هستند، متاشون هم بالای 90ـه؛ این مدلی حرف زدن که فلان بازی به فلان چیز نزدیک هم نمی شه و اینها مساوی عدم آگاهی و نشون دهنده دفاع کورکورانه از چیزیه.
من کاری ندارم تکن و استریت فایتر چقدرخوب و عالی هستن، که هستن، اما دلیل نمی شه چون اسکایریم شاهکار باشه پس دارک سولز بهش نزدیک هم نشه. الآن فکر میکنم منظورم رو گرفته باشی...

وقتی میخواید یه بازی فایتینگ رو مقایسه بکنید، امتیازات و ریتینگ های بازی رو اگه ملاک قرار ندید به نتیجه ی بهتری میرسید.
خیلی از بازیهای فایتینگ قبل از این که روی کنسول ها بیان روی آرکیدها عرضه میشن، پس میتونیم بگیم هدف اصلی هر بازی ای و مخصوصا بازی های فایتینگ، community
و نظر community به مراتب ارجعتر و بالاتر از نظر هر منتقدیه... بماند که منتقد خودش جزئی از community و موقع نقد نوشتن حتما حتما به بهشون مراجعه میکنه.
و طبیعتا چیزی که استریت فایتر رو از MK تمیز میکنه community ـه ، این که چطور استقبال و نگهداری میکنن. community ـه استریت فایتر هر سال داره بزرگتر و قویتر و بهتر میشه، چه اون کسایی که با SF2 استریت فایتر باز شدن چه با SF3 چه با SF4. هرسال داره رقم شرکت کننده های SF در مسابقات Evo بالاتر از سال قبل میره، بازیکن های تاپ دارن تبدیل به سوپر استار میشن جوری که مردم برای امضا گرفتن از اونا باید صف بکشن. اما چرا مردم بهتر اینا بازیا رو دریافت میکنن؟ این که SF بازی ای به مراتب عمیق تر و بهتر از امثال بازیهایی مثل MK ـه اصلا هیچ شکی نیست.این کامبوهای بقول دوستمون "لذت بخش" بار اول برای مردم جذابه و بعد از یه مدت تکراری میشه. یه بازی فایتینگ چیزی به مراتب بیشتر از کامبوهای چشم گرد کُن میخواد.
بیست و چندساله که مردم دارن SF بازی میکنن و هنوز استراتژی ها و ترفند های جدید ازش بیرون میکشن در حالی که MK هرچی برای گفتن داشته رو گفته، دیگه چیزی برای بیرون کشیدن نداره، این برای community همیشه تشنه این سبک مثل یه ظرف یه بار مصرف میمونه. پس وقتی میگن "کیلومتر ها فاصله داره" به نظر من اصلا بی ربط نگفتن.
SF رو مثال زدم چون خودم رو جزئی از این community میدونم، نظری در مورد فایتینگ های 3D ندارم.

نظر community به مراتب ارجعتر و بالاتر از نظر هر منتقدیه
اصلا چنین چیزی نیست دوست عزیز؛ بین طرفدارای هر تیم فوتبال بری معتقدن تیمشون بهترین تیم دنیاست! اما دلیل نمی شه حرفشون درست باشه. فایتینگ هم مثل تمام بازیهای دیگه یه سبک توی بازیهاست. و مثل همه جا نظر جمیع منتقدها ملاک هست.
هر چیزی که ازش بیشتر استقبال عمومی می شه دلیل بر برتر بودنش نیست. این که استریت فایتر با کیفیت و محبوبه اصلا شکی توش نیست؛ اما میگم، دلیل بر فاصله کیلومتری و ازین داستان ها نمی شه، همونطور که منتقدها این رو میگن. من خیلی کاری به MK ندارم (چون جذابیتش به نظر من بیشتر ظاهری هست.) اما از نحوه پیست دادن شما قشنگ مشخصه که ویرچوا فایتر، دوئا و سولکالیبور بازی نکردی.
به هر حال هر کسی نظری داره و هر بازی ای هم واسه خودش طرفدارای خاص خودش رو داره. این "بازی من از مال تو بهتره" هم سابقه تاریخی به قدمت تاریخ صنعت گیم داره.

اصلا چنین چیزی نیست دوست عزیز؛ بین طرفدارای هر تیم فوتبال بری معتقدن تیمشون بهترین تیم دنیاست! اما دلیل نمی شه حرفشون درست باشه. فایتینگ هم مثل تمام بازیهای دیگه یه سبک توی بازیهاست. و مثل همه جا نظر جمیع منتقدها ملاک هست.هر چیزی که ازش بیشتر استقبال عمومی می شه دلیل بر برتر بودنش نیست. این که استریت فایتر با کیفیت و محبوبه اصلا شکی توش نیست؛ اما میگم، دلیل بر فاصله کیلومتری و ازین داستان ها نمی شه، همونطور که منتقدها این رو میگن. من خیلی کاری به MK ندارم (چون جذابیتش به نظر من بیشتر ظاهری هست.) اما از نحوه پیست دادن شما قشنگ مشخصه که ویرچوا فایتر، دوئا و سولکالیبور بازی نکردی.
به هر حال هر کسی نظری داره و هر بازی ای هم واسه خودش طرفدارای خاص خودش رو داره. این "بازی من از مال تو بهتره" هم سابقه تاریخی به قدمت تاریخ صنعت گیم داره.

باور کن که همینطوره. منتقد SF ـه گیم اسپات توی پادکستش گفته بود برای این که بتونه نقد بنویسه چندین روز برای ساعات متوالی به آرکید سنترهای مختلف رفته و با افراد مختلف بازی کرده. بعبارتی با community تعامل داشته تا تونسته نقدشو بنویسه. نقد منتقد، بدون استفاده از اطلاعات community دقیق نیست، چون دانششو نداره. community خودش بهترین قضاوت ها رو میکنه، اگه استقبال خوب باشه مطمئنا روی نقد تاثیر میزاره. اما اگه نقد خوب هم باشه ممکنه community اون جوری که باید حفظ و نگهداری نکنه مثل چیزی که کم کم داریم در مورد MK میبینیم.
باور کنید که من بیشتر از هرکسی که توی این تاپیک پست داده بازی فایتینگ بازی کردم (حدود 400 ساعتش فقط توی xfire ام ثبت شده). اتفاقا هم VF بازی کردم هم DOA هم SC اما چون اطلاعاتم توی 3D فایتینگ ها به اندازه ی 2Dم نیست، نظر هم تو این حوزه نمیدم. مثالم هم بین MK و SF بود، دو بازی 2D. نیومدم 2D رو با 3D مقایسه بکنم که چون واقعا قابل قیاس نیستن و community های جدایی دارن پس نمیتونم بگم SC و VF و DOA با SF فاصله ی کیلومتری داره و نمیگم این بازیا از Tekken فاصله کیلومتری داره چون اطلاعاتم کمه، اما قطعاً میتونم بگم که MK از SF کیلومتر ها فاصله داره.

کیوان جان امیدوارم منو ببخشی ولی همونجور که همیشه گفتم متا اصلا برای من مهم نیست (چه بسا این وسط متا SF بازم بالاتره). آره حرفت درسته. یه زمانی اونا هم جز بهترین ها بودن ولی الان نیستن. این یه چیز واضحه. فایتنگ ها ژاپنی عالی هستن ولی این وسط SF و Tekken عالی ترین هستن. دلیل بهتر بودنشون هم بر میگرده به گیم پلیشون که هر کسی میتونه اونو متناسب خودش شخصی سازش کنه و بینهایت گسترده هستن (این وسط Tekken از گسترده هم خارجه). ولی بقیه محدودن و از یه حد خاصی بیشتر نمیشه ادامه داد.

این یه حقیت کاملا واضح و روشنه. از خودم فکت صادر نکردم ولی فکتیه که چندین ساله صادر شده. پلیرهای این 2 تا بازی نشون دهنده محبوبیت و بهتر بودنشون مگر اینکه ملاک دیگه ای داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or