online co-op برای Fable 2 اماده شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
fable-2-art-1.jpg

کمپانی Lionhead و Microsoft Game Studios امروز اعلام کردند که حالت مولتی‌پلیر وعده داده شده برای Fable 2 اماده است و در اولین روز انتشار( 21 اکتبر) بصورت رایگان از روی XBL قابل دریافت می‌باشد. با این قابلیت شما می‌توانید در دنیای الیبون با دوستان خود دیدار کرده و شخصیت ساخته شده بوسیله انها را نیز ببینید و البیون را با هم تجربه کنید.

پیتر مولینکس گفته بود که Fable 2 موقعیتش را در صنعت بازی تثبیت خواهد کرد. ما نیز بی‌صبرانه منتظر ان روز هستیم.:smile:

منبع

به به free !:x
حجمش چه قدره !
دمش گرم !
ممنون مهدی !
البته توجه كن در اولين روز عرضه بازي ، فكر ميكنم بقيه رو بايد از جيب مبارك يك چند دلاري خرج كني.

اين هم يك شيوه چاپيدن مردم حالا چرا توي خود ديسك بازي نيست؟:confused:

یعنی چی ؟ یعنی 22 اکتر مجانی نیست ؟!!:confused: فکر کنم Gene عزیز گفته که از 21 اکتبر به بعد به صورت رایگان قرار خواهد گرفت. درسته ؟

یعنی چی ؟ یعنی 22 اکتر مجانی نیست ؟!! فکر کنم Gene عزیز گفته که از 21 اکتبر به بعد به صورت رایگان قرار خواهد گرفت. درسته ؟
نه! فقط در روز اول رایگانه;)

یعنی چی ؟ یعنی 22 اکتر مجانی نیست ؟!!:confused: فکر کنم Gene عزیز گفته که از 21 اکتبر به بعد به صورت رایگان قرار خواهد گرفت. درسته ؟
نه بابا اگر هميشه بود كه مايكروسافت ورشكسته مي شود.

اين ابديت فقط يك روز مجاني هست. يعني بازي روز 21 منتشر ميشه شما وصل ميشي به لايو و ابديت رو ميگيري در غير اين صورت بايد از جيب مبارك هزينه خريد رو بدي.

مهدي نگفتن چقدر؟

براي Halo 3 هم اگر روز اول وصل مي شودي يك روز اكانت گلد مجاني بهت ميداد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or