Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:
کلا بازی انگار خودش نمیخواد از Issen استفاده کنی، یه مکانیزم درجه 2 لحظه اخری بوده انگار
اتفاقا Issen یکی از مکانیک‌های اصلی این سریه و تو همه اونیموشا‌های قبلی هم بوده :D تو نسخه‌های اول اگه میتونستی Issen بزنی که طرف درجا میمرد. اما در کل همونطور که گفته شد چیزی نیست که بخوای و بشه پشت سر هم استفادش کنی و بیشتر مخصوص کسایی هست که میخوان دیگه خیلی حرفه‌ای بازی کنن و تو کامبتش غرق بشن.

رو دشمن معمولی اوکیه من منظورم رو باس هاست، کلا بازی انگار خودش نمیخواد از Issen استفاده کنی، یه مکانیزم درجه 2 لحظه اخری بوده انگار، هسته اصلی
گیمپلی رو پری کردنه. اون ویدیو یوتوب هم طرف خودش داره میگه سعی نکنید رو همه چیز از Issen استفاده کنید. چون واقعا شدنی نیست ،چون طرف ویدیو از قبل ضبط
شده گذاشته 4 بار زده دلیل نمیشه راحت باشه. نمیشه این حرکت رو مستر کرد به راحتی. چون خود بازی نمیخواد

رو نرمال اره راحت تره، ولی رو هارد به نظرم سخت تره از nioh
خب مشخصه که بازی ازت نمیخواد همیشه و همه جا ازش استفاده کنی.
اصلا اینکه چند نوع Parry ، دیفلکت و... قرار دادن یعنی اینکه پلیرها خودشون استایل مبارزشون رو اونطور که راحت تر هستن انتخاب کنن.
بازی اصلا تمرکز خاصی روی قابلیت خاصی نمیزاره که اگه یاد نگیریش دیگه نتونی کار خاصی بکنی و روند پیشرویت سخت بشه.

نرمال تو این بازی که ایزیه.
یادگیری این تکنیکها و جذابیت پیاده کردنشون برای درجه های سختی بالاتره خب.
البته من در مورد خود سیستم مبارزه گفتم که خیلی آسونتره یادگیریش نه درجه سختی بازی.
عمق بخش مبارزه تو Nioh‌ و کلا بازیهای تیم نینجا تو یک لول دیگست.

اتفاقا Issen یکی از مکانیک‌های اصلی این سریه و تو همه اونیموشا‌های قبلی هم بوده :D تو نسخه‌های اول اگه میتونستی Issen بزنی که طرف درجا میمرد. اما در کل همونطور که گفته شد چیزی نیست که بخوای و بشه پشت سر هم استفادش کنی و بیشتر مخصوص کسایی هست که میخوان دیگه خیلی حرفه‌ای بازی کنن و تو کامبتش غرق بشن.
اخرین بار همون دوران PS2 بود بازیش کردم هیچی یادم نیست 😁 والا من خیلی سعی کردم این Issen رو مستر کنم واقعا نمیتونم فشاریم کرده 😁 یعنی بازی تو مشتمه قشنگ فقط رو همین ضعف دارم. سر همین میگم تایمینگش مشکل داره انگار.

امیدوارم کپکام یه DLC داستانی خوب براش بده نریم واسه چند سال تو خماری بنونیم واقعا یه چیزخوبی ساخته حیفه خاک بخوره

عمق بخش مبارزه تو Nioh‌ و کلا بازیهای تیم نینجا تو یک لول دیگست.

هنوز Nioh 3 نشد بازی کنم ولی شنیدم تیم نینجا شل کرده نسبت به قبلی ها کمی آسون تر شده. واقعا یه مدت با Nioh زندگی میکردم بدجوری معتادش شده بودم آنلاین هم خیلی کمک ملت میکردم . نسخه اولش واقعا شاهکاره

آخرین ویرایش:
هنوز Nioh 3 نشد بازی کنم ولی شنیدم تیم نینجا شل کرده یکم نسبت به قبلی ها کمی آسون تر شده. واقعا یه مدت به Nioh زندگی میکردم بدجوری معتادش شده بودم آنلاین هم خیلی کمک ملت میکردم . نسخه اولش واقعا شاهکاره
شل نکرده ، نینجا استایل رو آورده که خب رسما ایزی موده و پلیرهای کمتر آشنا هم میتونن از بازی لذت ببرن.
ولی خود هسته اصلی بخش مبارزه سرجاشه و خیلی هم عمق خوبی داره.

آره واقعا.
هیچکدوم از این سولزلایکها Nioh نمیشن.
اصلا تو یک لیگ دیگست ، خودش یک سبک جداست.

• Like
Reactions: Lions Gate
شل نکرده ، نینجا استایل رو آورده که خب رسما ایزی موده و پلیرهای کمتر آشنا هم میتونن از بازی لذت ببرن.
ولی خود هسته اصلی بخش مبارزه سرجاشه و خیلی هم عمق خوبی داره.

آره واقعا.
هیچکدوم از این سولزلایکها Nioh نمیشن.
اصلا تو یک لیگ دیگست ، خودش یک سبک جداست.
این لعنتی خیلی دموی خوبی داشت تازه روی switch رفتم بدون آپدیت VRR داک
حیف رو PC هنوز لانچ نشده :))

از Warlords و نسخه 3 به اینور انقدر هایپش رو نداشتم اونم با این همه مشغله کهنسالی .
به نظرت به عنوان بلاد و سکیرو فن ، بین wukong و Nioh 3 (قبلیاش رو نرفتم ) کدوم و استارت بزنم ؟؟
البته ninja gaiden هم تو بک لاگ دارم زندگی سختی در پیشه .

این لعنتی خیلی دموی خوبی داشت تازه روی switch رفتم بدون آپدیت VRR داک
حیف رو PC هنوز لانچ نشده :))

از Warlords و نسخه 3 به اینور انقدر هایپش رو نداشتم اونم با این همه مشغله کهنسالی .
به نظرت به عنوان بلاد و سکیرو فن ، بین wukong و Nioh 3 (قبلیاش رو نرفتم ) کدوم و استارت بزنم ؟؟
البته ninja gaiden هم تو بک لاگ دارم زندگی سختی در پیشه .
wukong که اصلا یه چی دیگست ، اگه بحث بخش مبارزست که از این لحاظ در مقایسه با اینها خیلی دستش بستست و تنوع خیلی کمی داره.

اما Nioh 3‌ سولزلایک طوره و جزییات بخش مبارزش مثال زدنیه.

به نظرم اول همین اونیموشا رو بازی کن و بعد نینجا گایدن 4 رو شروع کن، ارتباط باهاشون سرراست تره.
بعد اگه چالش بیشتری خواستی ، حتی Nioh 2 رو هم اول میتونی شروع کنی ، احتمالا تخفیفهای خیلی خوبی هم میخوره.
اگه خوشت اومد 3 رو هم بعدا بگیر.

ووکانگ بیشتر مبارزه با باسهاست (البته از این نظر اونیومشا هم اینطوره) و خیلی اکشن کمبو محور نیست ، خب پلی تایم بالایی داره و همه جوانب بازی رو دیدن هم حوصله بیشتری میخواد.

در کل همشون بازیهای خیلی خوبین و به مرور باید بازیشون کنی.
اینها خودشون پروژه یکسال یا بیشتر برای ماهاست :D

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم و دیگه قطعا تصمیمت رو میگری که کدوم رو بازی کنی :))

wukong که اصلا یه چی دیگست ، اگه بحث بخش مبارزست که از این لحاظ در مقایسه با اینها خیلی دستش بستست و تنوع خیلی کمی داره.

اما Nioh 3‌ سولزلایک طوره و جزییات بخش مبارزش مثال زدنیه.

به نظرم اول همین اونیموشا رو بازی کن و بعد نینجا گایدن 4 رو شروع کن، ارتباط باهاشون سرراست تره.
بعد اگه چالش بیشتری خواستی ، حتی Nioh 2 رو هم اول میتونی شروع کنی ، احتمالا تخفیفهای خیلی خوبی هم میخوره.
اگه خوشت اومد 3 رو هم بعدا بگیر.

ووکانگ بیشتر مبارزه با باسهاست (البته از این نظر اونیومشا هم اینطوره) و خیلی اکشن کمبو محور نیست ، خب پلی تایم بالایی داره و همه جوانب بازی رو دیدن هم حوصله بیشتری میخواد.

در کل همشون بازیهای خیلی خوبین و به مرور باید بازیشون کنی.
اینها خودشون پروژه یکسال یا بیشتر برای ماهاست :D

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم و دیگه قطعا تصمیمت رو میگری که کدوم رو بازی کنی :))
ممنون که بنده رو برای اعلام ورشکستگی و خانه نشینی رهنمون مینمایی
Onimusha که منتظرم لانچ بشه رو PC . :-"
با همون مختصر دموش خیلی لذت بردم از ادای دینی که به توشیرو میفونه شده در شخصیت پردازیش .
ویس اکتینگ انگلیسیش به کنار کاراکترها رو دوست داشتم .
گردش در محیط هم فضای کلاسیک و راضی کننده نسل های گذشته رو داشت . ساختار شکن و ... نیست ولی معنای کامل کلمه گیمه !
Nioh مستقیم برم سر 3 بی ادبی میشه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or