Multi Platform Onimusha: Way of the Sword

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2026
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5

1000024212.jpg
بازی Onimusha: Way of the Sword پس از ۱۸ سال دوری، دوباره توسط کپکام رسماً معرفی شد و این بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

1000003172.jpg

فرنچایز اونیموشا اولین بار در سال 2001 با بازی Onimusha: Warlords معرفی شد که بر پایه مکانیسم ضدحمله "Issen" ساخته شده بود. دستکش شیطانی اونیموشا که به عنوان یک عنصر اصلی در این سری معرفی شد، توانایی جذب روح از جنما، موجودات هیولایی و بدشکل از دنیای دیگر را به بازیکن می‌داد.
در مراسم جوایز بازی 2024، با بازگشت قدرتمندانه ای روبرو شدیم. Onimusha: Way of the Sword در کیوتو در اوایل دوره ادو اتفاق می‌افتد. شرور خبیث، Malice، شهر تاریخی را به پناهگاهی تاریک و پیچیده برای بازگشت جنماهای شیطانی تبدیل کرده است.

1000003173.jpg

آخرین ویرایش:
Resonant رو خود فامیلای سام لیک هم فول پرایس نمی خرن :دی
اتفاقا فنلاندیا شدید ارق ملی دارن
اکثریت گیمراشون بازیای فنلاندی رو روز لانچ میخرن واسه حمایت. ولی خب جمعیتشون کمه :D

جدا از این بازی هک ان اسلش شده و جالب میزنه.
من کنترل ۱ رو زیاد خوشم نیومد. شاید این بهتر باشه

• Like
Reactions: Love Console
با توجه به اینکه تاریخ انتشارش با Control resonant خیلی نزدیک بود، کاری منطقی ای بود.
اون کنترل با تاریخ عرضه ش، انگار میخوان میخ تابوت استودیو رو بزنند:دی
اینا به خودیه خود پرفروش نیست بازی هاشون، و همیشه بعد دو قرن میگن تازه رفتیم تو سودآوری...
تو این سپتامبر ( و اکتبر) شلوغ اوضاع خیلی خیط میشه

اونیموشا هم بر حلاف بقیه بازی های کپکام متاسفانه هایپ دورش خیلیییییی کمه! یعنی تعداد بازدیدهای تریلرش رو میبینی قشنگ " :| " میشی
فرقی هم نداره کانال PS یا کپکام یا ژاپنی... همشون کمند... و حتی کمتر از پراگماتا
و بر خلاف پراگماتا که دموش نظر ملت رو مثبت کرد، اونیموشا سر آسون بودن دموش زیاد بازخوردهای جالبی نگرفته:-"
با این حال امیدوارم اینم موفق بشه

یه دلیل انتشار زودترش اینه که قبل شروع موج بازی های سپتامبر، اینا جزو اولین بازی ها باشن و بفروشن...
اون ته کار بقیه بازیا جیب ملت رو خالی میکنند:دی الان هر بازیی بیاد و موفق بشه یا فراتر از انتظار ملت ظاهر بشه، قشنگ خریدار بقیه بازی ها رو کش میره:دی
تنها بازی safeه اون ماه ولورین ه تو فروش:-"

اون کنترل با تاریخ عرضه ش، انگار میخوان میخ تابوت استودیو رو بزنند:دی
اینا به خودیه خود پرفروش نیست بازی هاشون، و همیشه بعد دو قرن میگن تازه رفتیم تو سودآوری...
تو این سپتامبر ( و اکتبر) شلوغ اوضاع خیلی خیط میشه

اونیموشا هم بر حلاف بقیه بازی های کپکام متاسفانه هایپ دورش خیلیییییی کمه! یعنی تعداد بازدیدهای تریلرش رو میبینی قشنگ " :| " میشی
فرقی هم نداره کانال PS یا کپکام یا ژاپنی... همشون کمند... و حتی کمتر از پراگماتا
و بر خلاف پراگماتا که دموش نظر ملت رو مثبت کرد، اونیموشا سر آسون بودن دموش زیاد بازخوردهای جالبی نگرفته:-"
با این حال امیدوارم اینم موفق بشه

یه دلیل انتشار زودترش اینه که قبل شروع موج بازی های سپتامبر، اینا جزو اولین بازی ها باشن و بفروشن...
اون ته کار بقیه بازیا جیب ملت رو خالی میکنند:دی الان هر بازیی بیاد و موفق بشه یا فراتر از انتظار ملت ظاهر بشه، قشنگ خریدار بقیه بازی ها رو کش میره:دی
تنها بازی safeه اون ماه ولورین ه تو فروش:-"
من فکر میکنم که خودشون هم انتظار فروش زیادی از اونیموشا ندارن!
به هر حال آی پی مدت زیادی زیر خاک بوده و الان یجوری ریبوت هست و طول میکشه تا مخاطب بشناسه بازیو
از طرفی اگه زیاد سخت باشه بازی، فروشش هم ممکنه کم بشه!
ولی خودشون گفتن بازی اصلی مقداری سخت تر میشه.
پراگماتا معلوم بود خوب میفروشه. بازی شوتر معمولا فروش بیشتری داره.

در هر صورت من به نظرم اونیموشا موفق میشه. مخاطبای پی سی هم به شدت به کپکام اعتماد و علاقه دارن

من فکر میکنم که خودشون هم انتظار فروش زیادی از اونیموشا ندارن!
به هر حال آی پی مدت زیادی زیر خاک بوده و الان یجوری ریبوت هست و طول میکشه تا مخاطب بشناسه بازیو
از طرفی اگه زیاد سخت باشه بازی، فروشش هم ممکنه کم بشه!
ولی خودشون گفتن بازی اصلی مقداری سخت تر میشه.
پراگماتا معلوم بود خوب میفروشه. بازی شوتر معمولا فروش بیشتری داره.

در هر صورت من به نظرم اونیموشا موفق میشه. مخاطبای پی سی هم به شدت به کپکام اعتماد و علاقه دارن
کلا من مخالف استفاده اسمی از آی پی های قدیمی هستم. اگه همین اونیموشا به عنوان یه آی پی جدید معرفی میشد خیلی بیشتر جلب توجه میکرد. مثلا سکیرو اگه به اسم تنچو منتشر میشد نصف اون فروشم نمیکرد به نظرم.

آی پی ای که مرده رو دیگه نباید نبش قبر کرد.

کلا من مخالف استفاده اسمی از آی پی های قدیمی هستم. اگه همین اونیموشا به عنوان یه آی پی جدید معرفی میشد خیلی بیشتر جلب توجه میکرد. مثلا سکیرو اگه به اسم تنچو منتشر میشد نصف اون فروشم نمیکرد به نظرم.

آی پی ای که مرده رو دیگه نباید نبش قبر کرد.
بر عکس من فکر نمی کنم آی پی ها قدیمی خوب حداقل بازیهای کپکام مرده باشه.اونیموشا هیچ وقت آیپی پرفروشی نبود ولی فکر کنم نسخه جدید کم کم اندازه دویل می کرای ۵ بفروشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or