من یه سوال دارم... سوال سختی هم هستموافقم ولی کسی سئوال یا نظری نداره:confused:
اونطور که از استاد آرش شنیدیم Onimusha یعنی سامورایی شیطانی...Onimusha اسم قهرمان داستانه؟؟؟ اگه نه میدونید فلسفش چیه؟
لزومی داشت سامانوسکه باشد ؟ در انتهای قسمت سوم که نوبانوگا اودا را شکست داد و بعد از پیوند برادری با ژاکوب برگشت به زمان خودش...البته من هنوز شماره 4 رو بازی نکردما ! ولی مثل اینکه از سامانوسکه تو شماره 4 خبری نیست آره ؟ اگه آره ، چرا ؟
بله نسخه های فرعی هم داره .خوشحالم همچین تایپکی اینجا میبینم
شنیدم یک نسخه فرعی Onimusha وجود دارد که ربطی به شماره های اصلی ندارد البته از تمام کارکترهای شمارهای استفاده در ان استفاده شده که به صورت تن به تن میباشد اگر اطلاعاتی در باره اش بگویید :cheesygri
بله نسخه های فرعی هم داره .
![]()
![]()
![]()
onimusha Tactics = Gameboyاکه شد اسم کامل این بازی های فرعی رو هم بگید که شاید بتونیم پیداشون کنیم ببینیم چی هستن !
سلام برای pc به غیر از onimusha 3 ورژن دیگه ای نیست؟؟؟؟؟؟:confused:
فقط onimusha
.من فقط اون کاورش رو دارم ! خیلی هم تعجب کردم که جوبی و سامانوسکه رودرروی هم هستند.نمی دونستم فایتینگ است ! بیا داخل تاپیک تبادل بازی بین اعضای بازی سنتر ...خیلی ها برای این بازی سر و دست می شکنند تا گیرش بیارند !این رو بازی کردم. همه کارکترها هستن و کلی لوکیشن داره و سبک بازی 3D Fighting هست. به من که حال داده اساسی. البته این بازی عتیقس و دیگه فکر کنم بشه پیداش کرد.