PlayStation One Piece : Pirate Warriors 3

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
2ctela0p5jcwwnp9zinj.png

خطر اسپویل ، اگر انیمه رو تا پخش هفتگی ندیدید،همین الان از تاپیک بپرید بیرون! :d عواقبش رو ما جوابگو نیستیم! :d
برای صحبت در مورد مسائل مانگا،حتما توی عنوان تگ اسپویل،
" مانگا - شماره ی چپتر " نوشته شود! :d

خوب ،خوب خوب...بالاخره از آگوست که معرفی شد تا الان، انرژی ذخیره شد تا تایپک بازی رو بزنم! :d
همینطور که میبینید، Pirate Warriors 3 هم تایید شده و گفتن 2015 ریلیز میشه! البته هنوز تاریخ دقیقی نداره!
برای کسایی که نمیدونند بگم که سبک بازی مثل سری Dynasty Warriors میباشد! یعنی : توی یک مرحله بزن هزارتا دشمن های فاقد هوش مصنوعی(:-" ) رو با تکنیک ها و حرکات خفن! بکش>:) :d
سازنده ها هم همون سازنده های DW میباشند و ناشر هم Namco Bandai هست .

با توجه به تریلر بازی که رسما آنچه گذشتی از شماره های قبل(مخصوصا 1 ) بود،و اسکن ها ... گویا داستان بازی مثل PW1 از داستان اصلی پیروی میکنه! :d ولی ایندفعه از همون اول و بچگی لوفی شروع میشه تا ... آرک فعلی که در حال نمایش میباشد! :d
توی تریلر هم 2 ثانیه از PW3 نشون میدن که ...همون نشون نمیدادن بهتر بود! :-" چون اون موقع برای اونایی که مانگا نمیخوندن اسپویل داشت:| :d
لوگو هم علاوه بر مشت لوفی،میتونید Dragon's Claw ...یا ... پنجه ی جوجه اژدها :d رو هم ببینید >:)
نکته : تکنیک لوفی که توی عکس بالاست، یک تکنیک ساختگی و انحصاری بازیه:-"

امروز هم بالاخره از بعد از TGS !!! بازی از سکوت مطلق در اومد و یه اسکن جدید اومد :d
همینطور که میبینید ، بالاخره فیشمن آیلند هم تایید شد:bighug:
و قابلیت Bond Rush هم اضافه شده که گویا 2تا کاراکتر با هم میتونند قدرتی بزنند:-" (خو اینا قبلا هم داشتیم که :| اسمش رو عوض کردن؟ :d )

---

کاراکترهای قابل بازی تایید شده :

Monkey D. Luffy (Post-Timeskip/Pre-Timeskip)
Roronoa Zoro (Post-Timeskip/Pre-Timeskip)
Nami (Post-Timeskip/Pre-Timeskip)
Usopp (Post-Timeskip/Pre-Timeskip)
Sanji (Post-Timeskip/Pre-Timeskip)
Tony Tony Chopper (Post-Timeskip/Pre-Timeskip)
Nico Robin (Post-Timeskip/Pre-Timeskip)
Franky (Post-Timeskip/Pre-Timeskip)
Brook (Post-Timeskip/Pre-Timeskip)
Trafalgar D. Water Law (Post-Timeskip)
Dracule Mihawk
Buggy
Crocodile
Enel
Bartholomew Kuma
Marshall D. Teach
Sabo
Donquixote Doflamingo (Post-Timeskip)
Jinbe
Issho
Alvida
Smoker (Pre-Timeskip)
Tashigi (Pre-Timeskip)
Rob Lucci
Gekko Moriah
Portgas D. Ace
Edward Newgate
Kuzan (Pre-Timeskip)
Sakazuki
Borsalino
Magellan
Emporio Ivankov

آرک های تایید شده :

Romance Dawn arc
Orange Town arc
Syrup Village arc
Baratie arc
Arlong Park arc
Loguetown arc
Drum Island arc
Alabasta arc
Jaya arc
Skypiea arc
Enies Lobby arc
Thriller Bark arc
Fishman Island arc
Dressrosa arc

---
البته قابل ذکره بازی علاوه بر PS4 ، برای PS3 و Vita هم میاد...ولی یحتمل چون فقط خودم ( و بردیا :d ) توش پست میدیم، دیگه | PS4 به عنوان تاپیک اضافه نکردم :-" :d
+ اسم غربی بازی رو نوشتم ( و نه Kaizoku Musou ) به خاطر اینکه مشخصا مثل دو شماره ی قبل( و UWR ) هم چند ماه بعد برای غرب تایید میشه :d

---
تریلر بازی :
تریلر معرفی بازی
watch?v=vEILtfJSoyc​

آخرین ویرایش:
چی میشد اینا یه بازی خوب از این انیمه میساختن؟ یه RPG ه Open world که بتونیم لذت ببریم ازش....Pirate Crew خودمون رو بسازیم:d بدن دست BIOWARE ...دنیای داستان خوراکه اینجور بازیها مثل Mass Effect هستش..

اقا این جور که معلومه Sabo هم یکی از شخصیت های قابل بازیه!:d
One Piece: Pirate Warriors 3 adds Sabo, “Kizuna Rush” action
100% هست! :d ولی چون هنوز رسمی نگفتن چیزی ننوشتم :d
لوگوی بازی که تکنیک سابو به چشم میخوره! توی اسکن و تریلر معرفی هم بوده! اسکن جدید هم پایین سمت چپ یه چیزایی در مورد سابو نوشته :d
احتمالا اسکن هفته ی بعد از سابو خواهد بود! :d

چی میشد اینا یه بازی خوب از این انیمه میساختن؟ یه RPG ه Open world که بتونیم لذت ببریم ازش....Pirate Crew خودمون رو بسازیم:d بدن دست BIOWARE ...دنیای داستان خوراکه اینجور بازیها مثل Mass Effect هستش..
نــــــــــــــــــه! :((
وان پیس بدون زورو ساما اصلا نمیشه! :d کلا کیف وان پیس به همین کاراکترهای انیمه و تکنیک هاشون هست! :d
البته PW2 یه چنین چیزی بود! یعنی رسما Fanboy Dream به حقیقت میپیوست! همه باهامون متحد شده بودن! :x میهاوک و اسموکر و کروکودایل و ... :x

این حرکت رو باید به یوبی پیشنهاد بدیم توی Pirate's Creed بعدی انجام بده:-" دنیای دزدای دریاییش که عالی بود! مبارزات کشتی ها و آپگرید و ...!
فقط این وسط بتونیم به انتخاب خودمون چندتا کله گنده هم بیاریم تو تیممون:-" :d

اون ME2 هم که خیلی دوستش دارم در اصل به خاطر همین بخش Crew و عضو گیری و ایناست! :d خیلی خوب بود :x :x :x

خوب بالاخره تاریخ انتشار مشخص شد :d
همینطور که حدس میزدم مارچ منتشر میشه :-" ، 26 مارچ 2015 :d

سابو همراه با قدرت های خفنش>:) + فوجیتورا و لاو هم تایید شدن به عنوان کاراکتر قابل بازی! :d
دوفلا تو عکسا معلوم نیست قابل بازیه یا نه :-" ولی هست:-"

کاور بازی، اون بخش دوفلاش فاجعست! =))

---
First-print run copies of the game include a redeem code to instantly play as Sabo, as well as a special costume download code for Luffy and a character download code for the smartphone game One Piece: Treasure Cruise.
اگر برای غرب هم همین باشه... شاید Day 1 بگیرم:|
البته بخش سابو که هیچی و مهم نیست! اون بخش آخرشم که بازم هیچی! ولی اون لباس ها،بستگی دارن چی باشن:-" و 2تا لباس هم ...کمه :|
UWR عالی بود، لباس 15 سالگی:(( یعنی من 90% بازی رو با اون لباس ها رفتم! بس که عالی بودن:x خدا کنه توی بازی بزارن:( من نمیخوام پول پای DLC بدم:((

آخرین ویرایش:
اون لباسی که برای D1 Edition گفته بودن! :

:| =))
احتمالا با این اوضاع...اگر نزدیک به ناروتو منتشر بشه، اون رو D1 بگیرم :d (البته خبری از D1 Edition اون نیست هنوز:-" )

اینم که کاراکتری که الان همه براش پر پر میزنند! :d

کاور! =)) خدایی نمیتونم جلوی خندم رو بگیرم! =))

---
باز هم تایید کردن که بازی از همون شروع داستان تا درسروزا رو پوشش میده :d
+ جینبی هم قابل بازیه!
+تعداد کاراکترها بیشتر از PW2 میباشد. ( PW2 = 27 ==> PW3 =< 29 )
+ بازی در Jump Festa قابل بازیه و قراره یک تریلر جدید هم به زودی بیاد :d

اسکن جدید هم اومد! چیز خاصی نداره،جز اسپویل همچنان :d
اطلاعات هم که همون قبلی ها رو تکرار کردن :-"

(فکر کنم 3 قسمت دیگه اسپویل رفع میشه:-" )
فقط اینطور که به نظر میاد،هفته ی بعد(اگر مجله باشه ... به خاطر سال نو و این حرفا:-" ) احتمالا دوفلا هم به عنوان کاراکتر قابل بازی اضافه بشه :d :-"
اینطور که به نظر میاد،توی جامپ فستا لوفی،لاو و فوجیتورا قابل بازی باشن :d

یه ویدیو 20 ثانیه ای هم با کیفیت داغون :-" لیک شده از لوفی که...هیچ چیز جدیدی نداشت:| و کاملا حرکاتش عین PW2 بود،فقط به نظر میرسید تو Fishman Island باشه:-"

پ.ن : Jojo جدید هم برای PS4 و PS3 معرفی شد! حس تاپیکش نیست:-" :d

امير چشم بسته سريع اومدم يه چيزي بگم و برم تا چيزي برام اسپويل نشده:-s(اگه به توئه كه الان مياي همرو اسپويل ميكني :|)
من الان تا قسمت 520 ديدم بازي برام اسپويل داره يا نه ؟ :-"

امير چشم بسته سريع اومدم يه چيزي بگم و برم تا چيزي برام اسپويل نشده:-s(اگه به توئه كه الان مياي همرو اسپويل ميكني :|)
من الان تا قسمت 520 ديدم بازي برام اسپويل داره يا نه ؟ :-"
من جای امیر جواب میدم!
اسپویل داره فراوون!!:دی
دیگه هم اینورها پیدات نشه که میزنم تو ملاجت!:دی

خود نامردش کجاس ؟!
mlp18h0tna7uqun23k3t.gif

حتما باید به هفتگی برسم تا بتونم بازیش کنم :sad:

خود نامردش داره مانگا میخونه!:دی
بله! حتما باید به هفتگی برسی! اگه قبل از اینکه به هفتگی برسی، بازی کنی، سوپرایز بزرگ انیمه برات نابود میشه!:(
دیگه هم اینجا پیدات نشه که یه وقت یه عکسی، چیزی می بینی و همه چیز برات خراب میشه!:(

خود نامردش داره مانگا میخونه!:دی
بله! حتما باید به هفتگی برسی! اگه قبل از اینکه به هفتگی برسی، بازی کنی، سوپرایز بزرگ انیمه برات نابود میشه!:(
دیگه هم اینجا پیدات نشه که یه وقت یه عکسی، چیزی می بینی و همه چیز برات خراب میشه!:(
خوبه بهش گفتم بده منم بخونما :|
حيف كه امتحانات شروع شده وگرنه سريع خودم رو ميرسوندم به هفتگي :(

یه ویدیو از گیم پلی فوجیتورا اومده ، توی Fishman Island
watch?v=Uz2xyvUOqPk
حالا دقیق نمیشه گفت این بشر خیلی قویه که با قدرتیش +100 نفر رو لت و پار میکنه،یا این مرحله کلا خیلی دشمن داره(امیدوارم همه ی مراحل انقدر پر دشمن باشن و فقط به خاطر قضیه ی داستانی،این تک مرحله انقدر شلوغ نباشه :d )
دل کل اینکه مردک توی 4-5 دیقه +1000 نفر کشت:| تازه گویا دید زیاد کشته،آخرش بی خیال شد و فقط رفت سراغ باس اصلی:))
همکاری یارهامون هم بهتر شده! >:) گویا حتی 2 نفر هم میان کمک :d البته اینکه جامون رو با اونا نمیتونیم عوض کنیم یکم سخته :-" به خاطر اینکه بعضی کاراکترهایی که کلا ضرباتشون ضعیفه یا گیم پلی سختی دارن،توی PW2 سعی میکردم اون خط یار کمکی رو پر کنم و با اونا بزنم نفله کنم دشمن رو :)) حالا اینجا یکم اوضاع خطریست :d

آخر تریلر هم که هودی مشخص بود،همراه با نیزه ـش :d امیدوارم باس های قبلی رو قابل بازی کنند + یه سری کاراکتر جدید(غیر از فوجیتورا و دوفلا) ، مثلا ویوی!(اعصاب ندارم دو نسخه گذشته و خبری ازش نیست:| )،مونت،کینمون،ویرگو و سزار
اگر مثل زلدا ، باس های عظیم الجسه هم اضافه کنند عالی میشه! اُز ، پیکا ، اون ماره توی اسکایپیا و ... :d
کورو و مستر1 هم بالاخره به بازی اضافه بشن! :| در کل که بردارن CP9 و گروه کروکو بوی رو کامل کنند! ولی اینا تنبل تر از این حرفان:| + علاوه بر تنبلی،باید یه چیزی داشته باشن برای PW4 که :| برای همین هیچوقت کامل نمیشه هیچ بازیی از Warriors :-"

فکر کنم نهایتا 15 کاراکتر قابل بازی جدید اضافه بشن(البته به طور دقیق تر 13 تا) که فعلا 2تاش تایید شده...
آرزوهامون هم توی 11تای دیگه جا نمیشه:( بس که کاراکتر زیاد داره وان پیس:((
---
یک تریلر داستانی هم اومده،با کیفیت پرده ای:))
watch?v=10q1C2Km1tM
خودم هنوز ندیدم و منتظر کیفیت خوبم...ولی...فکر کنم الان ببینم:| :d

ویرایش: دیدم :d
عجب گیری کردیما خدایی:| چرا لباس سفید و اصلی زوروی قبل از 2 سال رو نمیزارن توی بازی:((
گیر دادن به لباس انیس لابی! درسته خوبه،ولی لباس اصلیه یه چیز دیگست:((
اگر خدا بخواد و CSـهای بازی رو هوا پخش نشن! باید کاپیتان مورگان و کورو رو هم ببینیم بالاخره! :d

خوب کیفیت درست حسابی تریلر اومد! همراه با چندتا خبر! :d
watch?v=7sudEOMFyuk

بازی برای غرب تایید شد و همینطور که پیشبینی میشد،گفتن تابستون عرضه میشه! :d
اما نکته ی عجیب تر اینه که بازی قراره برای PC/Steam هم بیاد!!!! (اولین بار توی سری! ) فقط میشه گفت عجب! :d
---
بی ربط : J-Star Victory Vs+ هم برای غرب و PS3,PS4,VITA تایید شده...اگر آشنا نیستید بدانید که Cross-Over کاراکترهای خفن شونن جامپ میباشد(وان پیس،ناروتو،بلیچ،دراگون بال و ... ) به صورت فایتینگ 2vs2 ، فقط اینکه اگر زورو ساما نداشته باشه،تحریم:|

با تشکر از علی دانته برای خبرها :d

Last edited by a moderator:
خبر جدید! >:) :d

اول اینکه یک اسکن دادن داشت خوب پیش میرفت،که خوب...باز به خاطر اسپویل گند زدن :| نمیتونند یه اسکن بدن ما بتونیم به بقیه نشون بدیم در موردش حرف بزنیم ؟ :d اههه :|

خوب نکات مهم :
1. کاپیتان مورگان، که هرکسی 2 قسمت وان پیس دیده باهاش آشناست بالاخره توی بازی حضور پیدا میکنه! :d به سلامتی! >:) پس اولین جزیره رو داریم! >:) (البته آلویدا چیزی در موردش نگفتن،پس حداقل توی اون حالت داغونش نیست :-" )
2.یکی دیگه از عکسا هم عکسی از CS پایانی جزیره ی اسوپ هست! پس اون رو هم داریم!
==> تقریبا میشه گفت از دریای شرقی فقط Loguetown مونده! :d که اونم اسموکر و باگی ـش هستن! میمونه نوچه ها و آلویدا و شاید تاشیگی...خدا کنه اینا هم باشن! :d گرچه من کلا شک دارم اینا انقدر انرژی مصرف کنند و بازی رو کامل بسازن،چون در این صورت برای PW4 دستشون بسته میشه:-"

3. در مورد Co Op گفته که چیز خاصی نیست :d فقط تایید شده آفلاین و آنلاین هست :-"

بقیه ی اطلاعات از مصاحبه ها اومده
4. پرسیدن که ما vs Mode تو بازی داریم؟ که گفتن خیر! بازی Warriors میباشد! :| (نامردا توی SW1 که داشتین :| چرا انقدر تنبلید :(( )
ولی دوست دارن وقتی کارشون با PW تموم شد، چنین چیزی هم بسازن! :d ( اگر UWR بازی کرده باشین،میدونید چقدر حال میداد این بخش >:) )

5. خیلی تاکید کردن که میخوان داستان رو کامل پوشش بدن تا فن ها نهایت لذت رو ببرن و ملت هم جذب بشن و برن سراغ مانگا! :d چندجا هم گفتن از بچگی لوفی تا آرک درس روزا رو پوشش میدیم! همینطور گفتن توی PW1 که داستان اصلی رو داشتیم، متاسفانه خیلی آرک ها Skip شدن، که باعث شد این اتفاق برای خیلی از کاراکترها هم بیفته، اما ایندفعه نمیخوان چنین چیزی بشه (ارواح خودشون :| :d من از الان قول میدم شابوندی با اون همه کله گنده، ربع کاراکترهاشم نخواهند بود:-" )

6.در مورد گرافیک...من که توی عکسا هیچ تغییری نمیبینم :-" ، ولی بچه های IGN که بازی میکردن و همزمان مصاحبه میکردن،بهشون گفته شده تا با توجه به قدرت PS4 ، الان میتونند تا 200 دشمن هم توی صفحه جا بدن و از این چیزا! :d و همینطور بازی 1080P هست،در مورد فریم چیزی گفته نشده، اما IGN گفته بود افت فریمی ندیده اصلا! :d

7. خدا رو صد هزار مرتبه شکر، گفتن اون پازل ها و پلتفرمر بی نمک PW1 رو نذاره بازی و کاملا Warriorsـی میباشد! :d گفتن با توجه به بازخورد ملت، بازی رو کاملا بر اساس PW2 میسازن(با توجه به اون گیم پلی، باس ها هم مثل PW2 میباشد و خبری از QTE و صحنه ی ماندگار انیمه نیست:-" صحنه های ماندگارش خوب بود...ولی وقتی میخواستید سکه های نایاب رو بیابید و مجبور بودید یک مرحله رو 2263 بار برید:-" میرفت رو اعصابتون :d حالا...ولی گفتن Stageـهای خیلی بزرگی رو شاهد هستید! :x که این خیلی خوبه! مثلا اسکایپیا توی PW2 عالی بود! :d البته یکم بیشتر روی جزئیات و گرافیک کار کنند بد نیست:-"

8.این رو باید تو بخش اسکن میگفتم،ولی یادم رفت :| اون پایین اسکن کنار آرلونگ نوشته : کم کم دزدان دریایی بزرگ دریای شرقی سر و کله ـشون پیدا میشه! :d من برداشتم اینه که آرلونگ بالاخره باید قابل بازی بشه! ما که حضورشون رو میدونیم تایید شده هست! :d ولی خوب الان کنار باگی هم عکسش رو گذاشتن،امیدوارم نشونه ای از قابل بازی بودنش باشه! :d

خبر بعدی احتمالا میره برای 15 ژانویه که شماره ی بعد جامپ منتشر میشه! :| فعلا باید با این تعطیلات کذایی مانگاها کنار بیایم :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or