One Piece : Pirate Warriors 3 | PC

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
2ctela0p5jcwwnp9zinj.png

خطر اسپویل ، اگر انیمه رو تا پخش هفتگی ندیدید،همین الان از تاپیک بپرید بیرون! :d عواقبش رو ما جوابگو نیستیم! :d
برای صحبت در مورد مسائل مانگا،حتما توی عنوان تگ اسپویل،
" مانگا - شماره ی چپتر " نوشته شود! :d

خوب ،خوب خوب...بالاخره از آگوست که معرفی شد تا الان، انرژی ذخیره شد تا تایپک بازی رو بزنم! :d
همینطور که میبینید، Pirate Warriors 3 هم تایید شده و گفتن تابستون 2015 ریلیز میشه! البته هنوز تاریخ دقیقی نداره!
برای کسایی که نمیدونند بگم که سبک بازی مثل سری Dynasty Warriors میباشد! یعنی : توی یک مرحله بزن هزارتا دشمن های فاقد هوش مصنوعی(:-" ) رو با تکنیک ها و حرکات خفن! بکش>:) :d
سازنده ها هم همون سازنده های DW میباشند و ناشر هم Namco Bandai هست .

با توجه به تریلر بازی که رسما آنچه گذشتی از شماره های قبل(مخصوصا 1 ) بود،و اسکن ها ... گویا داستان بازی مثل PW1 از داستان اصلی پیروی میکنه! :d ولی ایندفعه از همون اول و بچگی لوفی شروع میشه تا ... آرک فعلی که در حال نمایش میباشد! :d
توی تریلر هم 2 ثانیه از PW3 نشون میدن که ...همون نشون نمیدادن بهتر بود! :-" چون اون موقع برای اونایی که مانگا نمیخوندن اسپویل داشت:| :d
لوگو هم علاوه بر مشت لوفی،میتونید Dragon's Claw ...یا ... پنجه ی جوجه اژدها :d رو هم ببینید >:)
نکته : تکنیک لوفی که توی عکس بالاست، یک تکنیک ساختگی و انحصاری بازیه:-"

امروز هم بالاخره از بعد از TGS !!! بازی از سکوت مطلق در اومد و یه اسکن جدید اومد :d
همینطور که میبینید ، بالاخره فیشمن آیلند هم تایید شد:bighug:
و قابلیت Bond Rush هم اضافه شده که گویا 2تا کاراکتر با هم میتونند قدرتی بزنند:-" (خو اینا قبلا هم داشتیم که :| اسمش رو عوض کردن؟ :d )

(فکر کنم 3 قسمت دیگه اسپویل رفع میشه:-" )

کاراکترهای قابل بازی تایید شده :

Luffy
Zoro
Nami
Usopp
Sanji
Chopper
Robin
Franky
Brook
Law
Fujitora
Sabo

جزیره های تایید شده :

Fishman Island
Dressrosa

---
اسم شرقی بازی هم Kaizoku Musou میباشد،ولی خوب ما غربی میگیم دیگه :d

---
تریلر بازی :
تریلر معرفی بازی
watch?v=vEILtfJSoyc

تریلر داستانی دوم
watch?v=7sudEOMFyuk

گیم پلی فوجیتارو که با دوربین گرفته شده
watch?v=Uz2xyvUOqPk​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
امیر مگه برا پی سی هم تائید شد ؟ :-o

باو من قلب ملب ندارما :دی

از بچگی لوفی تا آرک درسروزا ؟ یاااا خداااااا ، پسر دمشون گرم چه حالی کنن طرفدارا

من بدجور طرفدار وان پیسم خیلی خوشحالم که برا پی سی میاد:bighug:
اولین بازی وان پیسه که برا پی سی میاد چه میکنه پی سی تو این نسل:x
یکی لطف کنه کلیپ مستقیم کنه ممنون میشم:)

من قبل اینکه خبرشو برم بخونم گفتم چه فایده برا pc که نمیاد ! الان تاپیک را دیدم به سکته ناقص کردم :d
شادمون کردی شب کیریسمسیه امیر حسین ! :d

آخرین ویرایش:
خبر جدید! >:) :d

اول اینکه یک اسکن دادن داشت خوب پیش میرفت،که خوب...باز به خاطر اسپویل گند زدن :| نمیتونند یه اسکن بدن ما بتونیم به بقیه نشون بدیم در موردش حرف بزنیم ؟ :d اههه :|

خوب نکات مهم :
1. کاپیتان مورگان، که هرکسی 2 قسمت وان پیس دیده باهاش آشناست بالاخره توی بازی حضور پیدا میکنه! :d به سلامتی! >:) پس اولین جزیره رو داریم! >:) (البته آلویدا چیزی در موردش نگفتن،پس حداقل توی اون حالت داغونش نیست :-" )
2.یکی دیگه از عکسا هم عکسی از CS پایانی جزیره ی اسوپ هست! پس اون رو هم داریم!
==> تقریبا میشه گفت از دریای شرقی فقط Loguetown مونده! :d که اونم اسموکر و باگی ـش هستن! میمونه نوچه ها و آلویدا و شاید تاشیگی...خدا کنه اینا هم باشن! :d گرچه من کلا شک دارم اینا انقدر انرژی مصرف کنند و بازی رو کامل بسازن،چون در این صورت برای PW4 دستشون بسته میشه:-"

3. در مورد Co Op گفته که چیز خاصی نیست :d فقط تایید شده آفلاین و آنلاین هست :-"

بقیه ی اطلاعات از مصاحبه ها اومده
4. پرسیدن که ما vs Mode تو بازی داریم؟ که گفتن خیر! بازی Warriors میباشد! :| (نامردا توی SW1 که داشتین :| چرا انقدر تنبلید :(( )
ولی دوست دارن وقتی کارشون با PW تموم شد، چنین چیزی هم بسازن! :d ( اگر UWR بازی کرده باشین،میدونید چقدر حال میداد این بخش >:) )

5. خیلی تاکید کردن که میخوان داستان رو کامل پوشش بدن تا فن ها نهایت لذت رو ببرن و ملت هم جذب بشن و برن سراغ مانگا! :d چندجا هم گفتن از بچگی لوفی تا آرک درس روزا رو پوشش میدیم! همینطور گفتن توی PW1 که داستان اصلی رو داشتیم، متاسفانه خیلی آرک ها Skip شدن، که باعث شد این اتفاق برای خیلی از کاراکترها هم بیفته، اما ایندفعه نمیخوان چنین چیزی بشه (ارواح خودشون :| :d من از الان قول میدم شابوندی با اون همه کله گنده، ربع کاراکترهاشم نخواهند بود:-" )

6.در مورد گرافیک...من که توی عکسا هیچ تغییری نمیبینم :-" ، ولی بچه های IGN که بازی میکردن و همزمان مصاحبه میکردن،بهشون گفته شده تا با توجه به قدرت PS4 ، الان میتونند تا 200 دشمن هم توی صفحه جا بدن و از این چیزا! :d و همینطور بازی 1080P هست،در مورد فریم چیزی گفته نشده، اما IGN گفته بود افت فریمی ندیده اصلا! :d (البته چون الان توی بخش PC هستیم،باید بگم یحتمل همش 60ـه دیگه! :-" گرچه خوب مصاحبه کلا مربوط به نسخه ی قابل بازی و PS4 بود :d )

7. خدا رو صد هزار مرتبه شکر، گفتن اون پازل ها و پلتفرمر بی نمک PW1 رو نذاره بازی و کاملا Warriorsـی میباشد! :d گفتن با توجه به بازخورد ملت، بازی رو کاملا بر اساس PW2 میسازن(با توجه به اون گیم پلی، باس ها هم مثل PW2 میباشد و خبری از QTE و صحنه ی ماندگار انیمه نیست:-" صحنه های ماندگارش خوب بود...ولی وقتی میخواستید سکه های نایاب رو بیابید و مجبور بودید یک مرحله رو 2263 بار برید:-" میرفت رو اعصابتون :d حالا...ولی گفتن Stageـهای خیلی بزرگی رو شاهد هستید! :x که این خیلی خوبه! مثلا اسکایپیا توی PW2 عالی بود! :d البته یکم بیشتر روی جزئیات و گرافیک کار کنند بد نیست:-"

8.این رو باید تو بخش اسکن میگفتم،ولی یادم رفت :| اون پایین اسکن کنار آرلونگ نوشته : کم کم دزدان دریایی بزرگ دریای شرقی سر و کله ـشون پیدا میشه! :d من برداشتم اینه که آرلونگ بالاخره باید قابل بازی بشه! ما که حضورشون رو میدونیم تایید شده هست! :d ولی خوب الان کنار باگی هم عکسش رو گذاشتن،امیدوارم نشونه ای از قابل بازی بودنش باشه! :d

خبر بعدی احتمالا میره برای 15 ژانویه که شماره ی بعد جامپ منتشر میشه! :| فعلا باید با این تعطیلات کذایی مانگاها کنار بیایم :((

---
منم تبریک میگم به تمام طرفداران PC گیمر وان پیس! :d >:)
ناروتو که میاد، وان پیس هم که هست! شاید در آینده Jojo و J-Star بعدی اگر خبری بشه هم بیاد! :d در کل اینکه نامکو با این حرکت همه رو شوکه کرد! و PC گیمرهای انیمه بین رو شاد کرد! :d به آینده امیدوار باشید! :d ما نیز خواهیم بود،هرچی رو PS نتونیم بزنیم،اینجا براش برنامه میریزیم>:) :)) :d

بالاخره این تعطیلات لعنتی سال نو هم تموم شد! :دی و مجله چاپ شد و اطلاعات جدید اومد! >:) که من رو خیلی خیلی به بازی امیدوار کرد! :دی

علاوه بر اسموکر که تو شماره ی قبل هم بود، تاشیگی و آلویدا و همینطور آرک لوگ تاون هم تایید شد :دی
با اینکه قول داده بودن کامل داستان رو در بر بگیرن، ولی اصلا فکرشم نمیکردم که تاشیگی توی بازی باشه:-" و اینکه خبری لز آلویدای چاق هم نبود، گفتم اینم میخوان بپیچونند که گویا اینطور نبود >:)
انشاالله هفته ی بعد برن آراباستا و بانو ویوی و پل و اون یکی:-" تایید بشن :x
البته بدمن های آراباستا از بقبه مهم ترن:-" ( البته غیر از ویدی که واقعا عجیب بود نبودش توی دو شماره قبل :| )

آخرین ویرایش:
لینک مستقیم ندارم! ولی هفته ی پیش یک سری گیم پلی ازش اومد، که گیم پلی دوفلامینگو عالی بود!!!! :x (البته اگر مانگا نمیخونید،پیشنهاد میکنم تا هفته ی دیگه صبر کنید:-" )

فوجیتورا :
watch?x-yt-ts=1422327029&x-yt-cl=84838260&v=Pdx1STc9uDI
---
لوفی :
watch?x-yt-cl=84838260&v=HOo_BZQ-MSc&x-yt-ts=1422327029
---
لاو :
watch?x-yt-cl=84838260&v=lFRQVQmbgco&x-yt-ts=1422327029
---
دوفلامینگو :
watch?x-yt-ts=1422327029&v=1DSK1hA4AMk&x-yt-cl=84838260

هم کومبوهاش و هم تکون خوردن اون پالتو/شال/هرچی...ـش خیلی خفنه! :x :x :x

هر کدوم تقریبا 30 ثانیه ـست :-" (10 ثانیه آخرش هیچی نیست:-" )
---
کورو (بدمن جزیره ی اسوپ) هم اسکن تاییدش اومد! ( البته نه به عنوان کاراکتر قابل بازی...فقط حضور...) که اسکن رو سیو نکردم،الان هم پریده لینک اصلیش :| فقط بدونید که هست،تا انشاالله اسکن ها و تریلرهای بعدی :d

امیر اینا که ف.لترن ، من هنوز یه تریلر هم نتونستم ببینم ازش

یکی لینک مستقیم بذاره یه چند تا تریلر ، مخصوصا تریلر معرفی رو خیلی دنبالشم

- - -ویرایش - - -

خوب بلاخره بعد از گشت و گذار فراوان :دی تونستم لینک مستقیم تریلر Jump Festa رو گیر بیارم

دانلود لینک مستقیم 1

دانلود لینک مستقیم 2

به به! به به! :x چقدر خوب! :x
1.لوچی بالاخره به عنوان کاراکتر بازی تایید شد!
2.به به بیشتر برای این بود:دی وایپر و داز بونز تایید شدن :x البته احتمالا فقط NPC باشن ولی بازم خوبه! :دی

البته بلامی و جیسس بروس هم تایید شدن ولی برای من به به ندارن:-"

اسکرین شات ها هم دست پرنس رو میبوسه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or